Şimdi Ara

fifa 2013 kasma sorunu(çözüm değil soru !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemim yeni daha 1 aylık bile değil. windows 7 ultimate 64bit işletim sistemi yüklü. fifa 2013 yükledim. son ayarda oynuyorum. ilk başlarda kasma yoktu bugün kasmaya başladı. kasıyo derken böyle aşırı bir kasma değil ama arada takılmalar falan yapıyo yani. hiç bir oyunda sorun yok normalde. ısınma problemide yok kasanın içi acayip serin.neden olabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim. aşağıya sistemi de yazıyorum.

SİSTEM

KINGSTON 4GB HYPERX BLU BLACK DDR3 1600MHZ CL9 RAM
    SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
    AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCİ
    THERMALTAKE V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA

NOT:Kasaya güç kaynağı dahil. 600w thermaltake...

• Sanırım oyunun orjinal değil, sağlam bir ilaç yok geneli böyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

Sanırım oyunun orjinal değil, sağlam bir ilaç yok geneli böyle yapıyor.

hocam ama başlarda yapmıyordu bugün başladı sadece :(
  • bişeyler falan indirdin mi bi sistem geri yükleme yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

bişeyler falan indirdin mi bi sistem geri yükleme yap bence

bir sürü oyun indirdim yükledim falan hocam. hdd nin dolu olması etkiler mi peki ? ve bide harici hdd sürekli takılı druyor bir eksisi olr mu *
  • Sistemine hiç bakım yapıyor musun? Örneğin gereksiz dosyaların temizlenmesi, kayıt defteri temizlemesi gibi. Bu iş için CCleaner, Advanced System Care gibi programlar kullanabilirsin. Bir de, son zamanlarda çok fazla oyun yükleyip sildysen, disk birleştirme yapman da faydalı olabilir.
  • hocam dediğini bi kaç arkadaşta karşılaştık bunun sorunlarından birisi ekran , ekranın tepki süresi. vs. özelliklerinden dolayı yapabiliyor , aynı olay peslerdede söz konusu işin ilginç yanı pes 2012 de bunu yaparken 2013 te yapmıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrchn

quote:

bir sürü oyun indirdim yükledim falan hocam. hdd nin dolu olması etkiler mi peki ? ve bide harici hdd sürekli takılı druyor bir eksisi olr mu *

hdd'nin doluluğundan kaynaklanmaz bende neredeyse full dolu ama sıkıntı yaşamıyorum oyunlarda arka planda çalışırsa kastırır sadece oyun oynarken arka plandaki programları takip et gereğinden fazla cpu'yu zorlayan bişeyler var mı diye bak bu arada yüklediğiniz şeylerden virüs, zararlı program vs. olmasın bi tarat derim bilgisayarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srdrchn

quote:

hdd'nin doluluğundan kaynaklanmaz bende neredeyse full dolu ama sıkıntı yaşamıyorum oyunlarda arka planda çalışırsa kastırır sadece oyun oynarken arka plandaki programları takip et gereğinden fazla cpu'yu zorlayan bişeyler var mı diye bak bu arada yüklediğiniz şeylerden virüs, zararlı program vs. olmasın bi tarat derim bilgisayarı

tamam hocam taratacağım. inşallah çözülür sorun ya.

magi34 yineleme hızı diyorsan benim ekran casper lcd 19 inç 75 hz yineleme hızı var ama ben 60 ta kullnıyorum genelde en baştan yapıyo olsaydı dediğin doğru derdim ama ekranla alakalı bi sıkıntı değil.

meraklı_gözlük hocam daha yeni yaptım denedim yine aynısı oldu. ama disk birleştirme yapmadım onu da yaparım..

ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim :) iyi forumlar..

• sorun çözülmesse format düzeltir benim diğer pc de 1 gb ram var o bile kasmadan oynatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Breakst- -- 31 Mart 2013; 21:17:17 >
  • Banada aynısı oldu ilk başlarda kasıyordu 1.5 sürümüne yükselttim sonra düzgün oynuyorum 1 hafta falan girmedim oyuna, tekrar girdiğimde ekranda pas atarken titreme falan oluyor bir türlü çözemedim oyunda problem var galiba pes te hiçbir sıkıntı yok
  • Harddiskini oyunlarla doldurmuşsan kasma yapar ve indirdiğin oyunların arasında muhakkak virüs vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarko_N

Harddiskini oyunlarla doldurmuşsan kasma yapar ve indirdiğin oyunların arasında muhakkak virüs vardır.

O zaman her oyunda yapması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GateKiller

quote:

Harddiskini oyunlarla doldurmuşsan kasma yapar ve indirdiğin oyunların arasında muhakkak virüs vardır.

Belki sadece fıfanın data dosyalarına işleyen virüstür
  • quote:

quote:

quote:

Söylediğin çok mantıksız bir durum olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mantıksız olan ne söyler misin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir virüs olacak ve o kadar oyundan sadece fifanın dosyalarına bulaşacak yani fifaya özel bir virüs olacak diyorsun burası mantıksız bence. Bunun yerine oyunda bir sorun olması bana daha mantıklı geliyor çünkü bu sorun genel, çoğu kişide var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir virüs olacak ve o kadar oyundan sadece fifanın dosyalarına bulaşacak yani fifaya özel bir virüs olacak diyorsun burası mantıksız bence. Bunun yerine oyunda bir sorun olması bana daha mantıklı geliyor çünkü bu sorun genel, çoğu kişide var

Evet oyunda da sorun olabilir , orjinal değil sanırım. Neden olmasın, bir virüs gelir data dosyasına yerleşir ve o programı engeller veya tamamen silip eksik olarak çalışmasına neden olur. Ben sadece analitik düşünüyorum soruna neden olacak çözümleri yazmak isterim.

• aynen dediğiniz gibi olsa hani hdd den olsa her oyunda kasma yapar. fifa hariç hiçbir oyunda kasma yapmıyor. fifada da arkadaşın dediği gibi sadece pas verirken oluyor bu kasma..
  • internet bağlantınızı kapatıp girin oyun korsansa bu neden olmuş olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.