Şimdi Ara

FIFA 16 - PTT 1. LİG İçin Oy Ver...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA geçtiğimiz yıl yine aynı platformunda ''FIFA 15'de ligini seç'' duyurusu ile tüm dünya liglerini oylamaya sunmuştu. 105bin küsür oy ile 1. olan Türkiye Ligi FIFA 15'de yerini almıştı.

Yıllar sonra gelen bu güzel haber ile birlikte EA bu yıl tam 2 bomba patlatarak hem FIFA 16'yı Türkçe Dil seçeğiyle piyasaya sürdü, hem de PTT 1.LİG'ide oylamaya koymuş bulunmakta.

Ama bunun için önümüzde çok büyük bir engel var. Geçen yıl oylamayı 10. sırada tamamlayan Ukrayna Ligi şuan 150bin küsürat ile zirvede yer alıyor. PTT 1. LİG oylama da 135 bin küsür geride. El ele verip Türkiyemizin en büyük 2. olan ligimizi FIFA 16'da görmeyi istiyor isek, oylama bitene kadar her gün siteyi ziyaret ederek oyumuzu kullanmalıyız ve çevremizi oy kullanması için yönlendirmeliyiz.

Peki nasıl oy kullanırım?

1. Adım :www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/ adresine giriyoruz.

2. Adım : En aşağıya inerek ''Turkish PTT League'' seçeneğine tik koyuyoruz.

FIFA 16 - PTT 1. LİG İçin Oy Ver...! 3. Adım : Tekrardan aşağıda bulunan ''Vote'' kutucuğuna tıklıyoruz. Hepsi bu kadar.

Not: Konu başlatıldığında mevcut oy sayısı 54 bin seviyesindeydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB19E078 -- 20 Haziran 2015; 22:09:33 >

• Acik söylemem gerekirse süper lig yeterli. PTT 1. Lige ihtiyaç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private-Miller

Acik söylemem gerekirse süper lig yeterli. PTT 1. Lige ihtiyaç yok

Aynen

• Verelim vermesinede ilk olarka liste offical bir liste değil. Öylesine sadece bir anket olarak açılmış. 1. olan lig oyuna konacak diye bişey yok. Offical olmamasını geçtim, EA sports bile anket açıyım en çok hangisi oy alırsa o ligi koyıyım diye bişey yapamaz. Çünkü bunun altında 50 bin tane lisans, temsil hakkı, reklam anlaşmaları vs. vs. gibi bürokratik işlemleri var. İsterse 100 milyon oy alsın ülkenin federasyonu çıkıp izin vermiyorum derse bitti gitti...

2.si ise Fifa15'deki süperligde bile kaç kişi ahksiarla kasımpaşayla maç yaptı alllah aşkına. altınorduyla bolusporla kim niye maç yapsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Haziran 2015; 23:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Verelim vermesinede ilk olarka liste offical bir liste değil. Öylesine anket gibi açılmış. 1. olan oyuna konacak diye bişey yok. Offical olmamsını geçtim EA sports bile böyle bişey yapamaz çünkü bunun altında 50 bin tane bürokratik lisans, temsil hakkı vs. vs. işlemi var. İsterse 100 milyon oy alsın ülkenin federasyonu çıkıp izin vermiyorum derse bitti gitti...

2.si ise Fifa15'deki süperligde bile kaç kişi ahksiarla kasımpaşayla maç yaptı alllah aşkına. altınorduyla bolusporla kim niye maç yapsın...

Galatasaraliyim Türkiye'den sadece Galatasaray ile oynarim doğal olarak :)

• Söylediklerine ek olarak;

FIFA16 için zamanı geçti artık, gerekli lisans yenilemeleri yapılmış çalışmalara başlanmıştır bile. Forma, Logo vs o tarz işleri kalmıştır sadece. Şimdi bir talep oluşursa ancak FIFA17de oyuna eklerler. Üstelik FIFA bir reklam anlaşması yapıyor ve federasyonumuz şuanda sadece Süper Ligin haklarını veriyor. Bu işlem için EA'nin yanısıra Federasyonun da girişimde bulunması gerek.

Yıllarca oyunda ligimizin yer almamasının başlıca nedeni herkesi söylediği gibi ''Şike süreci'' falan değildi. Federasyonumuzun bu işi bir reklam gibi görmemesiydi. EA ise talep olacağını düşündüğü GS,FB,BJK gibi takımların tek tek kapısını çalıyor ve şartları sunuyor. Galatasaray bu işe sıcak baktı sanırım sadece.

Ayrıca PTT1.LİG olması demek Menejer modunun çok daha kapsamlı bir hal alması demektir. Sadece Galatasarayla bile oynasanız 2.lig takımlarının da olacağı Kupaya katılmak, Her sene ligde değişik takımlar görmek vs. bu işin esprisi. Bence çok keyifli olabilir. Biz yine Galatasaray'ı alırız o ayrı konu.

• Bir Göztepe aşığı olarak beni çok çok mutlu eder. Lakin 3 buyukleri tutan arkadaşların career modu haricinde umursamamasi gayet normal. Keşke olsa GozGoz ile kariyer yapsam. Ama kim uğraşacak koskoca ligle. Geçelim bunu Türkçe bile yeterli şimdilik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar gerek yok flan diyorsunuz ama kariyerde her sezon 3 takımın çıkıp indiğini düşünün... oyuna çok farklı bir anlam katmaz mı...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyKnoxville

Bir Göztepe aşığı olarak beni çok çok mutlu eder. Lakin 3 buyukleri tutan arkadaşların career modu haricinde umursamamasi gayet normal. Keşke olsa GozGoz ile kariyer yapsam. Ama kim uğraşacak koskoca ligle. Geçelim bunu Türkçe bile yeterli şimdilik.

Bende izmir liyim renkelrinden dolayı goztepe yi seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mgedik06

arkadaşlar gerek yok flan diyorsunuz ama kariyerde her sezon 3 takımın çıkıp indiğini düşünün... oyuna çok farklı bir anlam katmaz mı...?

fifa,pes,fm
    hiçbirinde alt lige düşmedim,
    PTT den desteklediğim takım yok.
    yinede oy verdim ancak pek işe yarayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp ptt ligi nedir bırak allasen
  • Süper ligi zor koydular,dansik ptt yi istiyorsun birde,kim oynar ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 günde 26 bin oy ile 80 bin barajını aştık, PTT 1. lig gelmese dahi verilecek oylar oyunun Türkiye tarafından ne kadar takip edildiğinin ve oyunda Türkiye ye dair içeriklerin ( Türkçe dil, Türkiye Ligi vs. ) ne kadar gerekli olduğunun bir işareti olacaktır.
  • Göz göz Kaf Kaf maçları ve Adana demir için değer zaten fifa da en sevdiğim özellik bir çok takım olması

• Artık reklam panoları eskisi gibi gerçek olsun arkadaş, süreki EA'nin instagram twitter hesapları var. Ne aptalcadır. Koskoca EA reklam alamıyor oyununa.
  • Bir Karşıyaka taraftarı olarak ptt 1. Lig de olmalı. Olmazsa da seneye 3 İzmir takımı Süper Lig'de olacak. Fifa 17'de yer alırız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Bir Karşıyaka taraftarı olarak ptt 1. Lig de olmalı. Olmazsa da seneye 3 İzmir takımı Süper Lig'de olacak. Fifa 17'de yer alırız artık.

Osmanlispor'un olup bu Takımların olmayacağını görünce kan beynime sıçrıyor

• Ne kadar çok PTT istemeyen var Anket resmi bir anket değil ama ben gelmesini çok isterim. Evet PTT'den hiçbir takımla maç yapmayacağım ama benim gibi kariyer yapanların işine çok yarayacaktır. Eğer bir lig eklenecekse Brezilya veya Ukrayna daha gerçekçi duruyor.
  • up...
  • Brezilya ne ara kalkmış yav.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.