Şimdi Ara

Fındık alma zamanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an yeni mahsül var. Fındık borsasında taze kabuklu fındıklar 10-11 TL civarında. Gittigidiyor ve Sahibinden satıcılarında 15-16 bandında seyrediyor. Sanırım tam Zamanı almanın, 3-5 kilo alıp tüm kıl boyunca kırıp kırıp yemeklik :) siz ne düşünüyorsunuz?

• link alsak?
  • Gittigidiyor'da kabuklu fındık diye aratırsan birden fazla satıcı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

Gittigidiyor'da kabuklu fındık diye aratırsan birden fazla satıcı var.
    5 kilo kime yetecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

5 kilo kime yetecek?

Alıntıları Göster
    Gittigidiyor satıcılarını boşverin hocam 250gr'a 16tl fiyat koymuşlar yuh. Kilosu 10-11tl dediniz o fiyata satan adamı bize bulun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 26 Eylül 2015; 15:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Gittigidiyor satıcılarını boşverin hocam 250gr'a 16tl fiyat koymuşlar yuh. Kilosu 10-11tl dediniz o fiyata satan adamı bize bulun :D

Alıntıları Göster
    elimde memleketten gelen(ordu) yeni mahsul 50 kg civarı fındık var..isteyen arkadaşlara 15 tlden gönderebilirim..
  • Yok Üstad o uyanıkları boşver :) kilosu 15-16'tan veren var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinemil

elimde memleketten gelen(ordu) yeni mahsul 50 kg civarı fındık var..isteyen arkadaşlara 15 tlden gönderebilirim..

Eskişehire,gönderin ptt kargo ile 2 kg.alırım kargo dahilse ..
  • serden kullanıcısına yanıt
    hocam fındık daha bu sabah geldi bana..bu işin satıcısı olmadığım için fazlalığını nakite çevirmek istedim..ben muğladayım şu an..ptt kargoyla görüşeyim pazartesi günü,eğer hesaplı olursa gönderim yapabilirim..
  • pinemil kullanıcısına yanıt
    PTT kargo 1 kg 1tl gibi bir şey vardı hocam :) öğren bakalım.
  • jarusalem J kullanıcısına yanıt
    pazartesi öğreneyim hocam eğer uygun kargo çıkarsa isteyen arkadaşlara 50 kg ancak var olanı gönderirim..10kg kendime ayıracam..40 kg civarını isteyenlere gönderirim..isteyen arkadaşlara kargo uygun olursa bu hafta gönderirim..o yüzden isteyenler miktar bildirirlerse onlarınki öncelikli olur..
  • jarusalem J kullanıcısına yanıt
    Hocam arama kısmına kabuklu fondık yazıyorum Fiyat:Artan yapıyorum en düşük fiyat 250gr 8tl+kargo sonra 500gr 16tl diye gidiyor. Kilosu 15tl'ye fındık göremedim ben.
    Link varsa alabilir miyiz?

http://www.gittigidiyor.com/supermarket/tum-urunler?k=kabuklu+f%C4%B1nd%C4%B1k&sra=hpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 26 Eylül 2015; 16:43:58 >
  • quote:

hocam fındık daha bu sabah geldi bana..bu işin satıcısı olmadığım için fazlalığını nakite çevirmek istedim..ben muğladayım şu an..ptt kargoyla görüşeyim pazartesi günü,eğer hesaplı olursa gönderim yapabilirim..

Ok.fındıklar yuvarlak iri olandan değilmi,yani uzun ve küçük tip yok herhalde,ordu fındıkları iri ve yuvarlak olurda..
  • serden kullanıcısına yanıt
    Lezzetli ve güzeldir hocam fındıklar..ben 1 kg yedim bugün kendim=))bi ara resmini çeker ve buraya koymaya çalışırım becerebilirsem..
  • Mobildeyim, bilgisayara geçince bakacağım ama hocam piyasası şu an bu. Arkadaşın sattığı gibi 15 civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

Mobildeyim, bilgisayara geçince bakacağım ama hocam piyasası şu an bu. Arkadaşın sattığı gibi 15 civarında
    hocam ürünün resmini attım..yarın kargo durumunu öğreneyim isteyen arkadaşlara tekrar dönüş yaparım..

• quote:

hocam ürünün resmini attım..yarın kargo durumunu öğreneyim isteyen arkadaşlara tekrar dönüş yaparım..

Fındıklar iri ve dolguna benziyor. Takipteyim.

• trabzonda 10-11 tl ye zor fındık buluyoruz 14-15 iyi rakamlar . ince kabuk dolgun giresun fındıgı bulsam bende alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşın işine taş koymak istemem, rastgele denk geldim başlığa zaten, bu yıl findık pek iç dolduramadı çürük pek yok ancak dış görüntüsüne göre içi çok dolgun değil. yani başlığı açan arkadaş için demiyorum genel olarak fındık almak isteyenlerin aklında bulunsun diye şey ettim =) ordunun genelinde durum böyleydi en azından.
  • pinemil kullanıcısına yanıt
    Bodrum-turgutreisdeyim.12 liradan 5 kg alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot12 -- 28 Eylül 2015; 4:56:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.