Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda ile emre mor niye yedek biri bana bunu anlatsın arkadaşlar.

Sen savaşta olsan pistolü cebine koyar makineli tüfeği eline almaz mısın?

Rakibi asla hafife almamak lazım, en iyi 11 ile çıkmak lazımdı.

Emre belözoğlu yanında Arda çok iyi olurdu.
  • Mahmutu gören kimse yokmu Türkiye'de Başakşehirin orta sahasını organize eden en önemli topçu,Milli takımda mahmut düzeyinde bir tane topçu yok,Nasıl adam seçiliyor Milli takıma,Fatih Terim batırdı,Lucesku gömdü

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 3 Eylül 2017; 13:51:11 >

• Terim taktiksel olarak iyi demedim ki bende biliyorum yillarca gsliler aramizda hep konustuk zaten hoca iyi hos da taktik olarak tam bir sifir diye.Ama burda taktisyene de ihtiyac yok.Kalmis 4 mac.Bizim futbolcular oyle taktik maktik anlamaz ne kadar yanlis bu diye dusunsek de surda hadi oglum hadi kocumla su maci alabilirdik.Bizim takimlar defansif yonden son 15 senede hep kotuydu.Bizim hucumumuz iyi.Yedigimizden cok atarak ancak basarili oluruz.

Sanki bizim takimi futbolculari tanimiyomus gibi taktik maktik demenin anlami yok.Bunlar taktikle falan calismiyor,harala gurele olacak,biraz gaz verip hirslandiracaksin cikip oynayacaklar.Bunu da ancak yerli teknik adamla yaparsin.

Terimi taktik bilmiyor diye elestiriyolar ama bakinca katildigimiz tum turnuvalar onun sayesinde.Boyle akil tutulmasi olur mu.Ne hocalar geldi parayi alip gittiler.Demekki taktikle degil gazla calisiyoruz yapacak bisey yok.
  • Kadro seçimi berbat. Adamların en önemli oyuncuları kanatta onları savunması gereken adamlar Şener ve İsmail. Ne kadar kaliteli olduklarını geçtim (Şener'i beğenirim mesela) 2'sinin de defansif zaafı ortada. Sen o kanatların karşısına bu beklerle çıkarsan maçın 2-0 bittiğine şükret. Stoper seçimleri de sıkıntılıydı. Orta saha yine öylesine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüpçü gitmedikçe bir yol olmaz, boşuna teknik taktik konuşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Milandaki fiorentina da ki topçular terim in ne mal olduğunu anlattı. Frank de boure ne demiş izle Google da arat.

Fatih terim dediginiz gazla oyun oynanacağını sanan orta sahada ısıran sert melo gibi topçu varken iyi görünen taktik bilgisi sıfır balon. Semih in son dk golu olmasa 2008de ne yapmısik.

Çek maçında ustun taktik zeka ile mi maçı döndü. Hagi olmasa gs efsane 4senelik şampiyonluğu rüyasında görür du.

Tabi tabi , o yüzden Türkiye'ye gelen her hoca 6 şampiyonluk kazanıyor, avrupa kupası kazanıyor, sayısız yerel kupa kazanıyor. milli takımı şampiyonlara götürüyor. Bu kadar basit bu işler demek ki? elbette mourinho'da , alex ferguson'da veya basketbolda phil Jackson'da zayıf kadrolarla şampiyonluk kazandılar, o yüzden muhteşem hocalar değil mi?

Fatih Terim fenerde olsaydı ve aynı başarıları kazansaydı heykelini dikmekle kalmaz, ülkeyi üstüne yapardınız. Medya elinizde olunca algı operasyonu yapmak ne kadar kolay bir şey. Ama esas sorun bizim camiada. Biz kendi değerlerimizi aşındırmaya meraklıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 3 Eylül 2017; 14:29:46 >

• Nuri oynar ozan niye oynamıyo derler,ozan oynar nuri nerde derler.
    Gerçeği bir türlü kabul edemezler etmek istemezler.
    Vasat altı futbolcu kaliten var,çok da bişey beklememek gerekir.
    Avrupa futbolu fark atalı yıllar oldu hatırlatırım.Türkiye nin ortadoğu ile kaynaşdığı son yıllarda ortadoğu kupası düzenleyip katılması çok daha hayrına olur.En azından klasmanında yarışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Nuri oynar ozan niye oynamıyo derler,ozan oynar nuri nerde derler.
    Gerçeği bir türlü kabul edemezler etmek istemezler.
    Vasat altı futbolcu kaliten var,çok da bişey beklememek gerekir.
    Avrupa futbolu fark atalı yıllar oldu hatırlatırım.Türkiye nin ortadoğu ile kaynaşdığı son yıllarda ortadoğu kupası düzenleyip katılması çok daha hayrına olur.En azından klasmanında yarışır.

Ozan niye oynamıyor diyecek bir tane insan yok Türkiyede anca Ukraynalı taraftarlar diyebilir yakışıklı nerde diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Eylül 2017; 14:59:51 >
  • Fenerbahçe desteklenmese kümeye oynayacak takım 2 senedir advacot bile diyor 3. olması bu takımın mucize bu kanserli takımın oyuncuları milli takımda oynuyor San marino da inşaatçısını muhasebecisini oynatıyor o ülkenin oyuncusu diye biz san marino muyuz ? Hoca değişiyor yine ozan şener ismail topal oynuyor evet kesinlikle san marinoyuz.
    2 kişi aynı anda taç kullandığı pozisyon da bence şener haklı taçı bek kullanır arda gidip taç kullanıyor Ülkece sevilmeyen bir adam 10 numaramız :D
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    ben senle tartışmak için değil kendi eleştirimi yapmak için dedim. dediklerin doğru lakin adamın yaptıklarını görmezden gelemezsin
  • adamlar resmen ağlattılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Fenerbahçe desteklenmese kümeye oynayacak takım 2 senedir advacot bile diyor 3. olması bu takımın mucize bu kanserli takımın oyuncuları milli takımda oynuyor San marino da inşaatçısını muhasebecisini oynatıyor o ülkenin oyuncusu diye biz san marino muyuz ? Hoca değişiyor yine ozan şener ismail topal oynuyor evet kesinlikle san marinoyuz.
    2 kişi aynı anda taç kullandığı pozisyon da bence şener haklı taçı bek kullanır arda gidip taç kullanıyor Ülkece sevilmeyen bir adam 10 numaramız :D

İşte bizi bu noktaya getiren zihniyet.

Ulan laf attığın Fener'den geçen sene maç alamamışsın, o kadar bitik takıma bir de kupadan elenmişsin. Yetmemiş kupada o kollanıyor dediğim takımın bir golü birde penaltısı verilmemiş.

Dünkü maçta Ozan'ın yerine Oğuzhan başlasa ne değişecek? Oğuzhan bugüne kadar oynadığı milli maçlarda ne yaptı? Bana örnek ver şu maçta şunu yaptı, şu kritik maçta şu kritik hamle ile bize puan kazandırdı, turnuaya katılmamızı sağladı de.

Ulan bunca yıldır dalga geçilen Sabri ve Selçuk daha fazla katkı verdi milli takıma, Selçuk Konfederasyon kupasında döktürdü, Sabri Avrupa şampiyonasında gayet iyiydi.

Bir tutturmuşsunuz Oğuzhan diye başka bir şey bildiğiniz yok.

Aynı haltı zamanında Gs taraftarı yaptı, Abdullah Avcı şimdi tüm Gs'lilerin küfür ettiği Selçuk'u onbir başlatmadığı diye tüm gs medyası tarafından eleştirildi, aynı şeyi torinolu şaban ile ERsun Yanal'a yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

Lucescu yerine Senol Hoca gelmeliydi. Lucescu kovulursa, Senol Hoca gelirse, sansimiz olur.

Şenol'mu :)

Hani şu en formda haldeyken İlhan'ı oynatmayıp gidip maçta kendisine top atılırken salak salak stadta dev ekran kendini izleyen Hakan'ı ısrarla oynatan Şeneol mu?

Dünya kupasında 3.olduk kaldı ki belki de en iyi kadroydu tarihimizdeki, ilk Brezilya maçı hariç iyi oynadığımız doğru dürüst maç yok. İzle o maçları Çin'i zar zor yendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Fenerbahçe desteklenmese kümeye oynayacak takım 2 senedir advacot bile diyor 3. olması bu takımın mucize bu kanserli takımın oyuncuları milli takımda oynuyor San marino da inşaatçısını muhasebecisini oynatıyor o ülkenin oyuncusu diye biz san marino muyuz ? Hoca değişiyor yine ozan şener ismail topal oynuyor evet kesinlikle san marinoyuz.

Hakem desteği sayesinde hayatında ilk kez 1 2 başarı gördün diye haddini bilmezlik yapıp bos konusma o gulucukleri iade ederim sana

• çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Tüpçüyü kim getirdi tff nin başına?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bunu yazan biri cikacagini bildigim icin 11de baslamadi demeyin diye baslayan cumleyi yazmistim.Mesele saha ici meselesi degil o adamlarin orda olmasi asil sorun.Suyu cikmis isin hala savunuyosunuz.65 yasinda adama yumruk salla hocaya federasyon baskanina gazeteciye ana baci yap sonra ben biraktim deyip git.Sonra gel bisey olmamis gibi cik sahaya.O yuzsuz curuk suratli da kufure yarabbi sukur deyip bizim evladimiz desin.Oyle milli takimda huzur mu olur da cikip mac kazansinlar.Oynamalari gerekmiyor zaten orayi karistirmak icin orda olmalari yetiyor.

Secme hakkini sana verseler surda tas gibi takim cikarirsin.Terim bu arda tayfasini gonderip ilerde milli takimi olusturacak genc topcularla gecen sene bu gunlerde 2 maca cikmisti.Yukardan baski geldigi icin almak zorunda kaldi tekrar kasarlanmis topculari.

Hala lobi falan diyosun bu adamlardan bi cacik olmayacagini anlaman lazimdi simdiye kadar.Bugun saha cikan 11in en az yarisi bir daha secilmemeli.Cunku bisey olmayacaklari ortada israr etmenin anlami yok.

Ozan ismail falan filan niye mustehak olsun bu adamlarin ne isi var onbirde diyorum ben zaten.Basaksehirden mahmutu koyarim yine ozani koymam 11e.Bu lucescu takmis kafayi birlikte oynayan topculara.Geri hatti da o yuzden fenerden cikardi bana kalirsa.Omer caglar onlerine nuri yapacakti nurinin onune emre oguzhan gibi 2 pas yapacak teknik becerisi yuksek oyuncu koyacakti bari 1-2 kez kaleye giderdik en azindan.

Arda konusu hariç aynı fikirdeyiz. Benim bakış açım sana doğru gelmeyebilir. Adam serseride olsa sahada işime yarayacaksa sürerim sahaya ama her şey td nin kontrolünde olduğu sürece. Arkadaşlarımı almazsan gelmem gibi şeyler söz konusı olduğunda ise kapıyo gösteririm o oyunculara. Dün geceki facianın arda olayıyla ben uzaktan yakından alakasını göremedim. Yüzde yüz lucescunun katıksız aptallığıydı. Bu arda terim kavgası en aktif döneminde kenarda terim sahada arda varken bile böyle silik salakca top oynamadık. O yüzden dünkü olaya ardayı karıştırmayalım lütfen. Lucescunun mallığını konuşalım.

Bunu diyen ben bir kaç hafta önce lucescunun gelişini olumlu karşılamış türkiyeyi tanır elindeki kadrodan optimum verim alır demiştim. Aklıma sokayım bu lucescudan td yi bırak futbol seyiricisi bile zor olur bu saatten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Yazık yahu. Takımı lucescu nun kurduğunu sananlar var.

Şuan lucescunun yaptığı tek şey ben nasıl bir kumpasın içine düştüm diye dövünmek.

Düşmeseymiş parayamı ihtiyacı varmış bu saatten sonra. Hadi mallık yaltın kenardan sığır gibi izlemeseymiş maçı. Ben ekranın karşısında delirdim ekranı parçalayacağım. Kenardan angut kuşu gibi izliyor lucescu denen td artığı. Bu herifin gelişini destekleyen aklımada sokayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu isin yabanci siniriyla ne ilgisi var ? Milli takimda oynayan oyuncularimizin hangisi kötü takımda oynuyor ? Hepside tek tek bakildiginda cok iyi oyuncular. Ukrayna milli takiminda Konoplanka ve Yarmolenko yu çıkar, dogru duzgun oyunculari yok. Dogru kadro ve taktikle ciksaydik Ukrayna yi kevgire cevirirdik. Defanslari 5 para etmez. Bizimkiler hücum yapmaktan presten hırstan aciz olduklarindan dolayi ukrayna rahat oynadi. 2 adamlari koskoca milli takimi bitirdi. Bir tarafta yildiz 2 oyuncusuyla maci almayi basaran Shevchenko, diger tarafta bir cok yildiz oyuncusunu dogru oynatamayan veya yanlis kadroyla yenilgiyi hazirlayan Lucescu. Tam bir hayal kirikligi oldu bende. Luce den boyle bir sey beklemiyordum.

Bunları sen dahil forumun yarısı gördü, lucescu denen td artığı göremedi. Uyudum uyandım hala sinirim geçmemiş ya. Futbolda son yıllarda bu kadar sinirlendiğim zamanı hatırlamıyorum...

• 1- Lig başladığından beri en formda adamlardan biri herkesin alay ettiği Sabri(sağ bek olarak). Ama Göztepe'de oynadığı için milli takımda yok. Oynamayan formsuz Şener takımda

2- Herkes yazmış Nuri niye oynamamış. Arkadaş Nuri'nin milli takıma katkısı nedir oynadığı maçlarda. Bu herif kadar şişirilen balon bir adam yok. Liverpool'a gitti bir şey yapamadı döndü, Dortmund'da yine bir şey yapamıyor.

3- Oğuzhan Ozan'ın yerine oynamalıymış. Oynasın eyvallah da Oğuzhan ne yaptı milli takımda şimdiye kadar. Çıkıp şu maçı aldı deyin de bende bileyim.

4- Hakan Çalhanoğlu, şu herif Milan'da oynuyorsa Yıldıray Baştür'ün Real de falan efsane olması lazımdı. Yakındır Milan'dan gönderilir.

5- Dün maçı izliyorum sahda bir şeyler yapmaya çalışan iki tane oyuncu var biri Cenk biri Emre. 37 yaşında Emre OĞuzhan, Ozan, Hakan, Nuri'yi falan donunda sallar.

6- Başakşehir'de Emre ve Mahmut ikilisi iyi sinerji yakalamış, en formda adamlar ikisini niye oynatmazsın? da Ozan ve OĞuzhan'a muhtaç bırakıyorsun.

7- Şu yavşak ARda ve çetesini niye milli takıma aldınız tekrar?

• Oyuncusundan, teknik adamından, federasyonuna kadar hepsine yazıklar olsun bu milleti bu takımı ne hallere düşürdünüz rezil insanlar....
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.