Şimdi Ara

Fiesta Mk6 Gündüz Farı ve Sürücüsünü Yaptım Montaj Yeri İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, devreyi tamamladım montajı kaldı. 12v kartal gözü led kullanıcam 3+3 olacak şekilde. Ancak nereye monte edeceğime karar veremedim. Şimdilik herhangi bir kesme/delme yapmak istemiyorum. Sis kapağında gözenekler var oraya takabilirim (ledler vidayla sıkılabiliyor). Sis kapağım bu şekilde

Fiesta Mk6 Gündüz Farı ve Sürücüsünü Yaptım Montaj Yeri İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Başka yerle ilgili tavsiye verebilecekler için de arabanın önü:

Öncelikle 5 bacaklı 12v röle ve 10v regülatör kullandım (ledlerin uzun ömürlü olmasını sağlayacak) gündüzleri 10v ile parlak yanarken, kısa farlar yanınca da ışıklara 7v giderek daha kısık yanmasını sağlayacak (burada da regülatör kullanabilirdim ama ben 7812ye ek 1k direnç ve zener diyotla 7volta düşürdüğüm için gerek duymadım). Evde saatlerce yanmasına rağmen en ufak ısınma olmadı. Kaput altına koyarken ne olur ne olmazregülatörlere soğutucu bağlıycam. Şimdilik bu şekilde oldu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 19 Aralık 2020; 17:13:25 >

• Bir de naçizane bir tavsiyeye daha ihtiyacım var. Bizimkilerin sigorta paneli torpidonun arkasında. Ordan elektrik alıp dışarı çıkarmak vs hem zahmetli hem de uzun kablo motor ısısından daha çok etkilenebilir. Farlara en yakın ve kontakla enerji gelen neresi var?
  • Öneri yapabilecek kimse yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.