Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

yazılanların hepsinin tersi sizlerinde basına geldi.Sizlerde şansa bala yendiniz.Bunlar şans momentum falan filan boş iş.He 3-0 ondesindir adam 3-2 yapar sen o macı 4-2 yapamazsan adam sana çakar.Öyle bi olay vardır.

10 macin birini biz bala yeniyoruz, karsiliginda 5-6 tane maçta momentum kurbani oluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar6055 kullanıcısına yanıt
    Anlattığın olaydan en çok çeken insanımdır.Elimde fifa 13 ten beri 100 un uzerinde maç fotoğrafı var.15 şut atmışım 2 şut gelmiş kaleme maç bitiyor 1-0. ha adam gibi oynarsan çıkıyosun işte fifa 13 te dunya 10 bininciliğine kadar.Kaybettiğim butun maçlar kendi beceriksizliğimdir oyuna fok atmak yersiz.Adam ballıdır yeniyodur basit.Beni yenen adamı eklerim bakarım cogu zaman momentumlu falan değildir.W/L/W/L/W/L diye gider istatistiği.
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    şu bir gerçek dostum.momentum bu oyunun içinde var olan bişey.oyunu yapan kişiler söylüyor zaten bunu..gerçek hayatta da futbolda momentum oluyor..bu futbolun gerçekliği..seri mağlubiyetler alan takımlar birtürlü toparlayamıyor..

ama şu konuda sana katılıyorum..her ne kadar momentum olsa da her yenilginin arkasına momentum diye sığınılmamalı..akıllı bir oyuncu momentumu kendi lehine cevirebilir.ben genelde momentuma yakalandıgımda hemen yeni bir takım kuruyorum veya taktigimi degiştiriyorum..daha savunmacı,daha garantici oynamaya çalışıyorum..ve bir şekilde bu illetden kurtuluyorum.
  • serdar6055 kullanıcısına yanıt
    hocam sana tavsiyem 2 mac ust uste yenildiğinde kapat oyunu.Zorlama.Çok kotu orneklerini gördüm.0-10 luk serim var futta.
  • Arkadaşlar,lütfen bana PS3'de Online seasons'da maç yaparken ve ya maç ortasında karşı tarafa nasıl mesaj attığımızı söylermisiniz?gerçekten oyun içinde hiçbir şey yapmayıp momentumdan galip gelen adamların yukarı üst köşede bana gönderilen GÜLÜCÜK mesajlarına tahammül edemiyorum.
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    aynen dostum haklısın..çoğu zaman oyunda momentuma yakalanmasak da sinirden çok maç kaybettiğimiz oluyor.

mesela birkaç maç yenilince daha da sinir küpü oluyoruz ve 3. maça daha da bir hırsla ve bozuk psikolojiyle başlayınca farklı mağlubiyetler almak kacınılmaz :)

böyle durumlarda en güzeli ara vermek..bu taktiği de çok kullanıyorum..

öyle böyle derken her ne kadar momentum gelip vursa da ben bir şekilde bundan kurtulabiliyorum..ara verme,yeni kadro,taktik değişikşiği,daha iyi konsantrasyon,daha garantici oyun vs vs..

şuan div-2 altına hiç düşmüyorum. ama bazen kurdugum milyonluk takımlar harbiden mala bağıyor :D adam kısa pası taça atıyor.. 90 paceli abumeyang 60 gibi koşuyor :D

hemen bozuyorum takımı hiç affetmiyorum :) sonrası miss oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

ya saçma sapan bi yazı yine.Abicim dakika doksanda anten gibi pozisyon vermişsin adam atmış momentum diye burda ağla.yok öyle saçmalık.Benimde orjinal oyunum bende doksanda yiyorum boyle saçma şey olur mu?

rica ediyorum yorum yaparken verdiğiniz parayı düşünmeden objektif yorum yapın. inan oyunda acemi değilim uzun zaman oynadım. üşengeç değilsen aç youtube'dan fifa script yaz. tamam ilk maçı 90'da kaybettim. iki üç dört.. nereye kadar böyle. yazıda da belirttiğim gibi neden bu hatalar 85 86'da değil de 90'da gerçekleşiyor. saçma sapan diyip kestirmek yerine mantıklı izahını yaparsan sen haklıymışsın diyecem

ayrıca fifa'da ilk 10bin sıralamaya girenler nasıl giriyor diyorsan, milyonlarca coins'i nasıl yapıyorlarsa öyle sıralamaya giriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 4 Kasım 2013; 22:24:31 >

• 1- Ultra defansif oynarken defansı geri koşturmama rağmen kontra atak yemem.
    2- 3 kere ard arda başarılı tackle yapmama rağmen bütün topların sekip rakibe gitmesi.
    3- Seri pas yaparken daha pası alır almaz rakiplerin hemen başarılı tackle yapması.
    4- 1.60 lık adamın gidip 1.90 lık adamın üstünden kafa vurması.
    5- Rakip ara pas attığı zaman bazen defans oyuncusunun takılıp kalması, yeterince hızlı koşamaması.
    6- Bariz şekilde çok fazla pas hatası olması.
    7- %100 lük pozisyonları atamamak, kalecilerin mutantlaşıp dhalsim'a dönüşmeleri.
    8- 45 ve 90 da hakemin rakibe fener muamelesi yapması ve sonucunda kornerden gol yememiz.
    9- Hiç lag olmayan oyunda sonradan lagın başlaması ( bunlar lag swich filanmı kullanıyor bilmiyorum)
    10-Boşta kalan bütün topların boş geziceğime rakibe gideyim demesi.
    11-Son ve en önemlisi benim oyuna momentumun etki ettiğini hissetmem(veya zannetmem) sonucunda ön yargı, moral bozukluğu ve sinirlenmek gibi duyguların karıştığı garip bir ruh haline bürünmem.

Tabi herzaman etki etmiyor bazende bizden yana oluyor. Defans yaparken ben bişey yapmama rağmen oyuncularım aslan kesilip rakibe basıyor top kapıyor filan.

Ha birde

Waiting for Oppenent

Your oppenent has left the match

Waiting for Oppenent

Waiting for Oppenent

Waiting for Oppenent

Waiting for Oppenent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 5 Kasım 2013; 0:47:55 >

• Bence şehir efsanesi. Momentum da neymiş sonuçta farklı oyuncuya karsı oynuyoruz script nasıl olur hata yapıp gol yıyoruz veya gol atamıyoruz pc ye laf atıyoruz sonra
  • pavel nedved kullanıcısına yanıt
    online seasonsta bir yere para verilmiyo benim bildğim kadarıyla? fifa 13 te hesabım uk oldugu için tek kuruş veremedim ultimate teamede.Ben ilk on bindeydim.Arkadasım ilk binde parayla alakası yok zaman ayırdıkca maç kazandıkça artıyo.
  • Arkadaşlar dünde sormuştum..,lütfen bana PS3'de Online seasons'da maç yaparken ve ya maç ortasında karşı tarafa nasıl mesaj attığımızı söylermisiniz?gerçekten oyun içinde hiçbir şey yapmayıp momentumdan galip gelen adamların yukarı üst köşede bana gönderilen GÜLÜCÜK mesajlarına tahammül edemiyorum.Ayrıca mesaj gönderdiğimde Ban yemek ne demek?
  • oyunda momentum var ea bile söylüyor bunu.oyunda en sevilmeyen olaylar hava toplarının aşırı basitleşmesi korner golleri sert hava topu atıldığında defansın son adamının 4 metre zıplaması vs .... oyun ayar ediyor adamı çoğu zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Bence şehir efsanesi. Momentum da neymiş sonuçta farklı oyuncuya karsı oynuyoruz script nasıl olur hata yapıp gol yıyoruz veya gol atamıyoruz pc ye laf atıyoruz sonra

Soyleki oyunda kademe hatalari topun dusme yeri, donen topun sende kalmasi, sutun kaleye gidisi, kalecinin hatali degaji, defansin hatali kafa topuna cikmasi ya da timing hatasi ile gelen penalti veya hakemin o pozisyonda kullanacagi insiyatif :) momentum oluyor. Rakip.extra motive.senin oyuncular demotive oluyor :).

• olay aslında şu

siz kazandıkça ea size daha güçlü rakipler gönderiyor

siz de oynayamayınca suçle ea oluyor. oldu.
  • Tamam havadan ara paslarda can sıkıcı hatalar olabılıyor veya kornerler penaltıdan korkutucu olabılıyor ama bu momentumla alakası ne kı sans olasılık sonuçta topun bırınde kalması bır yere sekmesı. Ama guclu rakıp gelmıs gelmemıs o eslesmeyı bılemem neye gore yapıyor fakat sonuçta sızın oyununuza bağlı cok guclu rakıbı bıle yenebılırsınız gerçekte de bu tıp olaylar olabılıyor. Script denmesı saçma karşılıklı oynanan multiplayer oyunda
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Güçlü rakiple hiç atak yapmayıp saçma sapan pozisyonla 45. ve 90. dakikalarda gol atan rakibi çoğu kişi ayırt edebilir heralde.
  • Guzel kardeslerim ayni takim ile oynuyorum sadece overalli dusurdum :) demek ki farkediyormus ki soyluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

olay aslında şu

siz kazandıkça ea size daha güçlü rakipler gönderiyor

siz de oynayamayınca suçle ea oluyor. oldu.

zaten zihinsel engelli olduğumuz için farkı anlayamıyoruz. 12 şut atıp tek kale oynadığım maçta adam tek atakta 90'da saçma sapan elimde olmayan savunma hatasıyla gol atıyor. çok güçlü rakipler bunlar :)) ben sana işin aslını söyleyim ama sen yine gerçekleri görmezlikten gelmeye devam et. EA oyunda herkesi memnun etmeyi çalışıyor bu yüzden de momentum denen olay var. çıkıp açıkça söylesenize 100 tl elimizde patladı ea'yı savunuyoruz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 5 Kasım 2013; 23:41:42 >
  • pavel nedved kullanıcısına yanıt
    bir sürü istatistiği 200-10-10 gibi oyuncular var bu adamları hiç mi momentum etkilemiyor... ?

ultimate teamde belki biraz etkili olabilir ama seasonda falan momentumun kralı gelse yenemez. kendim çok iyi olduğumdan değil. turnuvalarda oynayan oyuncular falan nasıl o kadar iyi oluyor ?
  • Hocam maçtan sonra karşı tarafa Mesaj gönderme nasıl olur diye sormuştum,bu kadar kayıtsız kalmayın yahu!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.