Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aferin geçen sene ki tek basarın bize yenilmemek bunla övün.

Oguzhan napti diyor. Oguzhanin cengize bıraktığı pas yeter dün için .Senin 87 kilo göbekli ozan naptı desene.? Oguzhan birşeyler yapıyor bak.

Kendin futbolcuları kıyaslamıssın önce Oguzhan yerine kendi adamlarına bak sonra konuş hadi bakiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fenerbahceli olarak, milli takima bizim takimdan sadece Topal i alirdim ama onuda on liberoda oynatirdim stoper olarak degil. Adam tutmus sener, ozan ve ismail çöplerini birak kadroya almayi, ilk 11 oynatiyor. Bu takimi Luce nin kurdugunu sananlar yaniliyor. Bu takimi menajerler kurmus belliki. Çöp oyunculari degerlensinde belki daha pahaliya satariz diye. Sadece çöp bu futbolcular degil tabi ki. Serdar aziz, tolga ciğerci diger çöpler. Bu saydığım 5 futbolcunun yerinde vasat 5 futbolcu olsaydı, dün ukraynayi yenmistik. Emre, Cenk, Cengiz, Topal' ın emeklerine ihanet ettiler resmen. Hakan Çalhanoglu da hayalet gibiydi ama bu digerlerinin kotu oynamasindan kaynaklaniyor. Milan' ın 10 numarasina kimse kotu oyuncu diyemez. Şu kadro cok mu zordu ?

---------------------------Babacan----------------------------

Kaan----------Omer----------------Caglar------------Caner

------------------------------Topal-----------------------------------

Cengiz--------Oğuzhan------Emre Bel.---------Emre Mor

--------------------------------Cenk----------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 3 Eylül 2017; 16:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi diyelim hoca yeni geldiği için tanımıyor. Bu tayfur denen şahıs ne işe yarıyor! Bu ne rezalet yahu..
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Sebep lucescu diyosun peki lucescunun gelmesine sebep ne ?
  • Milli takımın müsebbibi,oyuncu bulamaması hep klüplere para kazandırılacağı anlayışı ile lig maçlarının açık bir şekilde verilmemesi,rekabet ortamının bir nevi gizlenmesi çocuklar ve gençler futbolu bilmiyor heves etmiyor zira futbol göreceli ve izlenmeyle alakalı vallahi biz çocukluğumuzda futbolcuları ad ve soyadları ile bilirdik,ama şimdi nerde hangi takımın as oyuncusu olduğundan bile bihaberiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 3 Eylül 2017; 16:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

Ümit Özat kalp hastasıydı galiba. Komik değil.
  • Ozan ile başarılar o zaman size belki bu senede bjkden puan alabilirsiniz artık başarı kriteri bu fb'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Aferin geçen sene ki tek basarın bize yenilmemek bunla övün.

Oguzhan napti diyor. Oguzhanin cengize bıraktığı pas yeter dün için .Senin 87 kilo göbekli ozan naptı desene.? Oguzhan birşeyler yapıyor bak.

Kendin futbolcuları kıyaslamıssın önce Oguzhan yerine kendi adamlarına bak sonra konuş hadi bakiyim.

zaten ben oğuzhanla karşılaştırmadım ozanı atlıyo adam hemen oğuzhan da formsuzdu oynamasın başka oyuncu mu yok milli takımda ? Bana kalsa her daim oğuzhan oynar ozanın ne ayrıcalığı var her maç 11. Genel olarak konuşursak böyle bir kadro neden çıkılır akıl karı değil ülkede başka oyuncu yok sanki..
  • inş milli takım gelecek maçlarda 5-6 yerde birilerinin aklı başına gelir bu çöplere para vermeyi bırakırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bir fenerbahceli olarak, milli takima bizim takimdan sadece Topal i alirdim ama onuda on liberoda oynatirdim stoper olarak degil. Adam tutmus sener, ozan ve ismail çöplerini birak kadroya almayi, ilk 11 oynatiyor. Bu takimi Luce nin kurdugunu sananlar yaniliyor. Bu takimi menajerler kurmus belliki. Çöp oyunculari degerlensinde belki daha pahaliya satariz diye. Sadece çöp bu futbolcular degil tabi ki. Serdar aziz, tolga ciğerci diger çöpler. Bu saydığım 5 futbolcunun yerinde vasat 5 futbolcu olsaydı, dün ukraynayi yenmistik. Emre, Cenk, Cengiz, Topal' ın emeklerine ihanet ettiler resmen. Hakan Çalhanoglu da hayalet gibiydi ama bu digerlerinin kotu oynamasindan kaynaklaniyor. Milan' ın 10 numarasina kimse kotu oyuncu diyemez. Şu kadro cok mu zordu ?

---------------------------Babacan----------------------------

Kaan----------Omer----------------Caglar------------Caner

------------------------------Topal-----------------------------------

Cengiz--------Oğuzhan------Emre Bel.---------Emre Mor

--------------------------------Cenk----------------------------------

Forumdaki herhangi bir yazar bile milli takım hocasından daha iyi kadro çıkarıyorsa, daha fazla maçları izleyip kahrolmamıza gerek yok. Beter olsunlar. Tüpçü'nün eseri bunlar hep. Türk futbolunu katlediyor bu eski kafalı 60 doğumlu godoman nesil. Ben tff başkanı olsam direk luce'nin kadrosuna müdahale ederdim napıyorsun sen diye.Fenerin çöplerini 11 de oynatıp şenere 90 dk tahammül etmek nedir ya çıldırmamak elde değil. Keklik gibi ukraynayı yenemedik.Adamlar bangır bangır soldan geldi her atak soldan ama luce izledi sadece.Resmen sabote etti takımı böylece Ukrayna'ya vefa borcunu ödedi, başka açıklaması yok.

Neymiş Ukrayna'yı çok iyi tanıyormuş luçe, sen daha kendi takımını tanımıyorsun Ukrayna'yı tanısan ne yazar

Takım 2-0 geride Serdar Aziz sakatlanıyor ve sen onun yerine yine stoper sokuyorsun oyuna. Emre Mor'u alıp orta sahadan birini stopere çekmek ve ya 3 lü defansa dönmek çok mu zor bu mu taktik bu mu teknik. Senin gole ihtiyacın var stoper alsan ne olur daha kafasız herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Ozan ile başarılar o zaman size belki bu senede bjkden puan alabilirsiniz artık başarı kriteri bu fb'nin

Arkadaş sen konu tartışmak için gelmemişsin ki eğlenmek için gelmişsin. Ozan Bursaspor'da da çok iyi top oynamadı ki, ne yaptı o Bursa? ne başarısı var? İlk geldiğinde yaptığım yorum bu ergenden bir şey olmazdı. Aynı şeyleri salih içinde söyledim.

Keşke yorumumu daha anlayarak okusaydın yada anlamaya çalışsaydın. Ancak böyle asalak gibi espri yapma derdinde olursun.

Bakacağız bundan sonra Oğuzhan milli takımda ne yapacak, ben diyorum ki al birine vur ötekine. Ne yaptı diyorum Oğuzhan bundan önce cevap yok? Cevap vereceke misin? oğuzhan ne yaptı

• Anlama özürlüler gelmiş konuya nedense bunlar Beşiktaşlı. OĞuzhan 'ı oynatma derdindeler. Ulan sanki Fenerbahçeliler Ozan2ın oynamasını istiyor, biz ozan'ı kendi takımımızda görmek istemiyoruz birde milli maçta bize bu eziyeti yapıyorlar.

Ne anlatmaya çalışıyoruz adam ne anlıyor. E bu eziklerde haklı tabi, şampiyon oldular ya onun vurgusunu yapacaklar
  • Boşuna kadro falan yapıyorsunuz, yaptığınız hiçbir kadro başarı yakalayamaz, zihniyet Dünya kupasına katılma niyetinde değil. Çğou oyuncunun tatil yapmak derdinde.
  • Dün iki oyuncumuzun yanlışlıkla birbirini markajladığı doğru mu?
  • İki oyuncumuz aynı anda taç kullanmış:
    https://www.youtube.com/watch?v=1OWYge76AR0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 3 Eylül 2017; 21:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

quote:

Neden kalp hastası acaba halbuki sağlıklı beslenen birisi , yağlı dan ve alkol sigaradan uzak durur hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirörenin yerine adam gibi biri gelmediği sürece Türk futbolundan bir şey beklemeyin arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

Neden kalp hastası acaba halbuki sağlıklı beslenen birisi , yağlı dan ve alkol sigaradan uzak durur hep

Hepsinden uzak durduğunu biliyorsun madem niye dalga geçiyorsun adamla? Hastalık falan olduğu belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

quote:

Hepsinden uzak durduğunu biliyorsun madem niye dalga geçiyorsun adamla? Hastalık falan olduğu belli.

https://www.youtube.com/watch?v=NUzhR9gj3cw

https://www.youtube.com/watch?v=kzQ4BM6-kC0

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=NUzhR9gj3cw

https://www.youtube.com/watch?v=kzQ4BM6-kC0

İroni yapmışsın özür diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.