Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çıkarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini
hafifletmek için bir istek hakki tanır BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik Galatasaray´lı bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira Fener'liye gelince Prens Hazretleri: "Bak
Fener'li sana acidim. uefadan elendiniz Hakemlerden çok çektiniz. Bu
yüzden sana iki istek hakki veriyorum" Peki der fener'li "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskina döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... Fener'li pis pis siritarak: "Galatasaray´lıyı sırtıma baglayin"
HEP AYNI FIKRAYI ANLATMAKTAN BIKMADINIZ HAAA YANİ ÖNCEDEN VERİLDİ BU FIKRA
quote:
Orjinalden alıntı: KRAL_ CWDoktoray
bilmiom ki pardon
quote:
Orjinalden alıntı: ChivaS
quote:
bilmiom ki pardon
bunu herkes kendi takımına göre değiştirir ,ayrıca hiç de komik değil sonuna yazsaydın bari burda gülünecek diye
Kayserili'nin oglu babasina: "baba!" demis "bana 20 milyon lazim!" Kayserili: "oglum!" demis: "10 milyon çok! 5 milyon neyine yetmiyor? Al sana 2 milyon!" demis ve cebinden 1 milyon çikarip vermis. Bunun üzerine oglu: - Zaten bana da 500.000 lira lazimdi! deyip parayi almis. Kayserili de: "Ulan bizim oglana bak!" demis, "Sahte para vermesek bizi de dolandiracak!"
bilmiom ki pardon
bunu herkes kendi takımına göre değiştirir ,ayrıca hiç de komik değil sonuna yazsaydın bari burda gülünecek diye
he walla ben bunun galatasaraylısını biliyodum
quote:
Orjinalden alıntı: Deep Impact
Kayserili'nin oglu babasina: "baba!" demis "bana 20 milyon lazim!" Kayserili: "oglum!" demis: "10 milyon çok! 5 milyon neyine yetmiyor? Al sana 2 milyon!" demis ve cebinden 1 milyon çikarip vermis. Bunun üzerine oglu: - Zaten bana da 500.000 lira lazimdi! deyip parayi almis. Kayserili de: "Ulan bizim oglana bak!" demis, "Sahte para vermesek bizi de dolandiracak!"
muhauahau abi çokk güzel fıkra yaww
güzel fıkra.
quote:
baba bu ne yaa
çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
quote:
baba bu ne yaa
müthiş kayserili zekası
o fıkra öle diildi ya GS diyodu arkama FB'yi bağlayın diye
quote:
Kayserili: "oglum!" demis: "10 milyon çok! 5 milyon neyine yetmiyor? Al sana 2 milyon!" demis ve cebinden 1 milyon çikarip vermis.
çok bilenler yorum yapmasın.istemeyen yazmasın.gs liler fazla konuşmasın.
bu fikra ilk verildiginde fenerlinin yerinde gs li vardı ve fikra başka şekildeydi ..kim bu kadar duşunup fikrayı kendine uyarladı bilmiyorum
quote:
12 ekimde üye olmuşun kaç kere bu fıkraya rastlamış olabilirsin die mrk ettim ?????????????????????????????