Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmu daha satan ? Kargoya çözüm bulan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün ulusoy'un terminaline gittim bekliyorum. karadenizden gelen her araçtan cuval cuval findik geliyordu. millet getiriyor istanbula bu dönemde almak lazım
  • Bir fındıkçı olarak söyleyeyim fındık almak icin son zamanlariniz.

Çünkü bayram ve okullarin açılması sebebi ile insanlar erken satmak zorunda kaldi. Malum cok satış olunca fiyatlar düştü. Bundan 2 ay sonra fındık fiyatlari baya yükselir.

Ki yüklü miktarda alip saklamak bile mantıklı. Suan param olsa cevredeki herkesten alirim. Aslinda param var ama kimse satacak kadar zengin degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Bir fındıkçı olarak söyleyeyim fındık almak icin son zamanlariniz.

Çünkü bayram ve okullarin açılması sebebi ile insanlar erken satmak zorunda kaldi. Malum cok satış olunca fiyatlar düştü. Bundan 2 ay sonra fındık fiyatlari baya yükselir.

Ki yüklü miktarda alip saklamak bile mantıklı. Suan param olsa cevredeki herkesten alirim. Aslinda param var ama kimse satacak kadar zengin degil.

Alalım kardeş de,kavrulmuş iç fındık zaten pahalı,daha ne kadar pahalanacak anlamadım.
    halisfındık.com dan alıyordum geçen seneye kadar,kaliteli ve ucuzdu.şimdi 250 gr kavrulmuşa
    20 falan diyorlar.kavrulmuş önereceğin bir yer varsa,hemen alırım. fındık yemeyi özledik açıkçası.
  • Arkadaşlar, bugün kargo firmalarını dolaştım ve öyle çok uyguna kargo fiyatları alamadım..ama burdan bazı arkadaşlarıma özelden göndereceğim konusunda söz vermiştim o yüzden kargonun bir kısmını kendime yazarak en hesaplı kargo dahil fiyat listesini yazıyorum..isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşırlarsa onlarla geri dönüş yaparım..Bu arada göndereceğim fındık elimde az miktarda olup kendimize kış için ayırdığımız yeme fındığı olarak tabir edilen yağlı fındık ve sarı fındık cinsidir..kargo dahil fiyatlar şöyledir:
    3 kg fındık : 55 tl..
    5 kg fındık : 85 tl..
    7 kg fındık : 110 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinemil

hocam ürünün resmini attım..yarın kargo durumunu öğreneyim isteyen arkadaşlara tekrar dönüş yaparım..

Arkadaşın sattığına çamur atmak gibi olacak ama ben de bir fındık bahçesi sahibi olarak söylüyorum bu fındıklar bizim kara fındık diye tabir ettiğimiz belki 3.kalite fındık olma ihtimali var , o yüzden sevmeyebilirsiniz tadmadan öyle 10 kilo almayın benden tavsiye.
    quote:

Arkadaşa tamamen katılıyorum , 1.5 aydır fındık topluyoruz kendi bahçemizde , zaten yevmiyesi , gübresi , bahçenin temizlemesi bu fiyattan satılırsa ( ki bazı insanlar sattı arkadaşın dediği sebeplerden) ucu ucuna karşılıyor o yüzden çoğu fındık üreticisi beklemede . Almak için tam zamanı

• quote:

Orijinalden alıntı: trace-

quote:

Orijinalden alıntı: pinemil

hocam ürünün resmini attım..yarın kargo durumunu öğreneyim isteyen arkadaşlara tekrar dönüş yaparım..

Arkadaşın sattığına çamur atmak gibi olacak ama ben de bir fındık bahçesi sahibi olarak söylüyorum bu fındıklar bizim kara fındık diye tabir ettiğimiz belki 3.kalite fındık olma ihtimali var , o yüzden sevmeyebilirsiniz tadmadan öyle 10 kilo almayın benden tavsiye.
    quote:

Arkadaşa tamamen katılıyorum , 1.5 aydır fındık topluyoruz kendi bahçemizde , zaten yevmiyesi , gübresi , bahçenin temizlemesi bu fiyattan satılırsa ( ki bazı insanlar sattı arkadaşın dediği sebeplerden) ucu ucuna karşılıyor o yüzden çoğu fındık üreticisi beklemede . Almak için tam zamanı

biraz değil bas baya çamur atmışssın hocam ürünüme=))yok 3. değil 7. sıra fındık..daha neler dieceksiniz acep..sanki tonlarca fındık satıyoruz..al-satçı da değiliz burda..üstte fındığın cinsini yazdım zaten..okursanız bi zahmet görürsünüz..ailemin bana gönderdiği yeme fındıgımın fazlalığını (30-40 kg civarı) nakite çevirmek için ilana yazdım..en az sizin kadar fındık işiyle meşgulüm ve kara fındıkta dediğiniz gibi kötü bir fındık değildir..ona kadar çakıldak,yomra cinsi fındıklar daha lezzetsizdir amarandıman ve satış için karlı bir fındıktır..saygılar..

• beyler artvinden selamlar. 10 tl ye 4 kilo daha 3 gün önce aldım buradan. isteyen olursa gönderirim. tabi avantamı alarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

beyler artvinden selamlar. 10 tl ye 4 kilo daha 3 gün önce aldım buradan. isteyen olursa gönderirim. tabi avantamı alarak :)

Hocam aldığın fındık nasıl? Boş çürük vs çok var mı? Resmini çekip koyabilirsen ona göre 5-10 kilo arası alabilirim.

yok be hoca ne çürüğü. aldık kırdık yiyoruz işte. ama bi iki lira için uğraşmam. zaten kargosu vesairesi oradaki aynı paraya gelir
  • çok iyi fiyata almışın hocam..bizim oralarda 2 buçuk liraya bırak fındığın kendisini yakmaya kabugunu zor alırsın=))haa bu arada o fiyata satarsan 5-10 ton alırım senden..nakliye de bana ait olur..atarken accık destekli atın be arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/findik-kabuklu-5-kg-ordu-unye-ucretsiz-kargo-188844837

5kg 88 tl yorumlarda iyi gibi kargo yok.

Gittigidiyorda 50/10 kupon vermişti 78 e denk gelir 5 kg baya uygun geldi bana:
  • aldığınız fındığın randımanına ve cinsine dikkat edin ki kışın ağız tadıyla fındık yiyin arkadaşlar...içi boş, randımanı düşük fındığa dikkat etmenizi öneririm..saygılar..
  • Komşudan 15'e aldık, gayet dolgun dolgun ve lezzetli

• Valla 16-20 ediyorsa forumda ben bile satmayı düşünürüm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • aynen fındıklar yeni toplandı bizim burada. şu an almak için uygundur. bundan sonra her geçen gün daha da pahalanacaktır.
  • iyisinden giresun fındığı kampanyası yapan yokmu bekleyen çok satan yok .
  • Dostlar ilginizi çeker mi bilmem ama benim de kendi bahçemden yaklaşık 500 Kg fındığım var. 5 yıldır ilaç ve gübre kullanmıyorum bahçemde, yani tamamen organik.

Organik üretici belgem olmadığı için normal fiyattan tüccara toptan veriyorum genelde. Eğer ilgilenirseniz ben de buradan satmayı düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Dostlar ilginizi çeker mi bilmem ama benim de kendi bahçemden yaklaşık 500 Kg fındığım var. 5 yıldır ilaç ve gübre kullanmıyorum bahçemde, yani tamamen organik.

Organik üretici belgem olmadığı için normal fiyattan tüccara toptan veriyorum genelde. Eğer ilgilenirseniz ben de buradan satmayı düşünürüm.

fiyat konusunda bilgilendirisen sevinirim 5kg almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propes

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Dostlar ilginizi çeker mi bilmem ama benim de kendi bahçemden yaklaşık 500 Kg fındığım var. 5 yıldır ilaç ve gübre kullanmıyorum bahçemde, yani tamamen organik.

fiyat konusunda bilgilendirisen sevinirim 5kg almayı düşünüyorum.

kilosu 16 tl den gönderirim, kargo size ait olmak üzere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.