Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DOSLARIM BENİ AYDINLATIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-flex-5-81x1008htx-intel-core-i31005g1-4gb-128gb-ssd-dahili-intel-uhd-grafik-karti-14-fhd-w10-grafit-gri-notebook-p-125037701 Bu linkteki laptopu uzaktan eğitim, sunum, internette sörf, makale ve youtube dan video izlemek için almayı düşünüyorum i3 ve 4gb olması beni üzer mi yoksa beklentilerimi karşılar mı görüşleriniz benim için değerli şimdiden her kese teşekkür ederim iyi forumlar.

• IrrepertuX kullanıcısına yanıt

Hocam dokunmatik ekranı ve kalem kullanımı açıkcası beni cezbediyor attığınız ürünler benim almak istediğim cihazdan kesinlikle daha performanslı cihazlar ama dediğim gibi ürünü sadece youtube internet zoom ve ya sunum için kullanacağım sizce bana tatmin edici sonuçlar verir mi yani 1080p video izlerken ve ya chrome da 10 sekme açıkken beni mutlu eder mi ? Arıca önerileriniz için teşekkür ederim.

• sonpostacı S kullanıcısına yanıt

asusta istersen 100 sekme aç hiçbir şey olmaz. hatta photoshop falan kullanabilirsin.

Peki ya lenovo da?

• FreeDOSlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonpostacı

Peki ya lenovo da?

senin attığın lenovo ile arasında dağlar kadar fark var.(performans açısından)

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt

Sen yazınca fark ettim macosum :)) Sen ne diyorsun lenovo 10 sekme açar mı? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonpostacı -- 22 Aralık 2020; 9:38:27 >

İyice kafam karıştı.  

4 GB RAM çok az hocam pişman olursunuz. Dokunmatik sevdasından vazgeçip ryzen 5 4.nesilli en az 8 GB RAM olan bir cihaz alın derin.

Anladım hocam teşekkür ederim yorumlarınız için.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-flex-5-intel-core-i5-1035g1-8gb-256gb-ssd-mx330-windows-10-home-14-fhd-dokunmatik-ikisi-bir-arada-81x1008gtx-p-HBV00000VOR8I?magaza=elimar hocam o zaman biraz daha para biriktireceğiz gibi görünüyor bu cihazı alsam 4 sene idare eder her halde özel kurumda çalışıyorum öğrencilere çizimler ile destekli görselliği bol olan sunumlar yapmayı planlıyorum bu yüzden kalem ve dokunmatiğe taktım. :)

Hocam para birikene kadar alacağınız laptop daha da artar muhtemelen. 1 aydır fiyatlar eskiye nazaran düştü ama usd yine eski zirvelere dönerse bu fiyatlara cihaz kalmaz. Dokunamatik modeller pahalı oluyor maalesef.

Hocam ülkede ne pahalı değil ki alıştık artık fahiş fiyattan ürün almaya Allah asgari ücretle geçinmeye çalışanlara sabır kolaylık versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.