Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanlara yardım etmenin kötülüğünü görmezsin.Ben bu forumda herkesten yardım aldım,senin gibi ilk defa gördüm,Ben yardımsever değlim diyorsan o başka
    Yani o zaman burda yazmana gerek yok hacı :) ,ben böyle yaptım diye ,bnu insanların da isteyeceğini biliyorsun ,Çünkü Momentum olayından stresi tavan yapmış birsürü insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Momentum konusunda 3-5 de ben yazmaya karar verdim.

Öncelikle şunu söyleyeyim, fut oynamıyorum. Düşünce olarak çok iyi bir sistem fakat oyun anlamında ciddi sorunlar doğurabilecek seviyede psikolojik olumsuzluklar doğurabiliyor.

Neyse kısa süren fut macerasından sonra oyunun farklı modlarını oynamaya karar verdim season, head to head gibi artık oyunu daha zevk alacak derecede oynuyorum.

Season div1'deyim. Fut'a oranla, evet çok daha zevkli.

Şöyle birşey dikkatimi çekti onu paylaşmak istiyorum.

Yine 2 hafta önce filan oyunda bi değişiklik sezdim bastığım tuşun geç işlemesi oyuncuların durgunluğu pasların yerini bulamaması gibi.. Ama bu olay baya baya sürdü yani belki 1 hafta. Kolda sorun var diye düşünmeye başladım xbox360 kullanıyorum bu arada. Ya kolda ya da nette vardır diyordum çünkü açık bir şekilde anlaşılmayacak bi gecikme tüm oyun planımı bozuyor gibi. Gamepad için yazılım indirdim tekrardan yükledim ertesi gün oyuna bir girdim ve tesadüfen o gün takım değiştirdim Schalke ile oynamaya başladım.

Takım öyle böyle işlemiyor arkadaşlar... Paslar tak tak tak, oyuncular aşırı hızlı ve yapay zeka ile oynuyorlar.. Önüme geleni dağıtıyorum neredeyse. Sonra neyse 1 haftadır böyle üstün bir zevk ile oyunu oynarken 3 gün ara verdim. Dün tekrar oynayayım dedim, yok. Oynayamıyorum arkadaş. Sanki o tecrübeleri yaşayan ben değilim, o oyunu oynayan ben değilim. Saçma sapan paslar. Ya resmen oyuncu sabit duruyor. Gram zevk alamıyorum. Pasım sürekli gecikmeli gidiyor oyuncuların tüm dönüşleri gecikmeli. Takım değiştirdim. Shaktar aldım yine aynı. Madrid aldım yine aynı.

Şimdi aklımda birkaç soru var?

3 gün ara verdim diye oyuna olan alışkanlığım azaldı ve ben mi kontrol edemiyorum?

İnternet ya da gamepad ile bir sıkıntı ve gecikme mi var?

Yoksa tamamı ile momentuma yakalandım ve önümdeki kısa bir süre böyle geçip sonra düzelecek mi?

Çok ilginç gerçekten.

Bence EA seni cezalandırmış,oların isteği 7/24 bu oyunu oynaman,ayrıyeten PS'deki momentum'dan o kadar sıkıldımki yeni Xbox 360 almaya karar verdim,her ikisini karşılaştırırsan hangisini bana tavsiye edersin(oyun+grafik+oynanabilirlik+online bağlanma+bug+lag)Teşekkürler,Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yhonus61

İnsanlara yardım etmenin kötülüğünü görmezsin.Ben bu forumda herkesten yardım aldım,senin gibi ilk defa gördüm,Ben yardımsever değlim diyorsan o başka
    Yani o zaman burda yazmana gerek yok hacı :) ,ben böyle yaptım diye ,bnu insanların da isteyeceğini biliyorsun ,Çünkü Momentum olayından stresi tavan yapmış birsürü insan var

Sizi kekliyor ya. Oyunun dosyalarıyla oynayıp onlinedaki maçların gidişatları değiştirebilme ihtimali yok. Adam sizi trollüyor. 9 tane mesajı var adamın biri fake açmış dalga geçiyor işte.
  • Durulba D kullanıcısına yanıt
    hee trollüyorum kardeş haklısın! oyunun dosyalarıyla oynarsın reganetör diye bişey duymadın görmedin heralde :D ahahah ayrıca adamlar fifa fan sitelerinde yama yapıyo nasıl yapıyolar ? uzaydan yamamı gelior data açma programları var açıyo datayı bilgi sahibiyse biraz çakıyosa o işten o dataları degiştiriyor! türkiye ligi yamaları diye bişey görmedin mi adam nasıl ekliyo fb yi ts yi bjk yi oyuna takım olarak oyunun dosyasıyla oynamıyo dimi :D uzaydan gelio !
  • Evet dostum sen baya iyiymişsin bu konuda. EA'ya de ki ben momentumu devre dışı bırakabiliyorum. Seni bi işe alsınlar. Çünkü online oyunlarda hileye karşı hiç bir savunması yok koskoca firmanın. Bakkal usulü çalışıyorlar. Senin gibi çoluk çocuk gelsin de bizim şu momentumu iptal etsin hile yapsın diyorlar.
  • Kesinlikle katılıyorum momentum denen illet yüzünden sayısız maç kaybettim hemde 2-0 lık maçlarımı son dakkalarda 3 gol yiyip kaybettiğim oldu , oyuncularıma sanki inme inmiş gibi oluyor
  • 15 şut çekiyorum 11 i kaleyi bulup 1 gol atıyorum adam 3 şut çekiyor 2 si kaleyi buluyor 2-1 yeniliyorum
  • ardadaşlar bu halt neyse benide etkiliyor ve sinirlerimi çok bozuyor. ama bir nebze rahatladım yalnız olmadığımı görünce. bu momentumdan nasıl kurtulabiliriz acaba? tek istediğim hakça olsun, sonuçta bizden iyi oynayanlar kazansın ama tersi çok sinir bozucu oluyor. birde bir arkadas nasıl mesaj atılır diye sormuştu, ps3 controllerin üstündeki ps butona basıp menulerden ''players met'' kısmına geldiğinde orada oynadıgın adamların ısımlerını goreceksın ve ucgen butonuna basıp mesaj gonder ı secıp mesaj yazabılırsın
    gardaşşş :D çalış senin de olur sen şimdilik bu durumdasın bak !

Arkası gelmez dertlerinin bıktın illallah
    Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah
    Böyle gelmiş böyle gidecek korkarsın allah
    Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

Alemin keyfi yerinde yine maşallah
    Bize de bir gün kader güler güler inşallah
    Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

hop hop hop hop :D zop zop zop lap lap lap :D ahahahaha
    ezo styla seni
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Tamam doğru soylüyorsun. lap lap zop zop evet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: camps81

ardadaşlar bu halt neyse benide etkiliyor ve sinirlerimi çok bozuyor. ama bir nebze rahatladım yalnız olmadığımı görünce. bu momentumdan nasıl kurtulabiliriz acaba? tek istediğim hakça olsun, sonuçta bizden iyi oynayanlar kazansın ama tersi çok sinir bozucu oluyor. birde bir arkadas nasıl mesaj atılır diye sormuştu, ps3 controllerin üstündeki ps butona basıp menulerden ''players met'' kısmına geldiğinde orada oynadıgın adamların ısımlerını goreceksın ve ucgen butonuna basıp mesaj gonder ı secıp mesaj yazabılırsın

Dostum o arkadaş benim,bilgi için teşekkürler,daha fazla sinirlerimin yıpranmaması için 15 gün ara verdim,Gran Torizmo 6 almaya karar verdim ne de olsa ondada online var,başka online oyun öneriniz varmıdır,merak ettim.Selamlar

evt öyle de olabilir ,bunun gibi havagazları da var ,anlattıkları balon belki de patlat gitsin
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. GTA 5 çok iyi diyorlar ama online olayını bilmiyorum pek.. aslında evet Fifa dan biraz uzaklaşmak iyi olabilir. Fifa 13 te 10 kez league title kazandım fakat bu sene 2.ligte en fazla 2 puan alabildim. en iyisi bırakmak biraz
  • yine ben. arkadaşlar 2. ligteyim , bir önceki sezon idare ediyordum fazla beraberlik aldım ama ligte kalmayı başardım. yeni sezona başladım , her maç kaybetmeye başladım. top sekip sekip rakibe gidiyor. bu sefer sinirler tavan yapıyor , akıllıca oynayamıyorsun sanki kafaya takmış momentum beni 3. lige düşürecek. bir Arap çocuk geldi dakika 5 düüt penaltı ben hiçbir tuşa basmadım hakem penaltı verdi. 2. gol desen kaleciden seken top yine onda. birde dikkatimi çeken arkadaşlar adamlar ilk yarı beni eziyor, atacağı kadar gol atıyor sonra, geri çekiliyor pata küte faul yapıyor hadi bir tane atıyorsın zar zor ama macı 2-1 yada 3-1 kaybediyorsun resmen saçmalık. Arap çocuk en son oynamıyordu da topu saklıyor geride pas yapıyor falan. bende mac bitince ana avrak küfrettim , inşallah ingilizce biliyordur. EA ye de mail atacam ana avrat girecem . aha şimdi yazıyorum

• 4-1 öndeyim sayısız posizyona giriyorum defans yapamıyor rakip fark açılacak yani golü de kornerden atmış yanlış hatırlamıyorsam.tek kale oynuyorum ve 5.gole gidiyorum karşı karşıya vuracam arkadan indirdi ve kırmızı kart!! sonra ne oldu dersiniz? sanki 10 kişi kalan benim hatta bırak 10 kişiyi defansım yok! şaka yapmıyorum gerçekten defansım yok hepsi ortasahayı geçmiş ilerdeler. sürüyle pozisyona giren ben bu kırmızı karttan sonra 1 tane pozsiyona giremedim 1 tane! adam ortasahadan sürüp sürüp gol atıyor defans ortasahanın ilerisinde ben böyle bişey görmedim.maç 4-4 bitti. sinirden kaloriferi teklmeliyorum ben hayatımda bu kadar sinirlenmedim. bu oyunu hiçkimseye önermiyorum. hele futbol kültürü olanlara hiç mi hiç önermiyorum. çoluk çocuğu memnun etmek için yapılmış bir oyun. ne kadar iyi oynarsan oyna momentum mudur ne nanedir o girdiğinde boş kale bile farketmez atamıyosun. galibiyet serisi yakalamanı engelliyor. benim adam gidip top elinde olan kaleciye vuruyor top da rakibe düşüyor, boş kaleye gol.

yeteneksizlerin oyunu olan pes bile daha keyif vermeye başladı bana en azından ne yaptığını biliyosun. pes 2013ü severek oynuyorum ya şaka gibi. ne kadar aptal bi oyun yapmışlar böyle ki pes 2013 oynarken bile sinirlenmiyorum? fifada olsa böyle olmazdı derdik ama artık bunu diyemiyoruz çünkü fifa 14 iyice batırdı. fifa 11 belki kısıtlı bir oyun ama %99 oranında bilen kazanıyordu. bence fifanın en iyi oyunu 11di. 3 sene oynadım kaç yüz tane maç yapmışımdır binleri geçmiştir ama beni yenen adam olmadı o kadar efsaneydim.arada 5 maç yaptığım kişiye 1 defa yenilmişliğim oldu tabi o kadar da olsun. yabancılarla oynarken adamlar senin gibi oynayanı görmedim inanılmazsın derlerdi o derece, tabi bizimkiler edit derdi, niye bu kadar eziğiz, yenilmeye tahammülümüz yok gavurlar bile hakkını veriyorken? neyse nerden girdik nerden çıktı, böyle giderse bi 3 sene daha fifa 11 oynayacam sanırım :) fifa 14 almayın, aldırmayın!

• arkadaşlar yabancı bir forumda okudum momentumu karşı tarafa yıkmanın formülü macın 35-45 dakikaları arasında oyunu durdurup taktik değiştirmek ve bir oyuncu cıkarmak diye ne derece doğrudur bakmak lazım sadece 3 mac denedim ve oldu gercekten. yalnız momentum varsa üstünüzde deneyecekmissiniz :) hayırlı yıllar bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

arkadaşlar yabancı bir forumda okudum momentumu karşı tarafa yıkmanın formülü macın 35-45 dakikaları arasında oyunu durdurup taktik değiştirmek ve bir oyuncu cıkarmak diye ne derece doğrudur bakmak lazım sadece 3 mac denedim ve oldu gercekten. yalnız momentum varsa üstünüzde deneyecekmissiniz :) hayırlı yıllar bu arada

Tesadüf diye düşünüyorum. Çok çözüm yazildi buraya, taktiginizi 4-2-4 e değiştirin vs vs. İlk birkaç mac ise yarıyordu ama sonra fayda etmedi, bu da onun gibidir diye düşünüyorum.

Bence en iyi çözüm kafaya takmadan oynamak. Division düşşeniz ne olacak, oyun sonucta. Onun için sinirlenmeden, stres yapmadan oynamak gerek. Bunu basarabilmek için de fazla oynamayacaksin, günde 1-2 maç yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var abi var, ama ben olaya biraz değişik bakıyorum.

bunun bi videosu vardı ama bulamadım, eminim sizin de başınıza geliyordur. böyle defanstan top çıkarırken pası 90 olan adamlar 5 metreden topu rakibe veriyor ya, bence olayın özü bu. siz o anda ne yaparsanız yapın o adam o atağı golle sonuçlandıracak arkadaş kaçarı yok. bahsettiğim videoda da çok yavaş stoperlerin geriden nasıl top aldıklarını filan anlatıyordu ki çok doğru bi noktaya değinmişti adam. çünkü onun bazen olup bazen olmaması bence scriptten başka bir şeyle açıklanamaz. giovinco'nun önüne top salıyoruz, arada 15 m var ama ne hikmetse yavaşlığıyla dalga geçilen mertesacker adamın önüne geçip topu alıyor, böyle saçma bi şey var mı?
  • madenci ilyas kullanıcısına yanıt
    Artık gerçekten bu oyunun online'ı çöp oldu çöp..
  • playstore 60 tlye satılıyor?almaya değer mi(momentumdan dolayı)?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.