Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fujigef

Merhaba forumdaşlar

pinemil arkadaştan almış olduğum 10 kglık(resimlerinde görüldüğü gibi 2 ayrı 5 kglık naylona bantlanmış şekilde) fındığım geldi(yanında hediyesiyle-sağolsun)
    hemen bir avuç kırıp yedim ,çürük çarık yok lezzet güzel,
    iletişimi, kargosu tarzı,tavrı vb. 4*4 lük arkadaş
    seneye tekrar görüşmek dileğiyle...

teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için..afiyetle yersiniz inşallah..gönderdiğim fındık ordunun lezzetli yağlı fındık cinsi yeme fındığıdır.İsteyen arkadaşlara da aynı şekilde kod kullanarak gittigidiyor üzerinden özel satış açılır..saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Gittigidiyor uzerinden kargo dahil 7 kg 100 tl seklinde anlastim saticiyla almak isteyen faydalansin bence iyi fiyat 20 tl de cek olunca 7 kg kabuklu giresun findigi 80 tl ye geliyor.saticiyla bagim yok ben alacagim soranlar oluyor ozelden o yuzden paylasiyorum .

7 tane sepete ekleyip oduyorsunuz bu kadar

FINDIK_LINK

7 kiloada ben yapıştırdım, inşallah pişman etmez

• kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Fındık nasıl peki? Tattınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

dun siparis verdim kargoya bugun çıkar diye düşünüyorum o yuzden yorum yapma olanagim yok. alıcıya sordum çürüksüz yağlı Giresun/Keşap/Karadere köyü fındığıdır dedi findiktan hangi köyün fındıgı iyidir felan pek anlamam. kendi ürünüymüş umarım iyi gelir.
  • Fındık isteyen arkadaşlar için bende de taze Giresun fındığı var. Satışları sanalpazar üzerinden yapıyorum. İsteyene göre ilan açıp hangi fiyatı konuştuysak ona göre satıyorum. Forumdan koguz27 nickli arkadaşa sattım isterseniz lezzetini sorabilirsiniz. Kargo hariç 16 ya veriyorum. 6 kilo ve üzerine kargo bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çifte kavrulmuş vakumlu arayıruz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Gittigidiyor uzerinden kargo dahil 7 kg 100 tl seklinde anlastim saticiyla almak isteyen faydalansin bence iyi fiyat 20 tl de cek olunca 7 kg kabuklu giresun findigi 80 tl ye geliyor.saticiyla bagim yok ben alacagim soranlar oluyor ozelden o yuzden paylasiyorum .

7 tane sepete ekleyip oduyorsunuz bu kadar

FINDIK_LINK

7 kiloada ben yapıştırdım, inşallah pişman etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

quote:

satıcının birinden 7kg giresun fındığı kargo dahil 100 tl şeklinde teklif aldım deneyip yorum yaparim iyi cikarsa bence güzel fiyat . Hatta gittigidiyor üzerinden açacak ilanı 20 tl de hemen hemen herkesin hesabında çek var 80 tl ye 7 kg kargo dahil başarılı gibi.

Ürün_Linki

7 kiloda ben aldım,çek benim hesaptada yoktu,forumda çek satış konusunda 3 liradan satan var.83 liraya 7 kilo fındık iyi bencede

Fındık geldimi hocam?

• Cumartesi gelir diye tahmin ediyorum, giresun bizim buradan 2 günlük kargo yolu

• kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, gün içerisinde yada dün sipariş veripte, kargo bilgisi girilen var mı ?

• quote:

Arkadaşlar, gün içerisinde yada dün sipariş veripte, kargo bilgisi girilen var mı ?

08/10/2015 16:43:05 de ürününüz bugün kargolanacaktır diye mesaj atmış ya yetiştiremedi yada takip nolarını girmedi. trabzondayım bana bu sabah gelmesi lazım eğer kargoya verdiyse.
  • bende dün 2 kere mesaj attım ama geri dönüş yapmadı arkadaş.
  • sonuç olarak uygun fiyata fındık satan var mı ? kimisinin satışı kapanmış kimisi direkt fiyat vermemiş.. 6-7 kg fındık alsam kaç liraya mâlolur bana kargo dahil olarak?
  • 7 kilosunaa 100 liraya anlaştığınız fındık giresun fındığıymış... giresun, uzun olan fındık değil mi?
    pazarlarda genelde giresun fındığı diye yuvarlak olanlar yerine uzun olanları satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Bir fındıkçı olarak söyleyeyim fındık almak icin son zamanlariniz.

Çünkü bayram ve okullarin açılması sebebi ile insanlar erken satmak zorunda kaldi. Malum cok satış olunca fiyatlar düştü. Bundan 2 ay sonra fındık fiyatlari baya yükselir.

Ki yüklü miktarda alip saklamak bile mantıklı. Suan param olsa cevredeki herkesten alirim. Aslinda param var ama kimse satacak kadar zengin degil.

Alalım kardeş de,kavrulmuş iç fındık zaten pahalı,daha ne kadar pahalanacak anlamadım.
    halisfındık.com dan alıyordum geçen seneye kadar,kaliteli ve ucuzdu.şimdi 250 gr kavrulmuşa
    20 falan diyorlar.kavrulmuş önereceğin bir yer varsa,hemen alırım. fındık yemeyi özledik açıkçası.

Olaya biraz daha farkli bakmaya basladim. Çünkü o kavrulmuş dediğimiz fındığın kilosu 50 60 lira dimi. Bizden kurutulmamis fındığı 10 liraya aliyorlar. Biraz emek 1e 6 oranda satış.

Önceden findik 12 13 lira iken 45 50 civarı kavrulmuş olarak alabiliyordun. Ülkede tüm gıda sektörü cakalliga döküldüğü gibi findikta oyle oldu.

Ben fındıkçı oldugum halde yiyemiyorum olaya bak. He gidip kendi fındığımı kurutup kırıp kavuruyorum. Belki sekli mükemmel olmuyor, belki tadi da o kadar mükemmel olmuyor ama bana yetiyor.

O yüzden tüccar veya satıcı firmalardan almayın bence. Bizim gibi halktan alın. Biz satmasaydik ayarlardik sana yahu

• teşekkür ederim kardeş,ama bana kavrulmuş tavsiye et nerden nasıl bulurum.
    öm atabilirsin.
  • Yaw fındık ve fıstıkçılar (üretici arkadaşlar) iyi bir fiyat verinde alalım artık, forumdaşlarınıza yardımcı olun 3 kuruşa toptancıya vereceğinize 4 kuruşa bize verin
  • Kilosu 15 liradan ordu fındığı satabilirim arkadaşlar...

Kargo size ait olacak...
  • Ben de dün akşam 20 tl'lik çek kullanarak 80 liraya 5KG bu satıcının fındığını aldım. Bakalım gelince yorum yaparım.
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/findik-kabuklu-5-kg-ordu-unye-ucretsiz-kargo-188844837

Ekleme: Sıra, bu senenin mahsülü kabuklu cevize geldi. İyi bir ceviz bulursam 5 kilo da ceviz alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 9 Ekim 2015; 14:42:51 >
  • quote:

quote:

08/10/2015 16:43:05 de ürününüz bugün kargolanacaktır diye mesaj atmış ya yetiştiremedi yada takip nolarını girmedi. trabzondayım bana bu sabah gelmesi lazım eğer kargoya verdiyse.

hocam geldimi fındık. Kargo bilgilerini hala girmemiş de arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.