Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Futbolun gerçeklik sınırlarını zorladığını düşünmüyorum. Oyun mekaniği ve hızı gerçeklik hissi vermiyor. Tabi bunlar benim kişisel görüşüm.

Sen git pes oyna diyerek sataşma şeklin beni çok güldürdü. Bugüne kadar pes satın almadım ve fanı da değilimdir. Yani yeni oyun motorunu ve oynanış şeklini eleştirince ergen tribimi atmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan8

Arkadaşlar kadrom nasıl olmuş yorumlarmısınız değişmesi gereken oyuncular varmı.Herkeze iyi oyunlar

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

Yokmu yorumlayacak

• quote:

quote:

Arkadaşlar kadrom nasıl olmuş yorumlarmısınız değişmesi gereken oyuncular varmı.Herkeze iyi oyunlar

Yokmu yorumlayacak

https://forum.donanimhaber.com/ps4-fifa-ultimate-team-ana-konu--75061471-3364#132099748

Şuradan lütfen.

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    Ben 6 yıldır fifa oynarken fifa 16'da gece maçlarında ki çimleri beğenmediğimi söylediğimde, bu ve bunun gibi birisi bana cevap olarak ''O zaman Ayşe Baceoğlunu dinle'' yazmıştı. 3 sene önce ne anlatmak istediğini düşünürken psikolojimi kaybetmiştim. Ne günlerdi be. Siz en iyisini yapıp ciddiye almamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 29 Mart 2018; 22:18:23 >
    yani hocam tamam düşünceler, zevkler, renkler diye bir olay var buna kimsenin itirazı olamazda. yani şu eleştirileriniz inanın ki tatmin etmiyor insanı siz ve sizin gibi düşünenler. yani 20 senelik fifacıyım diyipte günümüzde futbola en yakın oyun olarak tabir edilecek tam olmasada bir simülasyon oyununa rezalet, berbat gibi ifadeler malesef çok isabetsiz.. 5-6 sene öncesine kadar baston yutmuş kartondan adamlarla oynuyorduk şu oyunu futbol diye.. ki bende 20 senelik fifacıyımdır ve pek çok özelliğini eleştiririm ama şu oyunda 3-4 senedir eleştirdiğim en son özellik oynanabilirlikle alakalıdır.. beni bilenler bilir oyunun online kısımlarıyla pek ilgim yoktur, kariyer oynarım ve oyun şeklimde mümkün mertebe tv de izlediğim futbol neyse ona göre oynamaya çalışırım bu yüzden yavaş ve efsane modda oynarım ve öyle doping, enerji patlaması gibi hadiselerle karşılaşmışta değilim momentum haricinde.. yani bir tutturmuşsunuz her sene oyun berbat oyun çok kötü.. halen pes 13 oynanan bir ülkede yaşıyoruz hocam bence şükredin ve 1 günde karar vermeden oyunu biraz daha deneyip tecrübe kazanmaya çalışın. benim 3 ay oldu oyunu alalı her gün 3-4 maç oynarım ve gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyorum mesela..

• Faustino kullanıcısına yanıt
    5 yıl önce dediğin FIFA 13 mü? Bana kalırsa FIFA serisinin en iyi oyunu 13'tür. Momentum denen zıkkımın en az olduğu, saçma sapan rastgele yapılan skillerle akarte etmenin zor olduğu oyundur. Ne zaman bu ultimate team denen nane FIFA'nın tek düşündüğü, zengin bebelerden para koparmak için düşündüğü tek şey oldu, kötü oynayan zengin kişiler oyundan kaçmasın diye oyunun anasını belledi ve FIFA azalarak bitti. Şuan FIFA'ya iyi oyun diyen kendini kandırır. Bu kadar kişinin hala FIFA oynamasının tek sebebi rakibinin olmamasıdır.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Toplulukta arkadaş ekleme yeri göremedim , fifa18 de vakit geçirecek arkadaşları beklerim

PSN: canercey1919
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

yani hocam tamam düşünceler, zevkler, renkler diye bir olay var buna kimsenin itirazı olamazda. yani şu eleştirileriniz inanın ki tatmin etmiyor insanı siz ve sizin gibi düşünenler. yani 20 senelik fifacıyım diyipte günümüzde futbola en yakın oyun olarak tabir edilecek tam olmasada bir simülasyon oyununa rezalet, berbat gibi ifadeler malesef çok isabetsiz.. 5-6 sene öncesine kadar baston yutmuş kartondan adamlarla oynuyorduk şu oyunu futbol diye.. ki bende 20 senelik fifacıyımdır ve pek çok özelliğini eleştiririm ama şu oyunda 3-4 senedir eleştirdiğim en son özellik oynanabilirlikle alakalıdır.. beni bilenler bilir oyunun online kısımlarıyla pek ilgim yoktur, kariyer oynarım ve oyun şeklimde mümkün mertebe tv de izlediğim futbol neyse ona göre oynamaya çalışırım bu yüzden yavaş ve efsane modda oynarım ve öyle doping, enerji patlaması gibi hadiselerle karşılaşmışta değilim momentum haricinde.. yani bir tutturmuşsunuz her sene oyun berbat oyun çok kötü.. halen pes 13 oynanan bir ülkede yaşıyoruz hocam bence şükredin ve 1 günde karar vermeden oyunu biraz daha deneyip tecrübe kazanmaya çalışın. benim 3 ay oldu oyunu alalı her gün 3-4 maç oynarım ve gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyorum mesela..

fifa 13te momentum yok muydu , iyi misin hocam

ben seriye 12de başladım ama fifa 13 zevkli bi oyun olmasına rağmen yine de deli gibi momentum vardı...fifa 10dan beri var diyorlar momentum için...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Futbolun gerçeklik sınırlarını zorladığını düşünmüyorum. Oyun mekaniği ve hızı gerçeklik hissi vermiyor. Tabi bunlar benim kişisel görüşüm.

Sen git pes oyna diyerek sataşma şeklin beni çok güldürdü. Bugüne kadar pes satın almadım ve fanı da değilimdir. Yani yeni oyun motorunu ve oynanış şeklini eleştirince ergen tribimi atmak gerekiyor.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum böyle hızlı bir futbol oyunu kavrami var mi? neredeyse her topu geriden gelen adamlar daha etkili alıyor böyle bir saçmalık yok. Wlde 27 galibiyet div1de oynayan biri olarak söylüyorum bunu..Kesinlikle gerçekle alakası yok ne pes ne fifa..

Neden peki? Sizin gerçeklik sınırınız nedir? Futbolcular gelip önünüzde maç mı yapsın?

Ben en son Fifa 15' te bıraktığım seriye, Fifa 18 ile dönüş yaptım ve grafikler, mekanikler acaip gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepursuer

Neden peki? Sizin gerçeklik sınırınız nedir? Futbolcular gelip önünüzde maç mı yapsın?

Ben en son Fifa 15' te bıraktığım seriye, Fifa 18 ile dönüş yaptım ve grafikler, mekanikler acaip gelişmiş.

İki oyunu da yalayıp yuttuğum için fifa'cıların neden pes'e geçemediklerini, pes'cilerin ise fifa'ya neden alışamadıklarını kendi adıma iyi biliyorum. Fifa'ya alışmış kişi en başta pes'in windows xp temasında boğulur nefes bile alamaz. Takımların lisanslanabileceğinden habersizdir. Oyunun kendi standart drone ile oynanan kamerasını da görünce oyunun atari kıvamında olduğuna 2 dakikalık demo deneyiminden sonra haliyle karar verir.

Pes'ciler ise futbolcuların fiziklerine önem verir. Sahada gerçekten o futbolcuyu hissetmek ister. Fifa'nın bu konuda nba live standartlarında olduğunu görünce 2k seviyesindeki pes'i bırakamaz. Artı olarak son 2 yıldır futbol maçlarındaki filtre yerine holywood filmlerini aratmayan renkleri de görünce havaya giremez.

• Oyunun iğrençliğini ve oyun mekaniklerinin ne kadar vasat ayrıca müdahale ve defansın ne kadar içler açısı olduğunu bu gollerde görmek mümkün.

• şöyle bir baktımda fifa 13 de momentum yoktu diye birşey yazmamışım. valla o serileride çok oynardım ama bu derece yoktu diyede rahatça söyleyebilirim çünkü çok kolaydı fifa 11,12,13,14.. world cup 2014 zor değildi ama maçlar genelde gol kısırlığıyla geçiyordu bende. en kolay maçları bile 1-0 kazandığımı hatırlıyorum.. yani bu serilerde momentum adı günümüzdeki gibi sayıklanmıyordu bu derece.. kötü oyunlarmıydı değildi tabikide..
  • istisnasız tamamı fut maçı.. oyun diyerek genellemeyi pek doğru bulmuyorum ben çünkü efsanede böyle şeyler olmuyor bende..
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    En son 2016 da kalıp bir dönem oyundan uzak kaldım. Onun için benim görüşümü bir grubun görüşü olarak görmeyin. FIFA 18 hakkında ki eleştirilerden bile haberim yok.

Benim için FIFA 18 deneyimi şaşırtıcı şekilde hayal kırıklığı yarattı. Tabi ki oyuna şans vereceğim ama ilk tecrübe edisimde oyun keyfini alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

istisnasız tamamı fut maçı.. oyun diyerek genellemeyi pek doğru bulmuyorum ben çünkü efsanede böyle şeyler olmuyor bende..

Ai insanın karşılaşması farklı Faustino oyundaki hataların ve dinamiklerin etkisini 2 li mücadelelerde görüyorsun.Kariyer çok güzel ama hep eksik ve ezbere kalıpta piyasaya çıkıyor üvey evlat gibi özen gösterilmiyor.Bir süre sonra sıkıyor insanı.Journey modu geldi mesela 1 kereden sonra oynayan varmıdır sanmam hatta onu bile yapmak külfet çünkü sıkıcı geliyor insana hep sonlar senaryolar aynı çeşitlilik az.Pek çok şey mesela kariyer bazında stad geliştirme olsun alt yapı için u21 kadrosu olmalı diyorum.Brezilya gibi bir maden yok.Çoğu stad yok.Yani oyuna seni bağlayacak bir şey yok devamlı değişen senaryolar yok.Futbola futbol olduğu kadar bir sims gibi bir şeyleri yaratma ve yönetebilme bazında bakılabilse çok farklı olurdu.O her sezon gelen bütçeyi felan stad yapımı tesis geliştirme.Hazırlık maçı için mesela oyunda yok ama takımlara teklif götürme paralı parasız milli ara dönemlerinde felan aslında oyunda düşünülecek çok şey var yıl olmuş 2018 şunları yazmak bile utanç ama oyunun yapımcısı herkes gibi para odaklı çalıştığından insanlarıda o noktaya çekiyor ve ut daha ön plana çıkıyor.Şuanda bu oyunun oynanmasının sebebi ut kariyeri oynamak için alan sayısı çok cüzidir.Bu ut sayesinde pek çok yüz stad lig azda olsa lisanslanıyor ama tatmin edici değil.Ayrıca ben şu fikirdeyim oyunda memnun edici bir oyun motoru varsa bu oyun motoru 5 yıl kullanılmalı her ne olursa olsun yeni arayışlar içine girilirse hep sene en başa döner.

Defalarca yazdım kariyer bazında oyun çok eksik çok ezbere.Sonuçlar aynı hep bir şekilde şampiyon oluyorsun her takımla gerçekçilik yok.Ayrıca burayada attım sezon sonu puanlamalarında hatalar var.Pek çok takım as oyuncularını oynatmıyor.Aslar sonra giriyor.Hatta ve hatta 2.sezon kiradan gelen oyuncular takımda ilk 11 başlıyor as olan oyuncuları takımlar sayıyor Real Valencia Atm hepsinde bunun gördüm ve bu takımlar kümeye oynuyor arkadaş bu nasıl gerçekçilik.Valencia ile Sevilla asansör takım oldu.Nasıl bir şey varsa bu takımlarla maç yaptığımda cebelleşiyorum ama bu takımlar düşüp düşüp çıkıyordu.

Yani oyunda yapısal oyun motoru ve daha bir çok bazda bozukluk ayrıca günümüze gelişmişliğe baklılarakta yetersizlik olduğunu söylersek yanılmış sayılmayız.Ut çok mu iyi derseniz hayır iyi değil.Ama varolan enerjinin benim istediğim pek çok şey orada fakat bu iyi mi hayır.Çünkü oyun tamamen kumara döndü.Oyundaki beklenen dinamikler utta çok farklı momentum cart curt hep farklı etmenler var ve seni değişmeye zorluyor fakat kariyerde her şey tek düze buda saldıklarından dolayı oluyor.Ben cidden baştada yazdığım şeylerden rahatsızlık duyuyorum.O aslar kiralıklar her oyuncuya direk teklif götürebilmeler.Bu noktada oyun çok sıkıyor dikkat ederseniz oyunu gerek maddi gerekse oyun bazında temin eden sayısı da azaldı.Oyun aynı şeyi hep ortaya koyuyor ısıtıp ısıtıp.Pazarlamayı iyi yapıyor ama ürün hep aynı.Ambalaj değişiyor tek.

• Oyunu hdr açık mı kapalı mı oynuyosunuz arkadaşlar?bana hdr açıkken renkler soluyo gerçekten uzaklaşıyo gibi geliyo.

• Selam, 15 gündür fifa 18 cep uygulamasından transfer markete giremiyorum, kilit işareti var, bu süreçte 105 maç yaptım ama hala kilitli, bu durum ne zaman veya nasıl çözülür ?? tecrübeli arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alimnkl -- 31 Mart 2018; 15:2:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

quote:

Orijinalden alıntı: thepursuer

İki oyunu da yalayıp yuttuğum için fifa'cıların neden pes'e geçemediklerini, pes'cilerin ise fifa'ya neden alışamadıklarını kendi adıma iyi biliyorum. Fifa'ya alışmış kişi en başta pes'in windows xp temasında boğulur nefes bile alamaz. Takımların lisanslanabileceğinden habersizdir. Oyunun kendi standart drone ile oynanan kamerasını da görünce oyunun atari kıvamında olduğuna 2 dakikalık demo deneyiminden sonra haliyle karar verir.

Pes'ciler ise futbolcuların fiziklerine önem verir. Sahada gerçekten o futbolcuyu hissetmek ister. Fifa'nın bu konuda nba live standartlarında olduğunu görünce 2k seviyesindeki pes'i bırakamaz. Artı olarak son 2 yıldır futbol maçlarındaki filtre yerine holywood filmlerini aratmayan renkleri de görünce havaya giremez.

Fifa da peste de o ciddi gercek futbol simulasyon hissi hic ama hic yok bence. fifa daha simulasyon amaa bu bahsettiğim simülasyon yanlış anlaşılmasın oyuncu hareketleri, oyun için mekaniklerin simülasyonu falan değil top kapma, markaj ,defans yapma gibi kısımlarda tuş çeşitliliği kullaniciya daha istedigi seyleri yaptiracak tuş sistemi çok fazla bu yüzden oyuncuyu yönlendirme simülasyonu bahsetmek istediğim.. .o yüzden pesten geçenler genelde top kapamıyorlar veya arapaslarinda Sıkınti yaşıyorlar 5,6 çeşit orta var,3 4 çeşit arapasi en az 5 6 çeşit şut çekme tarzı adam çağırma team mate contain vsvsvs top kapmanin bile 3 4 çeşiti var..oksa bana göre her iki oyunda gerçek futbol oyunu yapma derdinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 31 Mart 2018; 21:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaslar herkese merhaba dün fifa 18 i satin aldim bugun oyun tamamen indi ve ultimate team oynuyorum 2 saattir. Fifa 18 web app a girmeye calisiyorum bu hatayı aliyorum. Sebebi nedir lütfen bilen yardimci olursa cok sevinirim."continue playing fut 18 on playstation 4 to unlock access to the transfer market"

15 gündür transfer markete girmeye çalışınca böyle çıkıyor beyler, 115 maç yapmama rağmen hala açılmadı, böyle uyarı alıp sonra açılanlar bana yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alimnkl -- 1 Nisan 2018; 17:9:10 >

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.