Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: centaur3535

Ne nalet oyun bu arkadaş bağımlılık yaptı resmen başka oyun açmaz oldum. Eskiden sadece pes oynardım hatta şimdide indirimden almıştım pes2018 cihazda yüklü olmasına rağmen oynamıyorum. baştan çok zor geldi ama bi nebze alıştım. Yanlız momentum mu diyeyim yoksa rakipler mi denk geliyo diyim bilmem ama bazen bi tutturuyorum sürekli galibim çıkıyorum 2. klasa orda da klasmanda kalıyorum bir müddet hatta diyorum "Ne oynarmışım bee" falan sonra bir fırtına hoop 3e yada 4e kadar geri.
    Bilenlere bir kaç sorum var. Online sezonda takım kadrolarında bazı futbolcularda yukarı yeşil ok var ara ara overal artıyor bazılarında da aşağı ve kırmızı overal da düşüyor. Bu performans okları bizim takımı oynatmamızla mı değişiyor yoksa futbolcuların reel formları mı? Birde kadro taktiğiniz genel olarak nasıl? Oyun başlayınca defansif-ultra defansif seçimi yapıyor musunuz? ya da takım presi-ofsayt taktiği olan kısımdan mı ayar yapıyorsunuz? ben çok taktik denedim en rahat 4-2-2-2 de oynayabildim. dengeli ve topla oynama tercihim seçili.

Kırmızı ve yeşil oklar haftalık takımlardaki güncel form durumu esasına dayalı değişir.Reeldeki takım yani anlayacağınız reeldeki duruma göre oyuncuların overall artar veya azalır ama bu geçicidir.Haftalık değişir.

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Liverpool

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Meşhur tezahuratları dışında pek bir şey yok ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

bu world cup sürümüyle alakalı gelişmelerden haberi olan var mı arkadaşlar ? martta duyurulacak deniyordu mart bitti daha haber yok... 2014'ü şubat ayında duyurmuşlardı üstelik ayrı oyun olarak bunda dlc olarak gelecekmiş ona rağmen daha net resmi bir haber yok söylentiden ibaret herşey. belkide gelmiyecek..

Hatırladığım kadarı ile wc 2014 eklenti olarak gelmişti.

Yok ayrı oyundu World cup 2014 Euro 2016 Pes'teydi milli takımların lisansını alamayan oyun Euro 2016'yı üstlenmişti

Umarım 2018'e ayrı oyun çıkarır Fifa turnuvanın havasını oyuna yansıtmayı iyi beceriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

bu world cup sürümüyle alakalı gelişmelerden haberi olan var mı arkadaşlar ? martta duyurulacak deniyordu mart bitti daha haber yok... 2014'ü şubat ayında duyurmuşlardı üstelik ayrı oyun olarak bunda dlc olarak gelecekmiş ona rağmen daha net resmi bir haber yok söylentiden ibaret herşey. belkide gelmiyecek..

Yok ayrı oyundu World cup 2014 Euro 2016 Pes'teydi milli takımların lisansını alamayan oyun Euro 2016'yı üstlenmişti

Umarım 2018'e ayrı oyun çıkarır Fifa turnuvanın havasını oyuna yansıtmayı iyi beceriyorlar

Bildiğim kadarıyla güncellemeyle gelecek.

• Co-op online sezon yokmu bulamadım

• Selam Arkadaşlar. 98'den beri fifa oynarım, ama hep klavye ile oynamışımdır. Aralıklarla playstation ve xbox ta da oynarım fifa ve pes serilerini. Bilgisayarım eskidiğinden ötürü geçen zaman içinde ps4 pro satın aldım. İlk işim fifa 18 i yüklemek oldu. Yükledim yüklemesine ama bir yandan keyif çok alıyorum bir yandan da zulüm oluyor oynamak, bana. Dualschock'a alıştım alışmasına ama klavyedeki gibi rahata olmuyor tabi. Şimdi arkadaşlar, klavyede iyi oynayan ben, ps4' gelince darma duman oluyorum. Seviye 3'e geldim demin, 4 ayın sonunda. Dünden beri 10 maç yaptım 10'unda bir tane galibiyetim bile yok, beraberlikten bahsetmiyorum bile. Karşımdaki rakipleri analiz ediyorum, aynı diziliş, aynı kadro, aynı mevkiler var az çok, ama farklı olan bir şey var oynayınca hissedebiliyorum, ama ne olduğunu bulamıyorum. Bu konuda görüşleri olan var mı, neler yapılıyor, ayarlarda. Galiba oyuncuları değiştirmeleri ultra otomatik yapmışlar topu nereye atsam direk adamın kafasında çizgi beliriyor, oyun okuyor demeyin sakın bana çok farklı yerlere attığım toplarda bile öyle. Galiba birkaç gizli taktik var. Bu dikkat ettiğim ilk özellikti. Sonra diziliş aynı olmasına rağmen benim adamlar, hantal kalıyor pres yapmada ama rakip aynı takım olsa da canavar gibi, topu boş adama atmaya çalışsam dahi anında kapıyorlar. Ne iştir anlamadım. Gene takım ayarlarından bi halt yapılıyor ama bilmiyorum. En iyi dizilişim 4-2-2-2 city ile oynarım, özel taktikler yaparım ama hiç etki etmiyor. Oyuncuların karakterlerine uygun hamleler yaparım tutmuyor, hele real madrid saçmalığı var bir de. Normalde city ile oynadığım zaman çok kez kaybediyorum, ama madrid ile oynayınca durum biraz daha değişiyor. Ekstra bir özellik katmışlar güçleri birçok 5 yıldızlı takıma göre düşük olsa da. (B. München, Barca vs.) Yoksa sadece iş Ronaldoluk bale lik bir şey değil, sadece iki oyuncusu sayesinde birçok maçı galip geliyorsunuz. Velhasıl çok uzatmayacağım. Demek istediklerimi anlatabilmişimdir. Şunun da farkındayım, klas 1-3 arası efsane oyuncular var, yıllarını verenler var ama böyle olsa dahi gene bir şeyler yapılıyor, bilmediğimiz... Gerçi hoş bilenler de söyler mi o da meçhul, niye rakiplerimi çoğaltayım düşüncesi hakim birçok oyunda. Onlar da haklılar... Ha son olarak çirkef oyuncuların sayısı da az değil. Adam kaybedeceğini anlıyor, bir gol atmış kale ile çizgi arasında gidip geliyor, bir şey de yapamıyorsun, sinirlenmekten başka.

• Ayrıca şunu da ekleyeyim, pres tuşuna basıyorlar, iyi oyuncuların elini güçlendiren tek şey bu, bazıları motora bağlamış, elleri sürekli pres tuşunda bırakın da iki takım da oynasın yahu, normalde bu kadar pres yapan bir takım yok, yapay zeka bu yönde çok kötü, oynamanıza izin vermiyorlar. Bir de bazen yön tuşlarından sol olanına bastığım zaman dengeli ultra defansif vs özellikleri çıkıyor, aynı şekilde üst ok yön tuşuna bastığımda da ofsayt taktiği, rakip sahada pres vs çıkıyor. Ama bazı maçlara girince sol yön tuşundaki bu özellik kayboluyor, aynı yön tuşuna basınca antrenör modu çıkıyor anlamadım gitti. Bazen beni mağlup olduğum maçlarda kurtarıyor, çünkü takımı hücum ya da defans direktifi vermek işe yarıyor. Ama bazı maçlar dediğim gibi aynı tuşa basıyorum kırmızı yuvarlak çizgili antrenör modu çıkıyor 1- 5 e kadardı galiba neyin nesi bu, niye böyle oluyor anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla güncellemeyle gelecek.

yama olarak gelecek muhtemelen çok fazla bir şey kaplamaz.Yeni bir oyun motoru şuan için ortada yok.Ha vardır.Bilmem ama şuanki oyun motoru o kadar şikayet aldı ki böyle bir işe kalkışacaklarını sanmıyorum.Yeni motorada seneye geçerler muhtemelen o yüzden oyuna yama getirip eklerler 32 takım güncel kadroları ile gelir zaten oyunda bulunmayan 2 mi 3 mü ne takım var geneli zaten oyunda var fakat kadro bakımından güncel değildi.Zaten gene paketlerden hasılat yapar kazancı oyun satışı değil hep paketlerden gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanusani

Ayrıca şunu da ekleyeyim, pres tuşuna basıyorlar, iyi oyuncuların elini güçlendiren tek şey bu, bazıları motora bağlamış, elleri sürekli pres tuşunda bırakın da iki takım da oynasın yahu, normalde bu kadar pres yapan bir takım yok, yapay zeka bu yönde çok kötü, oynamanıza izin vermiyorlar. Bir de bazen yön tuşlarından sol olanına bastığım zaman dengeli ultra defansif vs özellikleri çıkıyor, aynı şekilde üst ok yön tuşuna bastığımda da ofsayt taktiği, rakip sahada pres vs çıkıyor. Ama bazı maçlara girince sol yön tuşundaki bu özellik kayboluyor, aynı yön tuşuna basınca antrenör modu çıkıyor anlamadım gitti. Bazen beni mağlup olduğum maçlarda kurtarıyor, çünkü takımı hücum ya da defans direktifi vermek işe yarıyor. Ama bazı maçlar dediğim gibi aynı tuşa basıyorum kırmızı yuvarlak çizgili antrenör modu çıkıyor 1- 5 e kadardı galiba neyin nesi bu, niye böyle oluyor anlayamadım.

D-pad tuşları anlık oyun içi değişen taktikler belirlenir takımı kontraya kaldırma önde press ofsayt tuzağı topa sahip olma gibi.Bunları d-paddeki tuşlara basarak sağlarsın oyun ayarlarında bunlar var zaten bakabilirsin.

• Merakıma yenilip dün oyunu satın aldım. Tek kelimeyle rezalet...

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    bir günde nasıl bu sonuca vardınız ?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 20 yıl boyunca ps1 den beri oynadığım bir oyun. En son FIFA 16'yı satın alıp oynamıştım.

2018'de ilk gözlemlerim bu sonuca varmak için yeterli geldi.

Bu nasıl bir oyun mekaniği futbolun bütün keyfini yok etmiş. Gol atmakta savunma yapmakta bana keyif vermedi. Sanki futbolcuların hepsi dopingli :) enerji patlaması ile koordinasyonlarını kaybetmişler.

Bana bunlar yetti. Bu konuda notum EA için sıfır. Bir efsaneyi kendi elleriyle rezil etmişler. Bu motor ile devam ettikleri sürece bir daha FIFA almayacağım.

• Arkadaşlar kadrom nasıl olmuş yorumlarmısınız değişmesi gereken oyuncular varmı.Herkeze iyi oyunlar

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Yaklaşık 20 yıl boyunca ps1 den beri oynadığım bir oyun. En son FIFA 16'yı satın alıp oynamıştım.

2018'de ilk gözlemlerim bu sonuca varmak için yeterli geldi.

Bu nasıl bir oyun mekaniği futbolun bütün keyfini yok etmiş. Gol atmakta savunma yapmakta bana keyif vermedi. Sanki futbolcuların hepsi dopingli :) enerji patlaması ile koordinasyonlarını kaybetmişler.

Bana bunlar yetti. Bu konuda notum EA için sıfır. Bir efsaneyi kendi elleriyle rezil etmişler. Bu motor ile devam ettikleri sürece bir daha FIFA almayacağım.

Geçen sene gerek oyun mekanikleri, gerek Journey modu ile her kitleden oyuncuyu kendine bağlayan FIFA 17, bu sene üzerine daha fazlasının koyarak geri döndü.
    Frostbite grafik motoru ile oyunun gerçekçilik sınırlarını zorlayan EA, oyuncuların yüz mimikleri konusunda da baya ilerleme kaydetmiş. Futbolcuların üzerine yapışan formalara bakarak bile boşa vakit harcayabilirsiniz.

Sen git PES oyna

• Guncelleme geldi dostlar 1.312 GB ✌✌

• quote:

Orijinalden alıntı: AMAD3US

Guncelleme geldi dostlar 1.312 GB ✌✌

öğle'de dün geldi zaten :D
  • hocam selam. güncellemeyi indirdiyseniz içerik hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnszn

hocam selam. güncellemeyi indirdiyseniz içerik hakkında bilgi verebilir misiniz?

Buradan güncellemelere dair duyuruları inceleyebilirsiniz.Ea'in resmi kendi forumu.

en son güncelleme içeriği

http://fifaforums.easports.com/en/discussion/379628/fifa-title-update-26th-march

• Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.