Şimdi Ara

fiesta senelik bakım ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 fiesta otomatik vites 7500 km de senesi doluyor bakıma götureceğim acaba ücreti ne tutar bilgisi olan varmıdır

• ilk bakımı 15.000 km olduğunda
    yakıt-hava-yağ-polen filtreleri ve yağ değiştiriliyor sanırım.. Sadece bunlar ise yetkili serviste tahminimce 750 tl civarı tutar .özel serviste ise 350 civarı.. özel servis ile garanti şartlarını konuşun ama sonra garantim bozulmuş demeyin.
  • Merhaba arkadaşlar, bu sabah Ankara Otokoçtan 15000 bakımı için 450 tl fiyat aldım bilgilerinize. (Benzinli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

2013 fiesta otomatik vites 7500 km de senesi doluyor bakıma götureceğim acaba ücreti ne tutar bilgisi olan varmıdır

Kardes
    Hangi sehirdesin bilmiyorum. Vaktin varsa ve diger sehirler surus mesafesinde ise telefonla ara nelerin degisecegini sor ve fiyat al. Ben ayni isler icin iki bayi arasinda 260tl fiyat cikardigim oldu. Firsatci bayilere dikkat!
    Sonucta ayni garantiyi hepsi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta yaptırdım orjinal servisinde 490tl ödedim,filtreler ve yağını değiştirdiler
  • Merhaba arkadaslar
    Sanliurfada tavsiye edebileceginiz Ford servis varmi.
    Bu sene sonu Fiestamin garantisi doluyor. Artik yetkili servise goturmeyi dusunmuyorum.
    Siz ne dersiniz?

• geçen sene 320 ye yaptırdım serviste
  • kobani K kullanıcısına yanıt
    Hangi serviste?

• 2013 model 1.25 aracım için 350 TL fiyat aldım Bursadan.
    Her 3 Ford bayisi de anlaşmış gibi fiyat verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel fiesta 30.000 bakıını otokoçta 400 tl ye yaptırdım, polen filtresi değişmedi, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi değişti,

%10 World puan aldım ve 3 taksit yaptılar bana 360 TL ye geldi,

ilk teklifleri 650 TL idi polen filtresini değiştirmedim bir de sıkı pazarlık yaptım başka bayilerden fiyat aldım dedim
  • 1.4 otomatik vites benzinli titanium 30.bin bakiminda neler degisiyor?
    Yaptiranlar nekadara yaptirdi?
    Hangi bakimda nelerin degisecegini gosterir Standart bir bakim cizelgesi var mi?

• Merhabalar

Cevap alamadim fakat ilgilenen arakdaslara yardimci olacagini dusunerek kendi tecrubelerimi paylasmak istiyorum.
    27.000km'de 2012 Ford Fiesta Titanium Otomatik Vites aracim icin yol guzergahim uzerindeki sehirlerdeki Ford servislerinden bilgi aldim ve fiyat arastirmasi yaptim. KM'den degil de yildan dolayi aracimin 3. Bakimi icin yaptigim arastirma su sekilde.

3. Bakimda yapilmasi gerekenler;

1) Standard Bakim
    Motor Yagi Degisimi
    Yag Filtresi
    Hava Filtesi
    Polen Filtresi

2) Ek bakim
    Bujilerin degistirilmesi
    Vites Kutusu yaginin degisimi (Sanziman yagi)

Yetkili servis gorevlilerinden aldigim bilgiye gore, aracim 27.000km'de 3.yil bakimina girecegi icin (Normalde 3. Bakim 45.000km'de yapiliyor) Ek Bakim yaptirmama gerek olmadigini soyledi. Bujilerimide 20.000km'de 2. bakimda degistirmistim.
    Bu dogrultuda Ford Servislerinin fiyatlari su sekilde.

Sanliurfa Ford Servis : Standart Bakim + Buji degisimi = 520TL
    Gaziantep Ford Servis : Standart Bakim = 370TL
    Adiyaman Ford Servis : Standart Bakim = 450TL
    Malatya Ford Servis : Standart Bakim = 400TL
    Sivas Ford Servis : Standart Bakim = 320TL

Bende tabiki Sivas Altinsoylar Servisinde yaptirdim.
    Bu arada Sanjiman yagi ve Bujileri degistirecek arkadaslar icin aldigim fiyat yine Ford servisinde Sanjiman Yagi 52TL/litre ve kaliteli buji 18TL/adet.

Not: Telefonla bilgi alirken kiminle gorustugunuzu ve yapilacak islemler konusunda mutabik kaldiginizdan emin olun. Yoksa kimisi verdigi fiyata "Yok efendim biz polen filtresini soylememistik, Buji dahil degildi" seklinde gereksiz muhabbetlere girmemis olursunuz.

• 2012 Fiesta bujisi 45 binde değişir . Ikinci bakımda 30 bindeyken servis değişmek istedi değiştirmedim . Şu an 40 bin de sorun yok

• 2011 Fiesta Dizel 120.000 km. bakımı
    Hava, polen, mazot, yağ filtresi ve yağ değişti+ genel check-up=360,00 TL
    Bursa Küçük Sanayi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.