Şimdi Ara

Fifa 13 donma ve dvd yi görmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok tuhaf bir sorunum var, fifa 13 den kaynaklandığını düşünüyorum.
    Yaklaşık 1 yıldan beri ps3 320 gb slim sahibiyim.Fifa 13 ilk aldığım zamanlarda donmalar oyuna başlarken gelen intro kısmının yavaş hareket etmesiyle başladı, şu easports denen bölüm. Orda ne zaman yavaşlama olsa, dvd yi çıkarıp tekrardan takmak zorunda kalıyordum çünkü maça girince yavaşlama devam ediyordu. Bu zamana kadar tek sorun buydu o bölümde yavaşlama olursa, oyunu tekrardan takmam şart oluyordu.o bölümde yavaşlama olmadığında ise sorunsuz olarak oynuyordum. ( donmalar oluyordu ama herkesin başına gelen donmalar ea forumlarında bir çok kişîde olan donmalar).

Şu son zamanlarda ise iyice oyun saçmalamaya başladı, dvdyi takar takmaz donmalar, 5 kez çıkartıp takmama rağmen, oyuna girdiğimde saçma hatalar, takım seçme bölümünde oyuncuların kafasının görülmemesi :) veya vucudu, maça başlar başlamaz hemen takılması.şu 2 gündür bu sorun ortaya çıktı.

Bf3, batman arkham city, uncharted 3 , fifa 12, fifa 11, ve diğer oyunlarda hiç bir sorun yok, en ufak donma sorunu görmedim.denediğim oyunlar kutulu fifa 13 gibi.fifa 13ün tüm kayıtlarını ps3 den sildim ama sorun devam ediyor, sanırım dvd bozuldu.

Kendim sorup kendim cevaplamış oldum :) , ama dvd de bir tane çizik veya leke falan yok, tertemiz.

Bu olayın üzerine fifa 12 ve batman arkham cityi denedim herhangibi sorun yok lap diye çalıştı iki oyunda , ardından tekrar fifa 13 ü taktım cd yi görmedi bile, cd içeri girdikten sonra bir ses daha çıkardı. Ps3 ü bozmanın alemi yok . Cd de ufak bir sorun vardi demekki , ilerledikçe büyüdü ilginç bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FİFA 13 un game datasını silip tekrar yukleyerek deneyin belki faydası olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu FİFA 12 de yaşadım ve bir türlü çözümünü bulamadım sadece bunun için pes 13 aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.