Şimdi Ara

Film İzleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yerine bir fortigate alıp belli sitelerin dışında diğerlerine girmeyi önleyecekler.İş yokken film izlemeyi severim . O zaman nasıl girebilirim ?

• fikri olan kimse yok mu?proxy ayarlarıyla oynayınca girebilirsin diyen var ama nasıl?
  • kardeim bi program var araştır onu siteleri açma programı
  • hahaha lan biz kuruyoruz millet yalvarıyo abi açın face girelim falan diye dostum proxy kullanabilirsin nasıl yapıcağını google yaz mozillada cok kolay oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat00

kardeim bi program var araştır onu siteleri açma programı

adı ne bu programın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantopcu10

hahaha lan biz kuruyoruz millet yalvarıyo abi açın face girelim falan diye dostum proxy kullanabilirsin nasıl yapıcağını google yaz mozillada cok kolay oluyo

merak ettiğim fortigate kullanılırken şu proxy ayarları problemsiz yapılabilir mi?yaptık diyelim fortigate te benim ayar değişikliği yaptığım görüşür mü?
  • tarıkk_kara T kullanıcısına yanıt
    msjıma kimse cvp yazmamış bu konuda fikri olan kimse yok mu?
    http://www.proxy4free.com/list/webproxy1.html bu sitedeki adreslerden birine ping atıp ip sini aldım. Mozilladan ayarlamaya çalıştım. Aldığım ip adresini ve herhalde 80 portu olur diye bu şekilde ayarladım.Ama o siteden youtube tan video bile açılmıyordu. Nasıl yapmam lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bak sonicwall var al kur intetnetten de bak nasıl yasakliyacağına mis gibi hiçde yavaslatmıyo
  • Hotspot cok yavaslatir neti. Hic denenedim ama SpotFlux deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotflux---gezginler.net

• kesici61 kullanıcısına yanıt
    bu programı kurduktan sonra girdiğim hiçbir adres fortigate ten tesbit edilemez mi?ve istediğim siteye girebilir miyim internet "belli sitelerin dışında engelli" olsa bile?
  • tarıkk_kara T kullanıcısına yanıt
    Derin bilgim yok o kadar valla, fortigate ne demek onu bile bilmiyorum

• Fortigate iyi ayarlanırsa, istenilen sitelerin dışına çıkamazsınız(ssl/https kullansanızda).
    Şayet kullanırsanızda buna bilerek izin vermişlerdir, internet trafiğinizi analiz(hangi siteye ne kadar bağlandın, ne kadar dosya indirdin,gönderdin vs.) edebilirler.

Tavsiyem işyerinde film izlemeyi bırakın.
    pdf alıp, pdf okuyun veya mp dinleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.