Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık yahu. Takımı lucescu nun kurduğunu sananlar var.

Şuan lucescunun yaptığı tek şey ben nasıl bir kumpasın içine düştüm diye dövünmek.
  • Tamda Tarkan in şarkısı milli takım dünya kupası için uyarlanacak halde iken gidememek ne kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

AKP Hükümeti Ülkenin içine ettiği gibi..Gördük ki Akşam" Türk futbolunun içine de etmiş'dir.. Neye ellerini atsalar patlıyor..Yüzde 50 memnunsunuz herhalde..Eserinizle gurur duyun Allah belanızı versin..

AKP ile ne alakası var euro 2008 de akp yok muydu? Ülkede kuş kafana sıçsa akp suçlu oluyor. Tamamen federasyonun suçu Türk futbolunu sadece federasyon yönetse durum böyle olmazdı Türk futbolunu basın, hakemler, takımlar hepsi yönetiyor. Öncelikle tüpçüden kurtulun, mümkünse adaletine güvenilen ve bu işi yapabilecek en iyi insanı getirin.

Federasyon akp yalakasi öyle olmasa 1sn durur mu? İşlerine geliyor paraları birileri yiyor. Rte nin çıkarı yoksa tutar mı tüpçü yu orda.

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Milandaki fiorentina da ki topçular terim in ne mal olduğunu anlattı. Frank de boure ne demiş izle Google da arat.

Fatih terim dediginiz gazla oyun oynanacağını sanan orta sahada ısıran sert melo gibi topçu varken iyi görünen taktik bilgisi sıfır balon. Semih in son dk golu olmasa 2008de ne yapmısik.

Çek maçında ustun taktik zeka ile mi maçı döndü. Hagi olmasa gs efsane 4senelik şampiyonluğu rüyasında görür du.

• Ban derdi olmasa..dümdüz giderdim size ama işte kurallar..
    Fedarasyon demek akp demek ..bunu dahi anlayamadıysanız gözünüz kör olmuş sizin..Ortada dönen paralar nasıl çukka edilecek...A haber izlemeye devam edin siz...ha arada sırada makarnadan kaşıklayın iyi gider ...

• yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    Arda gazeteciyi dövdü terim lokantayı bastı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    terimi takımdan kovduran kim? rte. tüm olanların sorumlusu olmasa da payı var. luce dedemize teslim ettirdi takımı sağolsun
  • Bu isin yabanci siniriyla ne ilgisi var ? Milli takimda oynayan oyuncularimizin hangisi kötü takımda oynuyor ? Hepside tek tek bakildiginda cok iyi oyuncular. Ukrayna milli takiminda Konoplanka ve Yarmolenko yu çıkar, dogru duzgun oyunculari yok. Dogru kadro ve taktikle ciksaydik Ukrayna yi kevgire cevirirdik. Defanslari 5 para etmez. Bizimkiler hücum yapmaktan presten hırstan aciz olduklarindan dolayi ukrayna rahat oynadi. 2 adamlari koskoca milli takimi bitirdi. Bir tarafta yildiz 2 oyuncusuyla maci almayi basaran Shevchenko, diger tarafta bir cok yildiz oyuncusunu dogru oynatamayan veya yanlis kadroyla yenilgiyi hazirlayan Lucescu. Tam bir hayal kirikligi oldu bende. Luce den boyle bir sey beklemiyordum.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Taktik dehalari da gorduk terimin %1`i kadar bile katki veremediler.Senin gibiler yuzunden ulke futbolunun hali icler acisi.Gs hazimsizligi terim olmasinda milli takima ne olursa olsun diyecek noktaya getirmis senin gibileri.

Balona bak balona 6 turkiye sampiyonlugu 2 turkiye kupasi 2 super kupa 1 uefa kupasi 1 italya kupasi

1996 avrupa sampiyonasi
    2008 avrupa sampiyonasi
    2016 avrupa sampiyonasi
    2002 dunya kupasi ucunculugu kadro %90 terimin yetistirdigi galatasaray kemik kadrosu.

Boyle balonun billurlarini yesinler.

Bugune kadar 4 turnuva var katilinan 3une bizzat kendi goturmus 1inde de kendi kurdugu kadro yari final oynamis.Sanki duzenli her turnuvaya katilan bir milli takim var da emih memih diye tatava yapmissin.

Ne gorduyseniz terimden gordunuz ama gs hazimsizligi yuzunden milli takimda batsin terim de batsin noktasina gelmis adamlarsiniz.
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    Tupcu bizzat 1 numaranin oraya atadigi uzerinden futbolu yonettigi eleman.Tamamen talimatla is yapan gelmis gelmis en kepaze yonetim bu.Dolayisiyla futbolun bu hale gelmesinde insanlarin statlardan kacmasinda bu isin icinde kimlerin dahli varsa onlarin sorumlulugu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Arda Turan:Beyler geçen Tinder'dan bir kız düşürdüm görmeniz lazım.

Burak Yılmaz:Hemen indiriyorum kanka.

Selçuk İnan:App Store da Tinder var mı?

Caner Erkin:Ya Şükran ne yedeği,ilk 11 de başlıyorum kızım manyak mısın?

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

Umurlarinda degil takim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağımı solumu göremez oldum
    Dostu düşmanı seçemez oldum
    Artık ben beni bilemez oldum
    Çizdim oynamıyorum

Hobaaaa!!!!!
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    terim taktiksel olarak iyi bi hoca değil. ama son yıllara kadar en disiplinli hocaydı. ama 9dan 2 ye düştü.
  • FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda ne ahmak bebeler var ya milli takımın futbolunu AKP ye bağlıyorlar. AKP ye en yakın isim Emre dün en iyi oynayan yine Emre ahmaklar hadi bunuda açıklasanıza.
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    NURİ>Ozan gerçeği ne olucak birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

AKP Hükümeti Ülkenin içine ettiği gibi..Gördük ki Akşam" Türk futbolunun içine de etmiş'dir.. Neye ellerini atsalar patlıyor..Yüzde 50 memnunsunuz herhalde..Eserinizle gurur duyun Allah belanızı versin..

AKP ile ne alakası var euro 2008 de akp yok muydu? Ülkede kuş kafana sıçsa akp suçlu oluyor. Tamamen federasyonun suçu Türk futbolunu sadece federasyon yönetse durum böyle olmazdı Türk futbolunu basın, hakemler, takımlar hepsi yönetiyor. Öncelikle tüpçüden kurtulun, mümkünse adaletine güvenilen ve bu işi yapabilecek en iyi insanı getirin.

Federasyonu yöneten ve yönettiren sanırım prens Charles?

• keşke bjk den de cenk dışında adam akıllı türk oyuncu çıksa da milli takımı kurtarsa. fenerli futbolculara sallıyorlar sadece :)
  • Bu nası kadro seçimi? Yazık

4 fbli çağrıldı 4ü de ilk 11. Bu adamlar vardar karşısında perişan olan adamlar

Mehmet topal kulübünde kendi mevkisinde eleştirilen adam devşirme mevkide oynuyor milli takımda

Serdar aziz bu adam stoper mi sahi? Bi tane başarlı müdahaşe yap be adam yazık sana be.

Şener otoban oldu otoban. Adamlar soldan geliyor cengiz kademeye giriyor şener piyasada yok.

Ozan tufan denen herife diyecek bişi yok zaten. Bu çocuk futbolcuuğu bitirmiş kafasında. Ne işe yarar bu adam biri beni aydınlatabilir mi? Kendi kulübünde bile ıslıklanan adam neden o kadar oyuncumuz vrken o mevkide as başlar? Menajerler mi kuruyor yoksa kadroyu?

Konop soldan girmiş, defans çizgi halinde olması gerektiği gibi yarmo kendini geriye bi atıyor bomboş kalıyor. E nerde ozan tufan???? Orda ön libero olacak abi. Bu çocuk 22 yaşında. Yan pas ve top kaybından başka bişi yaptığı yok. Emrenin o yaşında yaptığı mücadeleye bakıp utansın biraz.

O kadar kreatif oyuncumuz var tolga ciğerci forvet arkasında başlıyor. Neden? Sivasa iki gol attı diye. Yazık ki ne yazık. Bütün maç topu sağa çekip yan pas yaptı.

Bu fbye yazık şemer ismail ozan sanki 30 haziranda tatilin ortasında maça çağrılmış gibiydi. Diğer fbliler de böyleyse fb ilk 10 a zor girer bu sezon. Allah fenerbahçelilere sabır versin

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.