Şimdi Ara

Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT World Forum'da konuştuğu sırada "Siyonistler faaliyetlerini denizlerimizde sürdürüyor" diyen kişi dahil Erdoğan'ı protesto eden toplam 9 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

9 Kişiye ‘’ CUMHURBAŞKANINA HAKARET ve HALKI KİN ve DÜŞMANLIĞA TAHRİK ‘’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

**

Yakında katil Netanyahu’nun Dostum NETANYAHU olduğunu da görürüz. Trump’ın kazanması bölgede çok şeyi değiştirecek.

Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’birgun.net
    TRT World Forum'da Erdoğan'ı protesto eden 9 kişi tutuklandı
    https://www.birgun.net/haber/trt-world-forum-da-erdogan-i-protesto-eden-9-kisi-tutuklandi-580689

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Aralık 2024; 21:43:38 >

• 2023 genel seçimlerine göre konuşuyorum Erdoğan'ın seçmeni seve seve gidip oy verecek, paşa paşa gidecek oy verecek, kuzu kuzu gidecek oy verecek. Erdoğan ben bu ülkeyi soydum soğana çevirdim, hepinizi saf ve enayi yerine koydum, servetime servet kattım, hakkınızı yedim, devletin varlıklarına çöktüm, hem kendim yedim hem de çevreme yedirdim, ülkeyi de kendi çıkarlarım uğruna batırdım, krize soktum, kendi iktidarımı korumak için gerekirse ülkeyi yakarım dese seçmeni yine paşa paşa oyunu verir, verecektir.

• Dostum, kardeşim Netanyahu yükleniyor.

• Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a: 'Gençlerin gazabı yakacak sizleri'

• Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’
  • cumhurbaşkanına protesto ederlerse tabii ki tutuklanırlar, siz ne sanmıştınız? Biraz kaliteli muhalefet yav. gerçek muhaliflik bu değil. protesto etmeyle muhalefet olunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Aralık 2024; 15:48:3 >
  • Olması gereken yapılmış. Polisime Allah zeval vermesin.
  • Erdoğan'a İsrail Tepkisi Nedeniyle Tutuklanan Şeyma Yıldırım'ın Annesi: "Hani Biz Filistin'in Yanındaydık? Ne Oldu?"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum etkinliğinde konuştuğu sırada "Gemiler Gazze'ye bomba taşıyor" diyerek İsrail'le ticareti protesto eden 9 kişi tutuklandı.

Tutuklama kararının 2911 sayılı Toplantı, Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefetten alındığı, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasından adli kontrol kararı verildiği öğrenildi. Kararın ardından Filistin İçin Bin Genç Platformu, Direniş Çadırı Platformu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, avukat Fatih Erbican ve tutuklanan Şeyma Yıldırım'ın annesi Handan Turan Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde açıklama yaparak karara tepki gösterdi.

"Adalet yok bu ülkede!"

Tutuklanan Şeyma Yıldırım'ın annesi Handan Turan adalete olan inancının kalmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Buraya kızımı almak için geldim. Ama maalesef tutuklama kararı olduğunu duydum ve çok üzüldüm. Gerçekten ülkeme olan artık adalet düşüncem tamamen yok oldu. Yani bu çocuklar hiçbir şey yapmadı. Sadece insanlığı savundular, adaleti savundular. İnsanların bu duruma gelişi onların vicdanına sığmadı. Yani bu mudur adalet? Hani biz Filistin'in yanındaydık? Hani biz Filistin'dik. Ne oldu? Filistin için neden bir en ufak atılan adımlar hemen hapisle sonuçlanıyor? Filistin'in yanında olmamız bu mudur? Yani ben asla bu adalete inanmıyorum."

ANKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 2 Aralık 2024; 22:8:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "erdoğan diktatör olsa, bunlar tutuklanırdı!
    kimse protesto edemezdi!"
    argüman buydu değilmi?

ayrıca,
    şu olayı savunan zatlar;
    suç teşkil eden cümleyi
    yada size göre suç olan "kelime" yide paylaşıırsanız
    herkes öğrenir!
  • FF açık kaldı galiba Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’ 

• Saray bence baltayı bu kez fena taşa vurdu ve çark etmesi yakındır zira aşırı tepki alıyor, hem de toplumun hemen her kesiminden.

Erdoğan'ı protesto edenlerin tutuklanmasına İmamoğlu'ndan tepki: "Gençler sizden korkmuyor, sizin korkunuz nedir?"

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “Gemiler Gazze’ye bomba taşıyor” sloganıyla protesto eden 9 kişinin tutuklanmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu gençler ülkedeki iki yüzlülüğü protesto ediyorlar ve sizden korkmuyorlar" dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Saray bence baltayı bu kez fena taşa vurdu ve çark etmesi yakındır zira aşırı tepki alıyor, hem de toplumun hemen her kesiminden.

Erdoğan'ı protesto edenlerin tutuklanmasına İmamoğlu'ndan tepki: "Gençler sizden korkmuyor, sizin korkunuz nedir?"

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “Gemiler Gazze’ye bomba taşıyor” sloganıyla protesto eden 9 kişinin tutuklanmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu gençler ülkedeki iki yüzlülüğü protesto ediyorlar ve sizden korkmuyorlar" dedi.

çark kalmadı ki geri dönülsün. bu trt world forumuna girişler davetiye ile değil mi? ben davetiye ile olsa gerek diyorum. bu durumda davet ettin, protesto veya eleştiri aldın. forum dışına çıkart, soruşturma veya takip başlat ama yani niye hemen hapis. hapis deyince, nitelikli hırsız suçuna bile en fazla 7 sene ceza verilse bunun yatarı 3/4 oluyor. yani bu indirime bakınca, eleştiri veya protestoya karşılık hapise gönderiyor olmak.. bence de gerçekten ağır bir ceza. ne ekersen onu biçersin.

• Birilerine 3 tane video yeter dünyada özgürlük yok he yav he Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’ 

Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’The Telegraphyoutube
    Prime Minister David Cameron, his deputy Nick Clegg and a camera crew get a stern telling off from a doctor for disregarding hospital rules during an NHS visit. Read more http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/8576031/Leading-surgeon-interrupts-Cameron-hospital-visit.html
    https://www.youtube.com/watch?si=GCzvoQTN498Du4ug&v=WIQWaBbURlY&feature=youtu.be

Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’BBC Newsyoutube
    The prime minister was taken to task moments after he arrived in the West Yorkshire town of Morley. A member of the public told Boris Johnson he should be negotiating the UK's exit from the European Union, not travelling around the UK. Please subscribe HERE http://bit.ly/1rbfUog
    https://www.youtube.com/watch?si=CK8VqhifwMEMQCzm&v=fSygWN-qMfY&feature=youtu.be

Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’NTVyoutube
    Daha Fazlası İçin Abone Ol → https://bit.ly/2yKl4Tl Avustralya Başbakanı Scott Morrison, ülke ekonomisini virüs salgınından sonra canlandırmak amacıyla inşaat alanında yatırımlar öngören yeni bir paket açıkladı. İnşaatların sürdüğü bir bölgeye giden Morrison, basına açıklama yaparken beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Çimenlerine bastıkları ev sahibi, Başbakan ve gazetecilerden oradan ayrılmalarını istedi. İşte o ilginç anlar...
    https://www.youtube.com/watch?si=OQ1d5-fUonPL63ZV&v=U4MqMSeV0xs&feature=youtu.be

• sıkı tutunn troller dönüyorsunuz yine Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’ 

• Çok iyi olmuş. Oraya malum odaklar tarafından trollük ve şov için gönderilirsen bedeline de katlanacaksın.

Hayatları yalan.

Ülkeden İsrail'e gümrüklenmiş giden ürün, gemi filan yok.

Ama ülkemizden başka bir ülkeye ihraç edilip oradan da İsrail'e gönderilen ürünleri nasıl engelleyeceksin ? Akıl var mantık var. Başka bir ülkenin limanını mı bonbalayacaksın ?

Tabi sorgulamayan kesim ve fondaş medya kombosuyla böyle kötü niyetliler şov yapıyor.

• Malesef oy kaybına sebep olacak.

• Friendy Fire açık kalmış.

• Tutuklanmaları dogru karar. Devletimin ve polisimin yanındayım.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

kim olursa olsun, vatanını sevmeyen, oy için ülkeye, vatan , millete , insanlara ve doğaya zarar verenlerin hepsi kahrolsun. Bu vatana düşmanlık eden ve zarar veren insanlar tez zamanda hakkettikleri yeri bulurlar inşallah.

oy ne demek ya.. oy kaybı olacak diye düşünülür mü hiç? bu vatana zarar veriyorlar mı demiyorsa insanlar nasıl bir gaflet veya hıyanetlik içine girdiklerinin farkına varmalılar.

• filistinli din kardeşlerimizi desteklemeye korkar hale gelmişiz, çok üzücü bir durum Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’ Filistin Sempatizanı 9 Kişi Tutuklandı - ‘’ Başörtülü Kıza Eziyet edildi ‘’ 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.