Şimdi Ara

FIFA 14 Momentum(SCRIPT) Olayı Kesinlikle Var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
16.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet keyifli bi takım kurdum arasıra yenilsem de devam ettim 3 sezon geçti ve momentum yine geldi, sürekli ve rahatça lig çıkan takım top kapmaz oldu gol atamaz oldu her fiziksel mücadelede yere düşer oldu, her maç dünyaları kurtaran cech her geleni yer oldu
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bu da var bak mesela. div 4'te chiellini-boateng-buffon'lu takıma 7 atıyorum, div 3'te bazen adam gibi atağımın çıkmadığı maçlar oluyor. insan gerçekten hayret ediyor.
  • bende bu momentum olayından muzdaribim,4-5 gündür oynayasım yok oyunu.Hem fut hem season takılırım ama soğuttular resmen beni oyundan bu aptal sistem için.Kale dibinden gol olmuyor,ikli mücadelelerde en sağlam oyuncu aptallaşıyor böyle salaklık olmaz yani.
  • 3 sezondur division 6'dan kurtulamıyorum. Bu 3 sezonun her birinde ilk iki maçımı kaybediyorum, sonraki ikisini kazanıyorum, sonraki maç beraberlik ya da yenilgi, sonrakiler de galibiyet ve yenilgi şeklinde. Bu rutin bozulmuyor, adamlar bronze oyuncularıyla benim stoperlerin sağından atıp solundan geçiyor ki en kotu stoperimin 75 pace i var. :)

direkten donen toplara, uzaklaştırmak isterken kendi adamıma çarpıp rakibi kalecimle baş başa bırakan topları hiç saymıyorum.

saçmalıktan başka birşey değil bu oyun arkadaşlar, pes edip bıraktım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihandowski -- 1 Ocak 2014; 18:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hala anlamadınmı,skorlar yüzde 70 önceden belirleniyo EA tarafında ve ayıca ilk 10 dakikada neler olacağını az çok tahmin edebiliyorsun,ben mesela 3-0 öndeyken çooook maç vermişimdir 4-3 falan,artık şaşırmıyorum ve git gide çöp'e dönüyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Dostum hala anlamadınmı,skorlar yüzde 70 önceden belirleniyo EA tarafında ve ayıca ilk 10 dakikada neler olacağını az çok tahmin edebiliyorsun,ben mesela 3-0 öndeyken çooook maç vermişimdir 4-3 falan,artık şaşırmıyorum ve git gide çöp'e dönüyor oyun.

Bıraktım zaten, 15 yaşındakileri kandırmaya devam etsinler. Bundan sonra da hiçbir Fifa oyununu bu saçmalık kalkmadığı sürece almam. Yazık valla, ortalık 4 senedir aynı oyunu ismini değiştirerek piyasaya süren, telif almayan PES ile maçlara şike yapan FİFA'ya kalmış. :)
  • arkadaşlar değişik bir açıyı düşünürsek
    fenerbahçe trabzonspor maçı bu fifa momentum olayına en büyü k gerçekçi örnektir
    o maçta fenerbahçenin kaçırdığı pozisyonlara baksanıza
    trabzonspor tek atak yaptı oda saçma sapan bir gol
    ayrıca seneler evvel arsenal cska moskova maçı vardı anfield da arsenal yenerse 16 ya kalacaktı bir maçtı ki 0-0 bitti ne goller kaçtı inanlılır gibi değil gerçek hayatta olan şeyler bunlar
    bizde yenerken başkası momentuma yakalanıyor :) döngü hep...
  • evet haklısın arkadaşımda bu senin dediğin olaylar gerçekte 30 maçta 1 olur. bu fifa abartmış olayı. birde arkadaşlar siz defansı nasıl yapıyorsunuz bu oyunda? hangi tuşlara basıyorsunuz? tuş kombinasyonu yapıyormusunuz? bu oyunda en önemli şey defans yapmak bence. ben rakip benim yarı saha geçince karşılamaya başlıyorum, ortadan bir adam alıp x basılı tutuyorum, diğer taraftanda r1 basıp takım arkadaşımın pres yapmasını sağlıyorum. tabi iyi rakipler topu iyi çeviriyor, bu seferde sık adam değiştirmeye çalışıyorum , tabi birde defans arkasına atılan lob toplarada dikkat etmek gerek. kalemin önüne gelirse pozisyon arkadaki bir adam olup l2 le jockey yapıyorum. garanti ise de 0 tusuna basıyorum. birde dikkat ettigim bisey var x e basılı tutunca l1 tusunada basınca sanki benim adamlar daha hırslı ve etkili top kapıyor. ama tam emin değilim. (bu dediklerim ps3 icin tabi) birde ortalardan nasıl korunuyorsunuz , ben golleri hep ortalardan yiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. özellikle div1 oyuncuları

• herkeşleri güzel güzel okudum ve herkeşlerin mesajlarında anlattıklarında kendimi buldum kendimi gördüm :))
    birazda ben anlatayım ...
    fifa 12 ile başladım online oynamaya o sıralar FUT dan anlamıyor oynamıyordum daha sonra lanet olası birinden öğrendim ve bağımlılık yaptı. 12 13 yine idare ederdi bu momentum denilen şeyde ki çünkü hiç olmazsa 12 ve 13 de bilmeyen adamları farka boğabiliyodun en azından madara olmuyordun şu 14 denilen aptal oyunda olduğu gibi.. 14 çıktığı ilk günden bu yana her gün FUT dayım... ilk başlarda ulan bu oyunda baya zormuş haa adamlar beni hep yeniyo baksana falan diyodum amaaaaa sonradan elbette oyuna alışıyor öğreniyorsun inini cinini.. herneyse öğrendikde noldu.. Adam zerre oyundan futboldan anlamıyor bu anlamadığınıda o kadar çok belli ediyor ki sağ yada sol taç çizgisinde reus ellia tarzı adamlarla çizgi boyunca koşmaya debeleniyor ama geçit vermiyorum çünkü sen orta açmayı ezberlediysen bende açtırmamayı ezberledim. ancak işte öyle olmuyor kardeşim öyle olmuyor.. oyun sen götünü yırtsanda parçalasanda o adama bir şekilde gol attırıyor ve seni oyun oynamayı bilmeyen bir velede rezil ediyor...yeniliyorsun.. sen pas yaparsın değişik varyasyonlar denersin olmaz ama oyun bir şekilde karşıdaki o zavallı eziğe maçı kazandırtıyor.. neyse günler böyle geçiyor sonra bir şey buluyorsun.. Lann sinirlenmezsen sakin oynarsan maçları alıyorsun abi diyorsun kendi kendine.. hakkatende öyle oluyor.. sakin kalınca bi şekilde golü buluyorsun çünkü saçma gol yedikçe sinirden sende saçmalamaya başlıyosun ancak aptalca bir gol yemene rağmen sakin kalıp güzelce oyununu oynarsan maçı alabiliyorsun tabi eğer yine ea babamız buna izin verirse..neyse yine günler geçiyor sakin oynadıkça azda olsa oyundan zevk almaya başlıyorsun fakat oda ne momentum denilen lanet şey yine çıktı geldi karşına.. Bir anda seri beraberlikler ve seri mağlubiyetlerle ligin dibini boyluyorsun.. Kendi kendine herhalde bu adamlar çok iyi oynuyorlar abi sakin oynamama rağmen yenildim lig düştüm diye düşünüyosun ama ulan arkadaş daha bir önceki ligde 25 puan alarak tittle yapıyosun div 1 de ne iyi oynamasından bahsediyosun.. sen istersen sakin oyna istersen sinirli oyna.. eğer ea baba bu maçı kaybedeksin ulan diyorsa sen götünü daştan daşa da vursan o maçı kazanamazsın.. sen gol atarsın o atar sen atarsın o atar ve dakka 90 da hatta dakka 90 +birmilyonda golü yedirtir maçı kaybedersin... sonrada karşındaki ezik ergen keyiften dört köşe olur.. haa bunlar sana karşı hiç olmadımı lan sen hiç mmomentum sayesinde maç kazanmadın mı diye soranlar vardır elbet.. Elbetteki bende kazandım o tarz maçlar.. ya arkadaşlar bu lanet oyun öyle bir şeyki ulan artık maç kazansan dahi kazandığın için sevinemiyosun çünkü ea nin maçı sana kazandırttığını anlayabiliyosun.. yaa bi insan maç kazanınca da zevk almazmı oyundan hahh işte bu lanet olası oyun aynen bu şekilde.. Maç kazansam bile allah belanı versin ea bana zorla maçı kazandırttın yine adamın birine gamepad ini kırdıttın diye kendi kendime söyleniyorum.. yazan: 3 logitech gamepad 1 bilgisayar masası kıran deliii

• arkadaşlar bence oyun o kadar ayarlı değil ben kırmızı kart yiyen takımları hep yendım. benı tek delırten sey ıyı baslayan oyunun bır sure sora takılması, insanların internetleri iyi olmayınca deli edyor benı donmalar oluyor geç vurmalar falan tek delirten sey o.
  • madenci ilyas kullanıcısına yanıt
    olayda bu zaten hacım.. Ne yaparsan yap eğer bir pozisyon gol olacaksa gol olmak zorundadır o pozisyon.. Sen uğraşırsın artık nirvanaya çıkmışsındır dikkat ve defans olayında ancak oyun karşıdakine bir pozisyonda gol attıracaksa kesinlikle o pozisyonu engelleyemezsin.. Gelir peş peşe kornerler bir korner kaleci tekrar korner bir diğer korner adam korner bir diğeri ise senin adamına çarparak ağlara gider.. Ne yaparsan yap o pozisyon gol olacaktır çünkü istersen en baba defansı yap ve bunun akabinde karşındakide dünyanın en salağı olsun şut tuşuna bassın yeter.. ve ben bu fifa14 de şuna inaıyorum. oyun falan oynamıyoruz bizim yaptığımız tek şey şut tuşuna pas tuşuna orta tuşuna koşu tuşuna basmak diğer tüm senaryo ea ye kalmış bi durum
  • adamın takımında 170cmden uzun adam yok ama ne hikmetse maç boyu tüm kafa toplarını alıyor tüm omuzomuzaları kazanıyor,
    çektiğim 2 şutu üstüste kaleci kurtarıyor 3. benim adama çarpıyor 4.şutta boş kaleye vuruyorum direkten dönüyor
    sonra da momentum yok diyorlar.
  • oyunu bırakma noktasına geldim bu olay yüzünden. oyuncularımız oduna dönüştüğünü görüyorum resmen hiçbişey yapmıyorlar.
  • Ve buna istinaden EA hiçbirşey yapmıyor,tıpkı PES'in 2006 yılında çıkardığı o efsane oyuınun ekmeğini senelerce yiyeceğini düşündüğü gibi..
  • Ya ilginçtir div 5teyğm başlayanı 4-5gün oldu bana o kadar gözükmedi momentum ha maç çevirmekse rakibin salak salak bi kez 3-0dan 4-3verdim bi daha rakip 3-0dan 3-2ye getirdiğinde ful pas yaptım tavsiye ederim

• Ne zamanki 90+ paceli adamı topsuz koşuda 65-70 li paceli adamlar arkadan yakalamaya başlıyor,o zaman geçmiş olsun demektir..
  • fifa14 ün gecmisini ....
  • 45. dakikada yediğim gollerin haddi hesabı yok tabi attıklarımda oluyor ve böyle bariz bir hatayı nasıl olurda azaltmazlar anlamış değilim pancar gibi oluyorum sinirden
  • Şu kalkıpta momentum yok diyenlere hayret ediyorum. Tamam top ayağımdayken hızı yakın oyunculardan rakibin yakalamadı tamam. Ama kimse bana kalkıp gerrard ın ayağında top varken thiago silvadan daha hızlı koşmasını yada ceza sahası içinde aynı pozisyonda balotellinin 2 benzemanın 1 topunun direkten donup sonunda balotellinşn topu ıska geçmesini bunun maç boyunca her şutun pasın ıska geçlmesinğ kimse bana momentum dışında anlatamaz. Bahsettiğim gerrard örneği dışında aynı olan de rossi ilede benzeri oyuncularda da defalarca oldu. Ayrıca momentumla kazandığım çok maçta var ona laf etmiyorum. Zaten momentumla kazandığımda kendi kendime diyorum momentumla kazandım şeklinde. Yeri geldi 10 11 gol attığım maçlarda oluyor. En son momentumu yuzunden sürekli oynadığım div 2 den 4 e kadar düştüm birkaç maç daha kaybedince bıraktım ut oynamayı. Gelelim momentuma nasıl kazanılır. Momentum maç içinde olduğu gibi maç öncesi dede kazanılabiliyor. İki takım olsun biri son 5 maçında 5 galibiyet olsun. Diğeri 2 maç üst üste kaybetmiş olsun. Bu durumda daha maç başında galibiyet serisi olan takım avantajlı başlıyor. Maç içindeki ise daha çok topla oynayan daha çok şut çeken pozisyona giren takım genelde momentumu alan taraf oluyor. Ama kalkıp rakibinizin Team overall ı 70 ve sizinki 80 se birde gol yerseniz o zaman gitti momentum. Bunun amacıda gerçek hayata benzetmeye çalışıyorlar. Ama ne kadar uğraşsalar da başaramıyorlar. Sonunda bizi sinirden çıldırtan momentum ortaya çıkıyor. Bazen oyuncularımız koşmuyor bazense olduğundan daha hızlı koşuyor. Elbet başınıza gelmiştir dikkatlice düşününce hiç mi olmadı 60 pace li oyuncunun sizin 80 pace li oyuncunuzu geçtiğini yakaladığını yada yakalayamadığını elbet görmüşsünüzdür

ayrıca eklemek istiyorum bu şekilde düşüşe geçmeden once div 2 te 5 te 5 yaptım. 6. Maçta vınn kotası bitti dakika 87 3-1 öndeyken sonra dnf falan işte 4 maçıda kaybettim momentum sayesinde ve div 4e kadar gittim momentum hep rakipteydi iki farklı kadro değiştirdim ama bana mısın demedi. Momentumdan tek kurtuluş yolu zar zorda olsa bir iki galibiyet almanız gerekiyor ki benim gibi üst üste aldıysanız mağlubiyetleri git gide zorlaşıyor momentumu düzeltmek. Ayrıca oyunculuk konusunda oyunculuğuma kimseye laf ettirmem ama yendiğinde momentumla yendim demeyi de biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Sahin -- 8 Şubat 2014; 17:58:02 >

• Dakika 80 adam deli gibi bastiriyor .2-0 ondeyim. Top ayagima degmiyor. Degincede ben pas verene kadar 2 adam basip aliyor. Nefes alamiyorum. Taktigi ultra defans ve kontra atak yaptim orta saha hala ilerde. Normal taktikle bile surekli defansa yardima gelen drogba bile ilerde top bekliyor. 90 dakikada kontra ataktan gol attim maci 3-1 aldim. Golu atan melo. Saka gibi. Momentum var mi yok mu bilmem ama birseyler olgdugu kesin. Youtube da bir video izedim oradaki oyuncuda son dakika ataginda "do not script this ea"diye bagiriyordu :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.