Şimdi Ara

filtreli ÇALIŞMIYOR........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bizim araba 2004 model coralla sol.. bu araçta orginal olan kutu içi filtresi var biz bu araca direk hava filtresi takmak istiyoruz fakat direk motordan gelen hava borusuna filtreyi takınca arac calışıyo geriye istop ediyor yani anlıcanız kendin filtresinden hava gecmeyince calışmıyor bana bi yardım edermisiniz borunun takılı olduğu kutu içi filtre boru cıkarılınca arac çalışmıyoo bi yardım resmin sağ üst köşesine bi göz atın

http://www.langzeittest.de/toyota-corolla/intern/grafik/sd_motor.jpg

TEŞEKKÜRLERR

• akideşler bi yardım yaw...bu konu baya zorladı ha bide tamirci usta istemedim herzaman filtre kalmıcak orda arasıra cıkarcaz..
  • aldığın filtrenin jelatinlerini falan çıkarmayı unutmuş olma o şekilde takınca motor hava alamıyor ve stop ediyor olabilir
  • hava filresinin hava kacırmamasınına dikkat et.....bide corollada varmı bilmiyorum ama hava emiş sistemi elokronikse takma.....
  • evet hava aldığı yer elektronik bi alet var havayı ölçüyo giren havayı motordan gelen hava borusunu orginal filtreden cıkart gene calışmıyor..

E BEN NAPACAM FİLTRESİZ OLMASKİ.......... Bİ YARDIM::::
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennem_DISCO

evet hava aldığı yer elektronik bi alet var havayı ölçüyo giren havayı motordan gelen hava borusunu orginal filtreden cıkart gene calışmıyor..

E BEN NAPACAM FİLTRESİZ OLMASKİ.......... Bİ YARDIM::::

eski haline getirsene yawww arabayı zaten fazla bi etkisi yok...

• orginal filtreylemi diosun yani ben bundan önce ıo kutunun içine filtre uydurmuştum modacar deli bi ses veriyodu ordan kaldı aklımda ses egsoz yanında halt etöiş arkadaşım yaa bi öneri ver napmalıyım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi anlayanda cıkmadı bekliyodum böyle bi tepki kestirip atarlar konuyu madem sorduk bi ilgilenin..
  • kutu içi hava filtresi alacaksın

bu modeller ve çoğu yeni modellerde kutu içi daha iyi sonuç veriyor...orjinalliğide bozulmuyor
  • çok para ya zaten satılacak .. gerek kalmadı artık zaten ne yapmam gerektiğinide bilen yok ..
  • bahsettiğin sorun filtreden motora giden kısımdaki oksijen müşüründen kaynaklanıyo.yeni nesil araçarın bazılarında oluyo bu problem,müşür beyinde ayarlanmış miktardan daha fazla hava girişi algılarsa bi terslik var diye motoru durduruyo,onun için çeşitli mod.lar yapmadan hava filtresi takamazsın maalesef...
  • sensörleden birini yani iki tane varsa küçük olanı iptal et kablosunu fakan iptal et bide öle dene.
  • bence fazla kurcalama oksijen sensoru arıza yapabilir
  • sensörü iptal edersen hiç çalışmaz,hem çok pahalı bi parçadır,bozmayı istemezsin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.