Şimdi Ara

Findeks kredi notu neden düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 6 ayda bir düzenli olarak Findeks risk raporumu alırım. Haziran ayında aldığım raporda kredi notum 1790 (çok iyi) iken şuanki notum 1680(iyi) derecesine düşmüş. Borçlarımı hiç bir şekilde geciktirmedim. Asgari ödeme bile yapmadım. Her ay düzenli olarak, o ayki borç tutarlarımın tamamını ödedim. Hayır ödeme konusunda şükür sıkıntım da yok. 2 ayrı bankadan kredi ve yine 2 ayrı bankadan kredi kartlarımı gününde tıkır tıkır ödüyorum. Bu süreçte ne oldu da findeks notum düştü? Haziran ayında findeks raporu aldığımda 1 kredim vardı. Bu arada ekstra 200 bin kredi çektim araç almak için. Borç miktarı arttığı için not eksiltmiş olabilirler mi? Eklenen borcun kredi notuna bir etkisi var mı?

• Bildigim kadariyla kredili urun kullanmak dusuruyor ve borcu odedikce tekrar yukseliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • borc limit oranina bakilir. yeni kredi cektiysen duser. kredi notun yuksek zaten takilma her sekilde kredi kart verirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirpeqa S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ozaman tahmin ettiğim gibi kredi çektiğim için oldu bu durum.

Aslında findeks notumu 1800 üzerinde tutmaya çalışıyorum hep. 1800 üzeri findeks notuna sahip olanlar için bankaların güzel kredi kampanyaları oluyor. Borsa yatırımcısı olduğum için bu tarz kampanyaları kaçırmamaya çalışıyorum. Hisse fırsatları için nakit her zaman lazım oluyor. Uzun süreden sonra ilk defa Haziran'da 1800 ün altına düştüm. Aralıkta da iyice düşünce bir an neyi yanlış yapıyorum diye sorma ihtiyacı duydum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Notu Düşükken
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.