Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Momentum var ancak maçın kaderini belirleyecek şekilde değil.Geçen yıl yani 13te ciddi anlamda momentum skoru belirliyordu ama bu senekinde momentumu yönetebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Orijinalden alıntı: pavel nedved

Bu konuyla ilgili 1,2 başlık açmıştım ve oynayınca iyice var olduğuna kanaat getirdim. Oynadığım zaman içinde 45 ve 90. dakikalarda yediğim golün yine haddi hesabı yok. Bu kadar irdelememin sebebi online ve kariyerde(legendary mod) bariz şekilde emeklerimiz heba oluyor. Resmen kaderi belli maçları oynuyoruz ve çabalar hiçbir şekilde sonuç vermiyor. Acaba bu sorun istek üzerine düzeltilebilir mi?

Yok diyecek olan arkadaşlara ise tek bi soru sormak istiyorum: Neden 42. 43. değil de 45 ya da 85,86 değil de 90. dakikalarda gol oluyor?

.

45 ile 90. dk larda gol yemekte yanlız değilmişim..
    50 maç yapmışımdır.. Abartısız 45 maçta, 45. dka ve 90.dkalarda gol yiyorum..
    Bu olay fifa13 de hiç başıma gelmemişti.. Gelmediği içinde açıkcası momentum olayına hiç inanmıştım ama kesinlikle varr.. Fifa14 de kabus gibi çöktü başıma..

Kesinlikle.Her maç 45 ya da 90 da kesinlikle gol oluyor.İstisnasız yalnız.L-L-L-L-L gidiyorum kafayı yicem UT de.Sağdan orta açılır benim oyuncudan seker kaleci çıkar yatar yere alır topu elinden kaçırır o top nasıl olursa rakibin önüne düşer gol olur.Buna da dikkat edin bi bu tarz gollerde çok oluyor.Her oyuncu bir anda Eboue kesiliyor benim maçta.

• Sonucu EA belirliyor kesinlikle oynayan değil
  • Anlatacaklarima aranızda inanmayan olabilir. İtalya ligi ve portekiz ligi kadrosu kurup futa basladim firtina gibi 3 division maglubiyetsiz gectim. Sonra 12 maglubiyet 1 galibiyet aldim yenildigim kisilerin oyununu görseniz inanamazsaniz oyuncularim kosmuyor sutlar isabet etmiyor paslara bakiyorlar. Bu 12 macta her mac ortalama 5-6 kormer kullanmama ragmen 1 top gol olmadi rakiplerimin kanatlardan yaptiiklari ilk ortalar gol oldu :) en son play stationu kapatmadan once takim kimyasi 43 olan :) teknik direktoru olmayan takimi silver ve gold olan oyunculardan kurulu 2 pas yapamayan biriyle karsilasiyorum e artik bunu yenerim herhalde diyorum 36. Dakika penalti **** kirmizi kart gordu 10 kisi kaldi neyse gol oldu 1 sifir ondeyim. Rakip 10 kisi hemde 36. Dakikada 10 kisi kalmis . 10 korner atiyorum gol yok 4 topum direkten donuyor gol yok dakika 88. Kalecime geri pas yaptim ayaginin altindan kacirdi yavasti topta gol :))) daha sonra santrada kaptirdim iyice sacmaladilar uzaktan gelisi guzel bir sut korner oldu . Orta gol kapattim ps3 u henuz acmadim :))) benim chemisrty 100 teknik direktor desen var fifa 13 te defalarca division 1 de title almisim. Karsimdaki beni yenecek gucte degil hadi olur yenebilir ama 12 mac yenilince ust uste dedim bi is var bu iste.Bu chemistry 100 olunca bi ise yaramiyosa ben neden ugrasiyorum 100 yapmaya . Bukadar sacmalik olamaz .nedir bu isin mantigi cikiyorum normal online sezon oynuyorum catir catir futbol oynaniyo gercekci . Nedir bu futtaki sacmalik arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenileceğiniz zaman birde gec cevap veren gamepad yokmu... Bu oyun beni sinir krizlerine sokacak çok sakin biri olmama rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

dakika 87 3-1 öndeyim maçı 3-4 kaybettim yani bela devam ediyor

fut online da 5-2 önceyim 82-90 arası 5-5 oldu 90 da adam penaltı kaçırdı böyle birşey yok takımı komple defansa çekiyorum adam tek ara pasla kaleciyle karşı karşıya kalıyor o kadar adamın içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Anlatacaklarima aranızda inanmayan olabilir. İtalya ligi ve portekiz ligi kadrosu kurup futa basladim firtina gibi 3 division maglubiyetsiz gectim. Sonra 12 maglubiyet 1 galibiyet aldim yenildigim kisilerin oyununu görseniz inanamazsaniz oyuncularim kosmuyor sutlar isabet etmiyor paslara bakiyorlar. Bu 12 macta her mac ortalama 5-6 kormer kullanmama ragmen 1 top gol olmadi rakiplerimin kanatlardan yaptiiklari ilk ortalar gol oldu :) en son play stationu kapatmadan once takim kimyasi 43 olan :) teknik direktoru olmayan takimi silver ve gold olan oyunculardan kurulu 2 pas yapamayan biriyle karsilasiyorum e artik bunu yenerim herhalde diyorum 36. Dakika penalti **** kirmizi kart gordu 10 kisi kaldi neyse gol oldu 1 sifir ondeyim. Rakip 10 kisi hemde 36. Dakikada 10 kisi kalmis . 10 korner atiyorum gol yok 4 topum direkten donuyor gol yok dakika 88. Kalecime geri pas yaptim ayaginin altindan kacirdi yavasti topta gol :))) daha sonra santrada kaptirdim iyice sacmaladilar uzaktan gelisi guzel bir sut korner oldu . Orta gol kapattim ps3 u henuz acmadim :))) benim chemisrty 100 teknik direktor desen var fifa 13 te defalarca division 1 de title almisim. Karsimdaki beni yenecek gucte degil hadi olur yenebilir ama 12 mac yenilince ust uste dedim bi is var bu iste.Bu chemistry 100 olunca bi ise yaramiyosa ben neden ugrasiyorum 100 yapmaya . Bukadar sacmalik olamaz .nedir bu isin mantigi cikiyorum normal online sezon oynuyorum catir catir futbol oynaniyo gercekci . Nedir bu futtaki sacmalik arkadas.

hocam bu olay sadece fut da mı var normal seasonda varmı böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: system44

Anlatacaklarima aranızda inanmayan olabilir. İtalya ligi ve portekiz ligi kadrosu kurup futa basladim firtina gibi 3 division maglubiyetsiz gectim. Sonra 12 maglubiyet 1 galibiyet aldim yenildigim kisilerin oyununu görseniz inanamazsaniz oyuncularim kosmuyor sutlar isabet etmiyor paslara bakiyorlar. Bu 12 macta her mac ortalama 5-6 kormer kullanmama ragmen 1 top gol olmadi rakiplerimin kanatlardan yaptiiklari ilk ortalar gol oldu :) en son play stationu kapatmadan once takim kimyasi 43 olan :) teknik direktoru olmayan takimi silver ve gold olan oyunculardan kurulu 2 pas yapamayan biriyle karsilasiyorum e artik bunu yenerim herhalde diyorum 36. Dakika penalti **** kirmizi kart gordu 10 kisi kaldi neyse gol oldu 1 sifir ondeyim. Rakip 10 kisi hemde 36. Dakikada 10 kisi kalmis . 10 korner atiyorum gol yok 4 topum direkten donuyor gol yok dakika 88. Kalecime geri pas yaptim ayaginin altindan kacirdi yavasti topta gol :))) daha sonra santrada kaptirdim iyice sacmaladilar uzaktan gelisi guzel bir sut korner oldu . Orta gol kapattim ps3 u henuz acmadim :))) benim chemisrty 100 teknik direktor desen var fifa 13 te defalarca division 1 de title almisim. Karsimdaki beni yenecek gucte degil hadi olur yenebilir ama 12 mac yenilince ust uste dedim bi is var bu iste.Bu chemistry 100 olunca bi ise yaramiyosa ben neden ugrasiyorum 100 yapmaya . Bukadar sacmalik olamaz .nedir bu isin mantigi cikiyorum normal online sezon oynuyorum catir catir futbol oynaniyo gercekci . Nedir bu futtaki sacmalik arkadas.

hocam bu olay sadece fut da mı var normal seasonda varmı böyle birşey

Futta var. normal sezonda dişe diş kana kan. momentum var ama futtaki kadar değil. bileğinin hakkıyla oynuyorsun.

• Fut zaten para tuzağından başka birşey şey değil. Parayı veren kumar oynayıp kutu açmaca oynuyor...
  • system44 kullanıcısına yanıt
    online sesonda da var bi haltlar. Sabah kupadaydım, Rosenborg ile Organize ayarlı güzel bir custom taktik yapmıştım, rakiplerime 1-0 kitleyerek ilerledim, her noktada pres yapıyordum. akşam oldu sesona girdim, o takımdan eser yok. Oysa ki hiç birşyi değiştirmedim. Takım 3-1-2 mi oynuyor, 1-4-3 mü oynuyor, ne oynadığı belli değil, takım öyle dağınık ve bölük pörçük bir halde ki! Division 5 ten başarıyla çıktıktan sonra 4 te üst üste mağlubiyetler, ve oynarken takımın dağınık görüntüsünden, maçı kesin kaybedeceğimi hissediyorum. günde 500 kere custom taktik değiştiriyorum ama artık değiştirmeyeceğim, olayın taktik yanlışlık olmayıp oyunda gizli bir elin aleyhime müdahalesi olduğunu artık anlıyorum. O momentum mudur her ne haltsa
  • system44 kullanıcısına yanıt
    Sesonda da var, hem de fena halde var. Rakiplerimi sahasına hapseden taktiğim, bir sonraki maçlarda sanki dinamitlenmiş, takımın tüm organizasyonu darman dağınık olmuş, üst üste 15 mağlubiyet nedir yav Hadi bir rakip iyiydi, hadi ikisi üçü de iyiydei de kardeşim, çatır çatır maç olur, kaybederim, eyvallah. ama benim adamlar sanki hayalet Kesinlikle var momentum sesonda da var hem de alası var
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    sesonda da var emin ol, ben ki South Africa 2010 da Panama ile dünya kupası kaldırmış bir teknik direktör olarak, şimdi oynadığım maçlara dayanark söylüyorum bunu, üst üste 15 yenilgiyi bana kimse açıklayamaz. bir önceki maçlarda rakipleri hapseden benden eser yok
  • Arkadaşlar az önce bir momentum olayı başıma geldi hemen anlatayım dedim. Ama bu sefer momentuma o kurban oldu diyebiliriz. Şimdi adamın takımı full brezilya kadrosuydu ronaldinho falan da vardı adam Ronaldinho ile benim 5 tane adamımı geçebiliyordu. Gel gör ki ben ilk dakkalarda beleş (:D) bir gol attım. Top kaleciden sekerek bana geldi bende sadece vurdum gol oldu. Sonra işte adamda attıktan sonra ki adam tüm oyuncularıyla manyak oynuyor ve yaptığı gol sevincide en az level 24 olanların yağtığı sevinç idi. (Ben level 13'üm) Adam hiç gol atamadı o kadar da pozisyon yakalamıştı ben 1-2 tane falan pozisyon yakaladım. Sonra dk 80'de adam 3 e 3 kaldı vurdu topa sol direğe çarptı gelen topa bidaha vurdu sağ direğe çarptı top bana geldi. Böyle olunca bende "Ulan bu oyunda momentum falan var heralde dedim. Eğer öyleyse bi gol atıp maçı alırım." dedim.Bunu dediğimde dk 80'di sonra işte takımım iyi oynamaya başladı adam pas hatası falan yapıyodu sonra top kornere gitti bende dk 90'da kafa golü atıp maçı 2-1 aldım KESİN MOMENTUM VAR. Bu dediğim seasons da division 6'da oldu.

• Division 7'de yükselmek için 1 puana ihtiyacım varken ve 6 maçın daha varken ikisi 3-0'dan 5-3 olmak üzere 6 maçın tamamını kaybetmenin başka bir açıklaması olamaz heralde.
  • Ulan ben de 2. division'da takıldım kaldım.Adamlarım topu kontrol edemez oldular doğru düzgün.Daha demin 90.dakikada gol attım sonra serbest vuruş oldu adam kafayla 90. dakika gol attı.Goller arasında 5 saniye yok Resmen gözümle gördüm defans oyuncum boş topun peşinden depar atıyordu rakip oyuncu da hareketlenince benim defans yavaşlayıverdi Böyle saçmalık mı olur len.Bir de şu dönen toplar habire rakibin önüne düşmüyor mu sinir ediyor beni.Hakem de resmen bana karşıKorner kullandım dönen topta ceza sahası cizgisinden voleyi gömecektim hakem önüme geçti Çıldırıcam bir gün.

• bu momentum saçmalığından bende bıktım adamı seasonsda 3-1 yeniyorum atak üstüne atak yapıyorum.

3-1 den sonra eleman kanatlardan koşuyor benim futbolcumla arasında 1 metreden fazla fark var orta kafa gol 3 tane böyle gol attı defans aval aval bakıyor.

oynadığım oyundan da zevk almıyorum. en son kolu kırıp atacam galiba
  • pavel nedved kullanıcısına yanıt
    ya saçma sapan bi yazı yine.Abicim dakika doksanda anten gibi pozisyon vermişsin adam atmış momentum diye burda ağla.yok öyle saçmalık.Benimde orjinal oyunum bende doksanda yiyorum boyle saçma şey olur mu?
  • yazılanların hepsinin tersi sizlerinde basına geldi.Sizlerde şansa bala yendiniz.Bunlar şans momentum falan filan boş iş.He 3-0 ondesindir adam 3-2 yapar sen o macı 4-2 yapamazsan adam sana çakar.Öyle bi olay vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

yazılanların hepsinin tersi sizlerinde basına geldi.Sizlerde şansa bala yendiniz.Bunlar şans momentum falan filan boş iş.He 3-0 ondesindir adam 3-2 yapar sen o macı 4-2 yapamazsan adam sana çakar.Öyle bi olay vardır.

Sen neyin kafasini yasiyon birader?

Bu oyundaki momentumun varligini oyunu yapan EA yetkilileri bile soylerken,basin aciklamalarinda Scriptin varligindan bahsederken,bu kadar insan tarafindan acilan konu basliklari,yotubedeki videolar mevcutken; sen kalkipta ''momentum yok aglamayin'' diyorsan bu isi sen biliyin ozaman ustad biz degil.biz kumda oynayalim..!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar6055 kullanıcısına yanıt
    oyun zaten scriptlerden oluşur.Sen iyi oynarsan her maçı kazanırsın.Adam bir kere gelip atıyorsa hata sendedir oyunda değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.