Şimdi Ara

Finansbank.Kime Kredi veriyor.Zenginleremi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Finansbank ile 3 senedir çalışıyorum. Hiçbir sorunum olmadı.5000 TL kredi başvurusu yaptım. Bugün onaylanmadığını söylediler .Sebebini sordum yanıt yok
    Kendi iş yerim ve başka bir iş yerinde de Ssk lı olarak çalışıyorum. Başka hiçbir bankaya kredi kart vs. borcum yok. Hiçbir yerede borcum yok. Kredi başvurduğum banka ile çalışıyorum. Müşterilerim bu bankaya eft yaparlar, yani hesap sürkülasyonum devamlı vardır . Finansbank’dan konut kredisi çektim ve Tıkır tıkır zamanında öderim, Hatta iki kerede ara ödeme yapmışımdır(14 bin Tl. ve 10 bin tl).Şikayet olarak çeşitli yerlere yazdım .
    Zaman zaman arayıp isterseniz sonra tektar kredi başvurusu yaparsınız gelirinize göre değerlendiririz diyorla.Soruyorum neden,gerekce nedir onaylanmamasının sebebi.Açıklayamayız şirket politikası diyorlar.Sanki 30 bin 50 bin TL.Kredi istemişim
    5000 TL kredi geri ödemesi ayda 177 TL .BU PARAYI ÖDEYEMEYECEĞİMİ SANDILAR SANIRIM.(enkısa zamanda finansbank ile ilişkimi keseceğim)

• Riskinin yüksek olması (konut kredisinden dolayı) ve maaşının (Sigortanın düşük olmasına) kanarak vermemişlerdir.Maaş yazısı alsaydın bunlar olmazdı.Ancak ve lakin Finans bank bana da çok itici geliyor.Umarım ihtiyacını kısa zamanda giderirsin.
  • sağol metin. bey konut kredime ayda 200.tl oduyorum ,SSK lı olarak çalıştığım yer benim ek işim zaten ikinci gelir. kendi işyerim var.hesaplarım o bankada hesaba gireni çıkanı goruyorlar. Ama Sanırım Kaçarım diye vermiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaservis@hotmail.c

sağol metin. bey konut kredime ayda 200.tl oduyorum ,SSK lı olarak çalıştığım yer benim ek işim zaten ikinci gelir. kendi işyerim var.hesaplarım o bankada hesaba gireni çıkanı goruyorlar. Ama Sanırım Kaçarım diye vermiyorlar

arkadaşım kaçarsın diye değil , senden kær edemedikleri için vermiyolar. bizde bankasya eski adıyla asya finans kullanıyoduk. krediler aldık. kredi kartları kullandık. ama hep günü gününe ödeme yaptık. eee günü gününe ödeme yapınca bu adamlar para kazanamıyoki. bunlara düzensiz adam lazım. gitsen şöyle bir kumar oynucam 200bin tl lazım desen yüksek ihtimal alırdın fakat 5bin tl nedir zaten 1-2 ay sora eline para geçcek ödiceksin kapatcaksın bunu istemiyolar :)
  • onca seçenek varken neden ısrarla finans bank? salla gitsin kendileri dert yansın başka bankaya müşteri kaptırdıkları için.
  • Orijinalden alıntı: pirasa

Orijinalden alıntı: etnaservis@hotmail.c

sağol metin. bey konut kredime ayda 200.tl oduyorum ,SSK lı olarak çalıştığım yer benim ek işim zaten ikinci gelir. kendi işyerim var.hesaplarım o bankada hesaba gireni çıkanı goruyorlar. Ama Sanırım Kaçarım diye vermiyorlar

arkadaşım kaçarsın diye değil , senden kær edemedikleri için vermiyolar. bizde bankasya eski adıyla asya finans kullanıyoduk. krediler aldık. kredi kartları kullandık. ama hep günü gününe ödeme yaptık. eee günü gününe ödeme yapınca bu adamlar para kazanamıyoki. bunlara düzensiz adam lazım. gitsen şöyle bir kumar oynucam 200bin tl lazım desen yüksek ihtimal alırdın fakat 5bin tl nedir zaten 1-2 ay sora eline para geçcek ödiceksin kapatcaksın bunu istemiyolar :)
    [/quote

Hay Azını Seveyim Abii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnaservis@hotmail.c -- 12 Mart 2010; 17:35:01 >

• bide şu vardır bankalar hep kredi kartlarını kampüslerde , fakültelerde dağıtırlar. neden çünkü öğrenci hiçbir zaman borcun tamamını ödemez asgariyi öder, belki onuda ödemez. kendime ait 1 tane kredi kartım yok. internetten alışveriş yapacağım zamanda arkadaşların kartıyla alırım. siparişi geçer geçmez arkadaşın eline sayarım benden çıkar. ben adamın eline saydığım halde gidip o parayı yiyip borca giren varken. banka neden işi gücü olana versin kredi kartını :) verir öğrenciye öğrenci 2 ayda kartı fuller. sonra asgari asgari öder. sanarki öğrenci asgari ödeyerek bitiricek borcu. sadece borcu dondurup çok cüzi bi miktar düşürür :) yani 500 borç varsa 50 asgaridir. sen 50 ödersin 450 olur kart faizini koyar 475 olur. sen 25 ödemiş ve 1 ay süre tanınmış olursun :)
    öğrencininde hiçbir zaman o parayı bulamayacağına göre :D hatta limit açılınca onuda doldurduğu bilindiğine göre. bankaya gelsin paralar

İradesi güçlü olan adam kredi kartı kullanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

bide şu vardır bankalar hep kredi kartlarını kampüslerde , fakültelerde dağıtırlar. neden çünkü öğrenci hiçbir zaman borcun tamamını ödemez asgariyi öder, belki onuda ödemez. kendime ait 1 tane kredi kartım yok. internetten alışveriş yapacağım zamanda arkadaşların kartıyla alırım. siparişi geçer geçmez arkadaşın eline sayarım benden çıkar. ben adamın eline saydığım halde gidip o parayı yiyip borca giren varken. banka neden işi gücü olana versin kredi kartını :) verir öğrenciye öğrenci 2 ayda kartı fuller. sonra asgari asgari öder. sanarki öğrenci asgari ödeyerek bitiricek borcu. sadece borcu dondurup çok cüzi bi miktar düşürür :) yani 500 borç varsa 50 asgaridir. sen 50 ödersin 450 olur kart faizini koyar 475 olur. sen 25 ödemiş ve 1 ay süre tanınmış olursun :)
    öğrencininde hiçbir zaman o parayı bulamayacağına göre :D hatta limit açılınca onuda doldurduğu bilindiğine göre. bankaya gelsin paralar

İradesi güçlü olan adam kredi kartı kullanabilir

+1

kesinlikle bir bankacı arkadaşta aynını söylemişti zamanında banka borcunu ödeyemeyeni sever onun gözünde müşteri odur demişti

• Hocam konut kredisine nasıl 2 aylık 200 tl ödüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Hocam konut kredisine nasıl 2 aylık 200 tl ödüyorsunuz

'

2 aylık Değil 3 senedir Ödüyorum ara odeme yapınca 200 düştü.
    ondan vermediler sanırım bu adam zamanında oduyor bundan iş cıkmaz. dediler sanırım arkadaşların dediği ğibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.