< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilpaltoluadam -- 26 Ağustos 2018; 4:20:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilpaltoluadam -- 26 Ağustos 2018; 4:20:20 > |
-yaklasiyor yaklasmakta olan.
- booommombbobobmobmobmbom -israil cocuk katlediyor, uhuuhuhuhuhu ![]() |
aynen panpa bu çocuklar İsrail'i Abd'yle beraber alacak
![]() tam ikinci sınıf insan davranışı. vizyonu ve bakış açısı dar, gereksiz, ufak şeylerle mutlu olan biri. Sorsanız "3 üniversite bitirdim, mühendisim, sizin gibi aylak biri değilim" der. |
Saygıdeğer forum kullanıcısı,
Keşke karşındakini "saçma" diye yaftalamadan kendini ifade ediyor olsaydın. Daha nazik olurdu. Fakat malesef sosyal medya, insanımızı, tahammülsüz ve aceleci yaptı. Bir cümlem ile ikinci sınıf vatandaş ilan edilip, fişim kesildi! İsrailli bir askerin Filistinli Müslümanlara karşı duyduğu korku hissine bir tek ben seviniyorum zannedersem? Siz, Gazze'nin, 2014'de İsrail tarafından bombardımanını canlı izlemediniz mi? Rabia meydanında yaşananları, Esma'nın şehit edilişini unuttunuz mu? Mavi Marmara'da insanımızın İsrailli özel timle öldürülüşünü? Bu görüntüleri izleyince sevindim saygıdeğer forum kullanıcısı. Bizim Mehmetçiğin sınır ötesi operasyona giderken vasiyet yazması nerede, Israilli askerin şu korku dolu hali nerede. Bu forumu ciddiye almayı bırakalı çok oldu. Daha demin bir tanesi "Akapeliler namaza kalktınız mı, ben içkimi yudumluyorum" gibi bir konu açmış. Bu ortamı ben ciddiye alıp makale tadında mesajlar mı yazacağım? Daha demin mahallenin kedileriyle oynuyordum. Onlarla oyun oynamayı buraya mesaj atmaktan daha ciddiye alıyorum. Zira tırmalıyor afacanlar! |
![]() |
Ölümden korkacak adam ortadoğuda doğmaz hadi eyv.
|
Hamasa selam direnişe devam!
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinbedavayav -- 26 Ağustos 2018; 5:56:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilpaltoluadam -- 26 Ağustos 2018; 8:2:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 26 Ağustos 2018; 11:51:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|