Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cafzafer2

bir sürü istatistiği 200-10-10 gibi oyuncular var bu adamları hiç mi momentum etkilemiyor... ?

ultimate teamde belki biraz etkili olabilir ama seasonda falan momentumun kralı gelse yenemez. kendim çok iyi olduğumdan değil. turnuvalarda oynayan oyuncular falan nasıl o kadar iyi oluyor ?

hocam bi de şöyle düşün. bu adamlar momentumu bi taktik olarak kullanıyorsa nasıl olacak. kendini yormadan belli anlarda ne yapacağını bilip ona göre hareket edip maçı kazanacak. aslında bu daha büyük bi sıkıntı. biraz sert çıkışmış olabilirim kusra bakma ama inan bana olay doğal momentumdan çok farklı bi olay. tamamen ea'nın isteklerine göre hareket ediyoruz
  • quote:

bir sürü istatistiği 200-10-10 gibi oyuncular var bu adamları hiç mi momentum etkilemiyor... ?

ultimate teamde belki biraz etkili olabilir ama seasonda falan momentumun kralı gelse yenemez. kendim çok iyi olduğumdan değil. turnuvalarda oynayan oyuncular falan nasıl o kadar iyi oluyor ?

Büyük ihtimalle aralarında aşağıdaki ürünleri kullanan sayısı fazladır.

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330795495715&item=330795495715&lgeo=1&vectorid=229466

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var

Bu arada lag swich kullanan sayısıda oldukça fazla özellikle üst liglerde. Adamlar kendi bağlantısı ile oynuyor biz etkileniyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Kasım 2013; 17:58:15 >

• Oyunda slider ayarları var, hepimiz görmüşüzdür
    Bi bakıyosun elindeki en değerli adamlar mal kesiliyor topu abuk subuk yere atıyor, slider da bulunan pas hatası işte o an senin için yükselmiş demektir
    6 pasta adam nasıl kaçırırya ,boş kaleye atamadık yok böle bişey , slider da bulunan şut hatası........

Neyse kısacası oyunun içinde bulunan bu slider ayarları birden yok olmuyor o ayar hep orda ama siz online maçlarda vs erişemiyorsunuz
    Momentum varmı yokmu diye debelenmeye gerek yok, yani önümüzde duran bu slider ayarları işte o bahsi geçen momentum oluyor

Peki ne yapmak lazım ,benim çözümüm basit sakin kalınmalı ve 2 maç üst üste saçma şekilde kaybettiysen bi süre 1-2 gün oynamayın, geçen süre zarfında geri geldiğinizde aman oynasın bırakıp gitmesin tekrar dercesine oyun aleyhimizden lehimize bi duruma geliyor
    Dahada olmadı oyunu satın silin yok edin kurtulun gitsin

bu oyunda 1 hakem 2 slider , bu ikisini düzeltseler WE10/PES6 yı bile geçer ama nerde o zeka EA de

• aynen bu momentum olayı ea nın herkesi memnun etmeye çalışmasının sonucu.

fifa da kimse yenildi diye sinirlenmez maç bu neticede. bizi deli eden, adam mesela öyle bir oynuyor ki şimdi sen hücum organizasyonu yapıyosun her türlü varyasyonu deniyorsun ama bunları yaparken adamın defansı italya milli takımından daha güçlü oluyor kalecileri ise kenzo wakabayaşhiden hallice kurtarışlar yapıyor.

bunun yanında ise adam robot gibi tek yapıtğı aşırtma ara pası benim defansın mal gibi bakması hadi diyelim çok çaba sarfettim bir şekilde topu aldım bu sefer defansımın abuk subuk pas hatası yapması ve neticesinde kalecinin üst düzey mallığı ile abuk subuk goller yemek.

yani karşındaki rakip te senin gibi oynayıp kazansa kıran kırana bir mücadele geçmiş olur ve zevk alırsın ama yok işte insanı sinir eden nokta bu hiç oynamayı bilmeyen elemanlara mağlup olmak.

sonucu ea tarafından belli olan oyun insana ne zevk verir ki bende zevk almadığım için bıraktım ya da haftada bir girip öylesine bir maç yapıyorum. ve pes almayı düşünüyorum hiç değilse onda buna benzer saçmalıklar yoktur.

• Geçen sene sezonda çok maç yapmıştım. Bu sene sadece üç maç yaptım ve özellikle sezonun ciddi sinir tahribatları yaratacağını düşündüğüm için oynamaktan vazgeçtim. Bunda en büyük sebep galatasaray'ı seçip drogba ile orta golden 3 tane kafa golü bulmamdı ki bu 90'lı yıllardaki ateri oyunlarında işleyen bu basit taktiğin ilerleyen maçlarda benim başıma gelmesi demekti.. bu sebepten pro modunda oynuyorum ama bu orta gol olayı orda da işlediği için playstation da fifa oynadığım 4-5 senelik süre içersinde en çok sinir bozan fifa'nın 14 olduğunu söyleyebilirim.. Allah oynamaya çalışanlara sabır versin..
  • Tabi momentum harici birde mandzukic olayı var oda ayrı mevzu.
    Orta/gol o kadar rahatki çoğu kişi artık o mantıkla oynuyor. Alıyor ileriye Mandzukic gibi iyi kafa vuran adamları bakıyor işine.

Momentum bir yandan orta kafa bir yandan. Lag swichler bir yandan, bunlar yetmiyor gibi paslarda bazen saçma sapan gidiyor.

Misal ofsaytta biri varsa ne ileri doğru ne tarafa pası atarsan at mutlaka ofsayttaki adama gidiyor.

Eğlenelim diye oynuyoruz sinir küpü olarak oyundan çıkıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

Büyük ihtimalle aralarında aşağıdaki ürünleri kullanan sayısı fazladır.

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330795495715&item=330795495715&lgeo=1&vectorid=229466

Bu arada lag swich kullanan sayısıda oldukça fazla özellikle üst liglerde. Adamlar kendi bağlantısı ile oynuyor biz etkileniyoruz...

bir işler çevidikleri belliydi..

misal dünkü maçımda öne geçtim adam 3 kere oyunu durdurdu sonra inanılmaz lag başladı, 2-3 snlik gecikmeler oldu. orta yapıyorum oyun donuyor sonraki karede top rakibe geçmiş benim sahamda koşuyor..
    haliyle maçı kaybettim

• Geçen seferde ingiliz veledin birinle oynadım adam 1 tane golü attı ve benide oyundan 20.dakikada attı...

Sonuç ben çıktım diye 3-0 ama o günden sonra oyun ayarlarımda bozuldu...

Adama 20 dakika içinde net gol olacak 3 şut çektim sürekli aynı topu çıkarma görüntüsü falan...
  • Sinir bozucu gerçekten 10 maçta 8 yenilgi 2 galibiyet orta kafa gol veya uzaktan bir şut gol gol olmama ihtimali yok ! 90 dknın 60 dksı biz oynuyoruz adam panter kesiliyor :S
  • Oyunu alalı 10 gün felan oldu 20 G - 4 B - 8 Y var bendede yani momentum vardır ama sonuçta kendiniz oynuyorsunuz engelde olabilirsiniz bir nevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk zamanlarda yoktu sonradan çıktı tekrar momentum
  • Cleyton kullanıcısına yanıt
    Oyunun hayırlı olsun, momentum konusuna eklemek istediğim bi kaç şey var...

oyundaki slider ayarları maç içinde ea in script yazılım her ne ile yapılıyorsa işte değişiyor bizde buna momentum diyoruz. engel olma durumu biraz şans biraz tecrübe işi, ama büyük çoğunlukta bu duruma engel olamiyoruz.

o slider ayarlarını incelersen orda pas hatasından tut oyuncunun koşma sıklığına kadar markaj yapmasına kadar yada ne bilim kalecinin kabiliyetine kadar birçok ayar varken engel olmanın gerçekten ne kadar zor olduğunu görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

Oyunun hayırlı olsun, momentum konusuna eklemek istediğim bi kaç şey var...

oyundaki slider ayarları maç içinde ea in script yazılım her ne ile yapılıyorsa işte değişiyor bizde buna momentum diyoruz. engel olma durumu biraz şans biraz tecrübe işi, ama büyük çoğunlukta bu duruma engel olamiyoruz.

o slider ayarlarını incelersen orda pas hatasından tut oyuncunun koşma sıklığına kadar markaj yapmasına kadar yada ne bilim kalecinin kabiliyetine kadar birçok ayar varken engel olmanın gerçekten ne kadar zor olduğunu görürsün.

Sözlerimi geri aldım gerçekten haklısınız ps3'ü satmaya karar verdim fifayla o derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece elemanın biri J.Defoe ile bana 4 tane kopya orta-kafa-gol atınca ds3 sizlere ömür oldu bende,bendeki defansda Kompany ile Vidic
  • ne yazık ki ultimate team "hadi gece gece yatmadan bi iki maç atayım da öyle yatayım" diyip sinirden uyku kaçıran cinsten.. en son sinirden mikrofonu kırdım vura vura.. adamlar iyi oynayınca vs harbi hiç üzülmüyorum fakat bi maçta 3-0 öndeyken ardı ardına 4 tane kafa golü yiyince delirmemek elde olmuyor.. bazı yönleri bug'lu mu diyeyim ne diyeyim var bir şeyler.. 100klık bi takım kurdum hiç takılmadan div3'e çıktıkta yok yani bayıyor iyice.. hele o lag switcherlar yok mu... her neyse artık gelen parayıda lanet paketlere basıyorum artık oynadığımda.. bu aralar benim arkadaşlar sezon oynayalım normal takımla dediler orada momentum yokmuş sanırım.. ya da öyle bir şey.. takılıcaz bakalım biraz.. 2v2 sezonda güzel oluyor öneririm.. dipnot: beni hayatımda hiç bir oyun(fut) bu kadar sinirlendirmedi doğrusu..
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    nasıL ,Yaptın aga .Anlatsana baya doluyum ,İntikam almam lazım fifadaki ezik laggerlerden
  • yhonus61 kullanıcısına yanıt
    :D şöyle düşün sen bir sihirbaza gidip. abi bana en son sergiledigin numaranı bana gösterirmisin dersen sence gösterirmi ? göstermez dimi! :D ama çaba hırs ve sonusz düşünce ile sende keşfede bilirsin! çünki bilgi sonsuz! azim et yogunlaş çalış sizinde olur kardeşim! momentumla mücadelenizde size başarılar... ve rica ediyorum kimse nasıl bu dediklerimi yaptıgımı sormasın.. zaten paylaşıcak olsam konu açar paylaşırdım!
  • Momentum konusunda 3-5 de ben yazmaya karar verdim.

Öncelikle şunu söyleyeyim, fut oynamıyorum. Düşünce olarak çok iyi bir sistem fakat oyun anlamında ciddi sorunlar doğurabilecek seviyede psikolojik olumsuzluklar doğurabiliyor.

Neyse kısa süren fut macerasından sonra oyunun farklı modlarını oynamaya karar verdim season, head to head gibi artık oyunu daha zevk alacak derecede oynuyorum.

Season div1'deyim. Fut'a oranla, evet çok daha zevkli.

Şöyle birşey dikkatimi çekti onu paylaşmak istiyorum.

Yine 2 hafta önce filan oyunda bi değişiklik sezdim bastığım tuşun geç işlemesi oyuncuların durgunluğu pasların yerini bulamaması gibi.. Ama bu olay baya baya sürdü yani belki 1 hafta. Kolda sorun var diye düşünmeye başladım xbox360 kullanıyorum bu arada. Ya kolda ya da nette vardır diyordum çünkü açık bir şekilde anlaşılmayacak bi gecikme tüm oyun planımı bozuyor gibi. Gamepad için yazılım indirdim tekrardan yükledim ertesi gün oyuna bir girdim ve tesadüfen o gün takım değiştirdim Schalke ile oynamaya başladım.

Takım öyle böyle işlemiyor arkadaşlar... Paslar tak tak tak, oyuncular aşırı hızlı ve yapay zeka ile oynuyorlar.. Önüme geleni dağıtıyorum neredeyse. Sonra neyse 1 haftadır böyle üstün bir zevk ile oyunu oynarken 3 gün ara verdim. Dün tekrar oynayayım dedim, yok. Oynayamıyorum arkadaş. Sanki o tecrübeleri yaşayan ben değilim, o oyunu oynayan ben değilim. Saçma sapan paslar. Ya resmen oyuncu sabit duruyor. Gram zevk alamıyorum. Pasım sürekli gecikmeli gidiyor oyuncuların tüm dönüşleri gecikmeli. Takım değiştirdim. Shaktar aldım yine aynı. Madrid aldım yine aynı.

Şimdi aklımda birkaç soru var?

3 gün ara verdim diye oyuna olan alışkanlığım azaldı ve ben mi kontrol edemiyorum?

İnternet ya da gamepad ile bir sıkıntı ve gecikme mi var?

Yoksa tamamı ile momentuma yakalandım ve önümdeki kısa bir süre böyle geçip sonra düzelecek mi?

Çok ilginç gerçekten.

• Momentum kesinlikle var bu inkar edilemez. Hele FIFA 13'te EA bokunu çıkarmış resmen. 14 pek oynamadım maalesef.

Kardeşimle FIFA 11'den bu yana nereden baksam 2500+ maç yaptık %90 civarı 45 ve 90. dakikalarda gol attım. 90'da 3 gol attığımı bile biliyorum. 4-2 mağlupken.
    Leeds United ile kariyer yapıyorum her maç fix 45 ve 90 da gol atıyorum. Aynı durum arkadaşta söz konusu değil. O da her maç 90'da gol yiyor.

Momentuma yakalanmamanın bir çok yolu var. Sakin oynamanız gerekiyor. Kısa kısa paslaşarak kaleye gidin.

Normalde gol olması gerekirken yani aut bile imkansız bir durumda direğin yanından top auta gidiyorsa hemen taktiklere girin Formation değiştirin ve 1-2 oyuncu çıkarın. Momentum seviyesi rakibe bile kayabiliyor.
  • Çok kafaya takmayın, ben deli oluyordum oyun oynarken şimdi sadece zevkine oynuyorum daha güzel oluyor. Tabii hırs yapmakta oyunu eğlenceli yapmaya yarayan etkenler ama biz çok abartıyoruz bu hırsı.. Mesela ben hırsımdan yaptığım hiç bir maçtan zevk almadığımı anladım..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.