Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pinemil

elimde memleketten gelen(ordu) yeni mahsul 50 kg civarı fındık var..isteyen arkadaşlara 15 tlden gönderebilirim..

hocam aynen kargo dahilse 2 kg alayim ank. polatlı..
  • zapatake kullanıcısına yanıt
    Bizim komşuda var tazesi, bir avuç rica edip bakayım duruma :) sadece Ordu'da mı? Diğer yerler Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

Bizim komşuda var tazesi, bir avuç rica edip bakayım duruma :) sadece Ordu'da mı? Diğer yerler Nasıl?
    Ben de memleketten Ordudan 30-40kg fındık getirdim, arkadaşların da dediği gibi bu yıl fındık çok iyi dolgunluk vermedi, fiyat da cidden aşırı pahalı. Kargo olayına bir çözüm getirilirse ben de kg'si 15 tl'den forumdaşlara gönderebilirim bir miktar.
  • zapatake kullanıcısına yanıt
    hocam peder 5 tonunu vermiş tüccara emanete..bu işten anlıyorsanız bilirsiniz emanet olayını da..ve verilen fındık da 52 randıman gelmiş..sizce boş fındık mıdır=))zaten elimde az miktarda var..onu verecem..300 lira die de kendime sövdürmem zaten..olmazsa yarın da kırıp iç resmini atayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Bodrum-turgutreisdeyim.12 liradan 5 kg alayım.

malesef o fiyata olmaz hocam..dediğiniz fiyata piyasada fındık bulamazsınız..ben zaten çok uygun yazdım....
  • quote:

hocam peder 5 tonunu vermiş tüccara emanete..bu işten anlıyorsanız bilirsiniz emanet olayını da..ve verilen fındık da 52 randıman gelmiş..sizce boş fındık mıdır=))zaten elimde az miktarda var..onu verecem..300 lira die de kendime sövdürmem zaten..olmazsa yarın da kırıp iç resmini atayım..
    bende 2-3 kilo alabilirim bekliyorum haberinizi
  • RIME kullanıcısına yanıt
    ok..haber verecem hocam
  • quote:

ok..haber verecem hocam
    arkadaşlar bugün misafirlerim vardı ve kargo durumunu soramadım,o yüzden kusura bakmayın..yarın inşallah kargoyu öğrenip sizleri bilgilendireceğim..
  • quote:

ok..haber verecem hocam

2 kiloda ben alayım, haber bekliyoruz üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

ok..haber verecem hocam

2 kiloda ben alayım, haber bekliyoruz üstad.

Alıntıları Göster
    bende 2-3 kilo alabilirim haber bekleyenlerdenim:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

Alıntıları Göster
    ola bileydim düzcedeki akrabalardan bütün fındığı alır ben satardım. en kralı 12 tl ye satıldı daha sonra 10 tl ye satan bile dua etti sattığına. piyasaya bak neler olmuş meğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

Alıntıları Göster
    10 liradan fazla zaten toptan tüccara satış fiyatı. Randımanı yüksekse 11 civarı olur. Kargo dahil 12-13 liraya perakende fındık hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

10 liradan fazla zaten toptan tüccara satış fiyatı. Randımanı yüksekse 11 civarı olur. Kargo dahil 12-13 liraya perakende fındık hayal.

Alıntıları Göster
    antep fıstığından vazgeçip fındığa sardırdınız demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dünyanın en iyi fındıkları giresun ve ordunun fındığıdır, diğer yerlerin fındığı(batı karadeniz) buraların fındığı kadar kaliteli değildir. bir de randumanı düşük diyen arkadaşlar sahil kesminden galiba, iki kez randuman kırdırdık biri 53,5 geldi diğeri 54, bu da fındığın nasıl dolgun olduğunun göstergesi
  • draw1907 kullanıcısına yanıt
    siz gene de alın hepsini hocam..ben sizden 11-12 tlye alacam 50 randıman üstü fındığın hepsini olur mu=))geç kalmış değilsiniz..
  • pinemil kullanıcısına yanıt
    hocam sen boşver onu bunu :) kargoyu öğrendin mi? alalım 2-3 kilo senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

hocam sen boşver onu bunu :) kargoyu öğrendin mi? alalım 2-3 kilo senden.
    Evet arkadaşlar " 1 numara " kabuksuz iç fındık almak isteyen var mı ?

istek olursa ayrı bir konu açıp oradan satış yapmayı düşünüyorum

1 numara dediğimiz boy fındığın en ideal boyudur bunun bi büyüğü daha iridir ama lezzeti pek yoktur

kabuklu alıp acaba içinde çürük,(b)ezik,boş fındık çıkar mı diye düşünmek istemeyenler için KG fiyatı 30>27.5 TL
    Kargo alıcıya ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 6 Ekim 2015; 11:48:28 >
  • 650 kilosunu 12 liradan tüccara sattım. Elimde 950 kilo daha trabzon fındığı var, bu platformdan satmak ne derece mantıklı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galleo -- 30 Eylül 2015; 18:16:55 >
  • forumda kuru yemişle kafayı bozmuş bir güruh var.Antep fıstığı fetişistleri ile birleşmenizi öneriyorum
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    kuruyemiş bir yaşam tarzı :))))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.