Bildirim
FİLİM VCD DE OYNUYOR BİLGİSAYARA TAKINCA CD DOLU GÖZÜKÜYO AMA DOSYA YOK
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
IsoBuster programını indir programı kurduktan sonra cdyi bilgisayarına indirip izleyebilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
IsoBuster programını indir programı kurduktan sonra cdyi bilgisayarına indirip izleyebilirsin
ya bu iso buster programı ile dolu olupta bilgisayara taktığımızda boş gözüken dvd ya da cd ileri de izleyebiliyor muyuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
quote:
IsoBuster programını indir programı kurduktan sonra cdyi bilgisayarına indirip izleyebilirsin
ya bu iso buster programı ile dolu olupta bilgisayara taktığımızda boş gözüken dvd ya da cd ileri de izleyebiliyor muyuz?
evet aynen boş gözüken cdleri indirip izleyebilirsin. -
quote:
evet aynen boş gözüken cdleri indirip izleyebilirsin.
ohooo süper...
bu kurtarıcı bir program yani.Peki hiç kurtaramama şansı var mı bu programın? -
kurtaramama şansı sadece cizik cdleri okuyamamak.başka her türlü okıutabilirsin.iso buster çok iyi bir program ve boş olarak açılan cdleri okumada birebir.boş olarak olmasının sebebi farklı bir formatla kopya engellemesi ama isobuster öare oldu. -
quote:
kurtaramama şansı sadece cizik cdleri okuyamamak.başka her türlü okıutabilirsin.iso buster çok iyi bir program ve boş olarak açılan cdleri okumada birebir.boş olarak olmasının sebebi farklı bir formatla kopya engellemesi ama isobuster öare oldu.
eyvallah sağol
çünkü 2 nci ve 3 üncü seferde cd yi üflediğim de anca öyle okuta biliyordum dvd rom a.
-
bir şey değil dostum -
@dephyr
kardeş şimdi programı kurdum nereden neyi seçiyorum yani dosyadan imaj dosyası mı al diyeceğim ne yapmam gerekiyor okutamadığım dvd leri okutmak için bu programda? -
mpegav dosyasını sağ tuşla cıkart ve kaydet.yalnız dvd icin kayıt olurmu bilemem.dvd için başka program olur.o da dvd x rescue programı önerebilirim. -
quote:
mpegav dosyasını sağ tuşla cıkart ve kaydet.yalnız dvd icin kayıt olurmu bilemem.dvd için başka program olur.o da dvd x rescue programı önerebilirim.
şu anda 8 dvd nin 4 ünü okutabildim.Diğer 4 ünü boş görüyor hala.
Bir de direk iso buster programını açtım daha sonra dvd leri taktım öyle okudu.Bazılarını da okuyamadı yani senin dediklerini yapmadım ben acaba eksik mi yaptım? -
dostum isobuster vcd filmlerini boş olarak cıkan dosyalarda isobuster bu konuda tektir.ama dvd filmlerini aktarmak istiyorsan dvd x copy veya dvd x rescue bu konuda cok başarılıdır. simdiye kadar bunlarla okutamadığım yaklaşık olarak 300 adet cd veya dvd olmadı.bu arada göremediğin dvd içeriğini görebiliyorsan solda cd sağ tuş ile şıkart cd icerik ister isoyla ister mpg ile cıkartabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 30 Aralık 2006; 4:24:12 > -
quote:
dostum isobuster vcd filmlerini boş olarak cıkan dosyalarda isobuster bu konuda tektir.ama dvd filmlerini aktarmak istiyorsan dvd x copy veya dvd x rescue bu konuda cok başarılıdır. simdiye kadar bunlarla okutamadığım yaklaşık olarak 300 adet cd veya dvd olmadı.
iyi iyi güzel onları da deneyeceğim.
Yani iso buster o 4 tane dvd yi boş dvd olarak görmüştü.
Bir de dephyr kardeş bad copy programı varmış onun hakkında ne düşünürsün iyi midir, kötü müdür? -
bad copy ben daha önce denemiştim başarılı bulmadım bu dvd kopya direk almak için dvd x rescue veya dvd x copy öok başarılı birebir olarak kaydedebiliyorsun harddiskine.ondan sonra istersen boş dvd ye yazdırabiliyorsun. -
quote:
bad copy ben daha önce denemiştim başarılı bulmadım bu dvd kopya direk almak için dvd x rescue veya dvd x copy öok başarılı birebir olarak kaydedebiliyorsun harddiskine.ondan sonra istersen boş dvd ye yazdırabiliyorsun.
bad copy alternatifini eliyorum o zaman...
yani şimdi iso buster ın boş olarak gördüğü dvd leri dvd rescue ile kurtarabilirim gibi.Bir umut doğdu yine... -
evet dvd x rescue ile ister dvd to dvd veya dvd to hdd indirebiliyorsun birebir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavye tuş değiştirme
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- entering the power saving mode shortly
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- komut istemi
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X