Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyla ilgili 1,2 başlık açmıştım ve oynayınca iyice var olduğuna kanaat getirdim. Oynadığım zaman içinde 45 ve 90. dakikalarda yediğim golün yine haddi hesabı yok. Tek kale oynayıp 10 15 şuta karşılık rakibin tek şutla maçı kazanması vs. Bu kadar irdelememin sebebi online ve kariyerde(legendary mod) bariz şekilde emeklerimiz heba oluyor. Resmen kaderi belli maçları oynuyoruz ve çabalar hiçbir şekilde sonuç vermiyor. Oyunu orjinal alanlar sürekli yenilince oyundan kopmasın diye fifa onlara yardım ediyor cezasını da biz çekiyoruz. İnanın maç yapmanın bi anlamı kalmadı artık ne zaman yenip ne zaman yenebileceğimi kestirebiliyorum.

Momentum dediğiniz şey futbolu güzelleştiren bir şey ama fifadaki çok farklı ve amacın dışında bi olay. Ayrıca yok diyecek olan arkadaşlara ise tek bi soru sormak istiyorum: Neden 42,43 değil de 45 ya da 85,86 değil de 90. dakikalarda gol ve hatalar gerçekleşiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 14 Kasım 2013; 3:22:15 >

• Momentum başıma gelmedi ama rakiplerimin bana karşı kaçırdıkları pozisyonları gördükçe bende inandım momentumun devam ettiğine.
  • bu oyunda momentum yok diyen çarpılır, momentum yada ismi her ne zıkkımsa köküne kadar var bu oyunda, hemde hissedilir şekilde var, şöyle bir örnek vereyim, dün biriyle karşılaştım PS3 için konuşuyorum, adam 15. dk da kırmızı kart gördü ve bütün takımı savunmaya çekti, sürekli pas yapmaya başladı,daha sonra ben 2 tane pozisyon buldum kaleciyle karşı karşıya ikisinide Balotelli direğe nişanladı, 1 dk sonra o top dönü benim kalemde gol oldu, o dakikadan sonra oyuncularım resmen aptallaştı, topa hareketlenmemekten tutunda, saçma sapan paslaşmalara kadar ne ararsanız var, neticede 1 gol daha yedim ve maçı kaybettim, eğer kazansayım bir üst lige çıkmak için son maçımı oynayacaktım. kısacası oyun diyorki 10 kişi kalan rakip kazanmalıdır arkadaş.
    bu geçen sene de vardı, rakibim ne zaman 10 kişi kaldıysa ben kazanamadım, rakibim 10 kişi kalınca asla rehavete kapılmam, aksine ciddi oynarım, ama gel görki yok arkadaş kazanmana izin yok. dünkü maçlardan birinde ortada hiçbirşey yokken iki oyuncumun çarpışıp düştüğünü gördüm rakibim topu boş kaleye yavaşça yuvarladı. bu momentum denilen nane olmasa mis gibi olacak, delirmemek imkansız, kolu kırıyordum sinirden.

• ben size bir taktik vereyim.. momentuma yakalandığınızda taktik ve oyuncu değişikliği yapın.. etki ediyor oyuna.. birde 3 fark vs yediğinizde kendi kalenize gol atın.. maçı 5 6 farkla kaybettiğinizde momentum diğer maçınızda olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 2 Ekim 2013; 17:53:10 >
  • Demo çıktığında forumda momentum artık yok şeklinde birçok yorum okumuştum, tam sürüm demo kadar radikal çıkmadı belki onunda etkisi var momentumun devam etmesine...
  • Var. Hatta az önceki oynadığım maçtan sonra bugün daha oynamamayı düşünüyorum. Oyun resmen kazanmamı istemedi. Açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

ben size bir taktik vereyim.. momentuma yakalandığınızda taktik ve oyuncu değişikliği yapın.. etki ediyor oyuna.. birde 3 fark vs yediğinizde kendi kalenize gol atın.. maçı 5 6 farkla kaybettiğinizde momentum diğer maçınızda olmuyor..

geçen akşam ben de bir maçta 5-0 götürüyorken kapıya bakmam gerekmişti. Dönene kadar rakip kendi kalesine 4 tane gol atmış :D

Ben de neden böyle yaptı diyorum :)
  • var valla idda ediyorum 5-0 bitecek maçta hep direğe gitti yada kalaci kurtardı 45,de 1.gol yedim 80,dakika da 1-1 oldu 90,da 2-1
  • valla ben üst üste 2-3 defa 5 yiyip paketlendim hiçte değişiklik olmadı çatır çatır momentumla gezindim durdum. Fakat isa_tr'nin momentum yazısını okudum ve uyguladım son 6 maçım W olarak gidiyor. Tavsiye ederim. En büyük derdim pastı L2 kullanarak pas atmaya başladığımdan beri adamlar saçmalamamaya başladı bir de son transferim benzema olayı büyük ölçüde değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel nedved

Bu konuyla ilgili 1,2 başlık açmıştım ve oynayınca iyice var olduğuna kanaat getirdim. Oynadığım zaman içinde 45 ve 90. dakikalarda yediğim golün yine haddi hesabı yok. Bu kadar irdelememin sebebi online ve kariyerde(legendary mod) bariz şekilde emeklerimiz heba oluyor. Resmen kaderi belli maçları oynuyoruz ve çabalar hiçbir şekilde sonuç vermiyor. Acaba bu sorun istek üzerine düzeltilebilir mi?

Yok diyecek olan arkadaşlara ise tek bi soru sormak istiyorum: Neden 42. 43. değil de 45 ya da 85,86 değil de 90. dakikalarda gol oluyor?

.

45 ile 90. dk larda gol yemekte yanlız değilmişim..
    50 maç yapmışımdır.. Abartısız 45 maçta, 45. dka ve 90.dkalarda gol yiyorum..
    Bu olay fifa13 de hiç başıma gelmemişti.. Gelmediği içinde açıkcası momentum olayına hiç inanmıştım ama kesinlikle varr.. Fifa14 de kabus gibi çöktü başıma..

• dakika 87 3-1 öndeyim maçı 3-4 kaybettim yani bela devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

valla ben üst üste 2-3 defa 5 yiyip paketlendim hiçte değişiklik olmadı çatır çatır momentumla gezindim durdum. Fakat isa_tr'nin momentum yazısını okudum ve uyguladım son 6 maçım W olarak gidiyor. Tavsiye ederim. En büyük derdim pastı L2 kullanarak pas atmaya başladığımdan beri adamlar saçmalamamaya başladı bir de son transferim benzema olayı büyük ölçüde değiştirdi.

konuyu ben de okudum da kariyer legendary modda pek bi faydasını göremedim. belki benim beceriksizliğimdir ama ilk gölü attıktan sonra yarı sahada oluşan baskıya pasla direnmek çok zor. şimdilik alışmaktan başka çare yok gibi
  • pavel nedved kullanıcısına yanıt
    hocam benim dediğimi bir deneyin faydasını göreceğinizi düşünüyorum 1-0 geri düşmüş olsanız bile;

L2 'yi kullanarak minimum 3 pas yapın kendi sahanızda da olabilir bu, daha sonra adam üstünüze gelmeye başlayacaktır.

3 tane L2 yaptıktan sonra L1 ile pas vererek bir oyuncunuzu kaçırın ve üçgen L1 ile havadan gönderin %80 kaleci ile karşı karşıya kalacaksınızdır.

Ayrıca L2 ile verilen paslar "o top ordan geçmez" dediğiniz pozisyonlarda dahi geçebiliyor.

Bol şans :)
  • quote:

hocam benim dediğimi bir deneyin faydasını göreceğinizi düşünüyorum 1-0 geri düşmüş olsanız bile;

L2 'yi kullanarak minimum 3 pas yapın kendi sahanızda da olabilir bu, daha sonra adam üstünüze gelmeye başlayacaktır.

3 tane L2 yaptıktan sonra L1 ile pas vererek bir oyuncunuzu kaçırın ve üçgen L1 ile havadan gönderin %80 kaleci ile karşı karşıya kalacaksınızdır.

Ayrıca L2 ile verilen paslar "o top ordan geçmez" dediğiniz pozisyonlarda dahi geçebiliyor.

arkadaşım L2 dediğin tuş plase tuşu mu? tam anlayamadım...
  • pace control tuşundan bahsediyor sanırım.
  • ben pc de oynuyorum . 11 ve 12 de momentum aşırı bi şekilde fazlaydı. 13 de azaldı ve 14 de kalmadı nerdeyse. ama 14 de orta kafa gol.olaydi çok fazla artmis durumda . ayrıca biri su fifaya kalecilerin ortalarda öne cikip top alabileceginide belrtsn bu ozellgn olmamasi beni ayar ediyor. neyse konumuza dönelim . maçın basinda high pressure yi acin 2 . yari normale cevirin ve defence yapıp counter attack yapın . 80 den sonra abanmayn maca kontrollupas yapın :)) gol yemezsiniz

•  FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var

buradaki L2'den bahsediyorum arkadaşlar
  • quote:

L2 ile pas atmanin normal pastan ne farki var? Bu mesajdan önce de isa_tr nin mesajinda görmüştüm , birkaç kez denedim, normal pasın aynısı gibi geldi.

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    benim keşfettiğim kadarı ile daha düzgün pas atıyor ve top ayağa gelince düzgün kontrol ediyor.
  • tüm taktikleri denedim ettim olmuyor. 80. dakika 3-1 önde oynadığım maçı saçma sapan hatalarla 4-3 kaybettim. sonucu belli olan bi oyunu oynamak çileden başka bir şey değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.