Şimdi Ara

fiesta veya focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.6 titanium x paket fiesta mı yoksa

1.6 trend 125 hp focus mu ikiside otomatik olacak bu arada ve bi süre sadece benzinli sürülecek belki ilerde lpg takılabilir

• salihbudak kullanıcısına yanıt
    2 gun once ayni durumda 2 arabayi da denedim. Sonuc: Focus aldim. Allah utandirmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

2 gun once ayni durumda 2 arabayi da denedim. Sonuc: Focus aldim. Allah utandirmasin.

Hocam bahsedermisiniz tercihinize etki eden faktörler nelerdi.
  • Hocam fiesta alt segmenttir. Donanımları bilmiyorum aşırı bir fark yoksa ben focus alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Hocam fiesta alt segmenttir. Donanımları bilmiyorum aşırı bir fark yoksa ben focus alırdım

6.000 tl kadar bi fark var ve donanım olarak fiesta titanium daha donanımlıdır diye düşünüyorum. fiestada x paket de hediye veriliyor. Alt segment o kadar önemli mi bilemiyorum
  • donanım değil araç alın
    Mrb fiesta full donanim ve 2009 olmasina ragmen 2007 focus aldim. Almadan once iki arabayi km lerce kullandim. Focus a binmemle fiesta aklimdan silindi. Segment farkini o an anladim. Bugun de uzun yola ciktik ses yalitimi fiesta ya gore cok daha iyi. Yani kisacasi fiesta focus ile bence kiyaslanmaz ama sehirici icin fiesta daha pratik olacaktir boyutları ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbudak

hemen hemen aynı fiyata

1.6 titanium x paket fiesta mı yoksa

1.6 trend 125 hp focus mu ikiside otomatik olacak bu arada ve bi süre sadece benzinli sürülecek belki ilerde lpg takılabilir

bagaj sorunu yoksa kesinlikle fiesta
    otomatik park falan da var .Ön ızgarası focus gibi değil yeni nesil ön ızgarası var
    ayrıca trend almayın trend x alın
    arasında hız sabitleyici, çelik jant , sis farı farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demodex -- 20 Kasım 2014; 1:08:32 >
  • Focus ve fiesta hiçbir şekilde kıyaslanmaz hocam. 2006 Ghia focus kullanıyorum, geçende arkadaşımın 2012 fiestasını kullandım daha 40.000de araç. Kullanırken ki kendi kendime tepkim, "olum bu ne lan!"

Sonuç: durumu biraz toparlayınca üst segmente geçecek arkadaş :)

Yalnız Trendin şu anki donanımı nedir bilmiyorum ama, üç beş donanım olsa iyi olur. Sensör falan değil de mesela kararan ayna gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Focus 2.5 mu fiesta3 mü desen neyse.
    Fiesta 5 yıl oldu.
    Focus3 hb çok daha güncel. Sınıf farkı paha biçilemez zaten. Bi arka bağımsız süspansiyon...güvenlik.. Konfor..genişlik..
    Ford Focus HB 1.6 Trend X Powershift öneririm. Style de uygun.
    http://www.arabalar.gen.tr/ford-focus-hb-1-6-trend-x-powershift-i3339.html
    http://www.arabalar.gen.tr/ford-focus-hb-1-6-style-powershift-i3176.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Focus'un yeni kasası çıktı, Fiesta ve başka modellerde de olan Aston Martin tarzı ızgara eklediler. Bence çok iyi oldu, Focus'un ızgara kısmı çok çirkin geliyodu bana. Satışa henüz sunuldu mu bilmiyorum ama sıfır alacaksan mutlaka yenisini al.
  • fiesta çok küçük geliyor. focusunda yeni kasa henüz yok başka sulara doğru açılacağım gibi corollaya doğru hızla gidiyorum heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.