Şimdi Ara

FİFA 15 Mİ PES 2015 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PLAYSTATİON İÇİN FİFA 2015 Mİ YOKSA PES 2015 Mİ

• 2 oyunda bende var tamamiyle zevk meselesi ama ben fifayi daha fazla oynuyorum ama pesde oynanir olmus bu sene ben fifayi öneriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yılın son sorusu bu olur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2013
  • fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: şapşal ördek

2 oyunda bende var tamamiyle zevk meselesi ama ben fifayi daha fazla oynuyorum ama pesde oynanir olmus bu sene ben fifayi öneriyorum

fifa 15 te şampiyonlar ligi yada avrupa ligi varmı
  • Çok açık ve net Fifa ! Oynanabilirlik,gerçekçilik oyun zevki hat safhada grafiklerde de baya baya pesi geçiyor oyuncu tiplerini sorarsan o her zaman peste en iyi oluyor pes birebirlerini yapuyor adeta oyuncuların ama sonuçta oyumdan zevk almak onemli fifa da bunu veriyor sana ps4 de apayrı uçmuşlar cok iyi olmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2008 beğenildi mi??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler oyun açılmıyor. Windows 10 işletim sisteminde Fifa 2015 v4 ve Crack yükledik ama oyun bir türlü açılmadı. Launcher üzerinden tıkladığımızda logo gözüküyor fakat sonrasında fifa 2015 çalışmayı durdurdu diyor.

Açılması için yapılanlar:

***Bir çok crack denendi.
    ***Bir çok güncelleme denendi (oyun)
    ***PC donanımları güncel. - sistem gereksinimleri yeterli.
    ***Virüs programı kapatıldı. (oyun açarken ve yüklerken)
    ***Origin hesap açıldı.
    ***Origin off konuma getirildi.
    ***Oyunun uyumluluklarının hepsi denendi. (özellikler bölümündeki windows 7 vs.)
    ***Windows güvenlik duvarı kapatıldı.
    ***Sandbox üzerinden denendi.

Son olarak Başka 2 PC de daha denedik ( birtanesi Windows 8.1 diğeri gene 10) gene açılmadı.

Ne yaparsak yapalım bu oyunu açamadık. Apple kullandığıma windowsa biraz fransızım. yapabilen varmı yada yol gösterebilcek birileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

Beyler oyun açılmıyor. Windows 10 işletim sisteminde Fifa 2015 v4 ve Crack yükledik ama oyun bir türlü açılmadı. Launcher üzerinden tıkladığımızda logo gözüküyor fakat sonrasında fifa 2015 çalışmayı durdurdu diyor.

Açılması için yapılanlar:

***Bir çok crack denendi.
    ***Bir çok güncelleme denendi (oyun)
    ***PC donanımları güncel. - sistem gereksinimleri yeterli.
    ***Virüs programı kapatıldı. (oyun açarken ve yüklerken)
    ***Origin hesap açıldı.
    ***Origin off konuma getirildi.
    ***Oyunun uyumluluklarının hepsi denendi. (özellikler bölümündeki windows 7 vs.)
    ***Windows güvenlik duvarı kapatıldı.
    ***Sandbox üzerinden denendi.

Son olarak Başka 2 PC de daha denedik ( birtanesi Windows 8.1 diğeri gene 10) gene açılmadı.

Ne yaparsak yapalım bu oyunu açamadık. Apple kullandığıma windowsa biraz fransızım. yapabilen varmı yada yol gösterebilcek birileri?

eyler sorunu çözdük. Belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum. Oyunu ve origini D içine yüklemiştik. Ama originin games klasörü boştu. Oyunu komple kesim Origin games klasörüne yapıştırınca açıldı. Belki birilerinin işine yarar.

• Tabikide pes13:Dfifa15 kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 9 Ağustos 2015; 3:32:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.