Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    etrafındaki bahçe sahipleri kullanmıyor mu peki ?
  • Komşudan aldık 15'e, pazarda 20-22den satıyorlardı taze fındığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

etrafındaki bahçe sahipleri kullanmıyor mu peki ?

Kullananlar var elbette, ilaç bir şekilde bahçeye ulaşabilir ama gübre mümkün değil.
  • Anladım hocam...bizim buralarda var 1-2 bahçe ormanın ortasında kalmış kimse bakmıyor toplamıyorda...işte o has organik fındık :)

ekleme: ya bu arada aklıma takıldı ilaç kullanmıyorsan böcek ile nasıl mücedele ediyorsun ? delik fındık çok olmuyor mu öyle ?

eskiden ilaç yokken fındıktan önce bez serip dökerlermiş böcekleri :)

Bu arada

kabuksuz 27.5
    kabuklu 12.5

kargo size ait..

10 kg ya kadar ptt kargo 10-12 lira ortalama fiyat

satış devam ediyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 6 Ekim 2015; 12:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee
    ekleme: ya bu arada aklıma takıldı ilaç kullanmıyorsan böcek ile nasıl mücedele ediyorsun ? delik fındık çok olmuyor mu öyle ?

5 sene önce 800 Kg fındık alıyordum bahçeden, ilaç ve gübreyi kesince ilk sene 300, sonra 400, ondan sonraki 2 sene boş geçtik :) bu sene de 500 Kg oldu. Toprak yavaş yavaş kendine geliyor.
  • arkadaşlar aldığınız fındığın cinsi sütlü yağlı fındık olsun diğer fındık türleri endüstriyel amaçlıdır.Şuan Ordu/Korgan'da tüccar fındığı 12 den alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Ürünlerinizin resimleri çekip burda paylaşırsanız daha iyi olur

Buyrun :)
     Fındık alma zamanı

az geldiyse buradan buyrun :P

Fındık alma zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 6 Ekim 2015; 21:34:05 >

• mrba Arkadaşlar,

Forumdan birkaç arkadaşa resimde gördüğünüz fındıklardan gönderdim ve ellerine ulaşmak üzeredir fındıklar..Bu arada resimde paketlenmiş halde görülen fındıklar kalmıştır. kargo dahil fiyatları şöyledir:

3 kg fındık : 55 tl..

5 kg fındık : 85 tl..

7 kg fındık : 110 tl..

Bunlarda resimlerimiz:
     Fındık alma zamanı Fındık alma zamanı Fındık alma zamanı

• satıcının birinden 7kg giresun fındığı kargo dahil 100 tl şeklinde teklif aldım deneyip yorum yaparim iyi cikarsa bence güzel fiyat . Hatta gittigidiyor üzerinden açacak ilanı 20 tl de hemen hemen herkesin hesabında çek var 80 tl ye 7 kg kargo dahil başarılı gibi.

Ürün_Linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

satıcının birinden 7kg giresun fındığı kargo dahil 100 tl şeklinde teklif aldım deneyip yorum yaparim iyi cikarsa bence güzel fiyat . Hatta gittigidiyor üzerinden açacak ilanı 20 tl de hemen hemen herkesin hesabında çek var 80 tl ye 7 kg kargo dahil başarılı gibi.

Ürün_Linki

Hocam merakla bekliyoruz, umarım iyi çıkar. Ne zaman elinize geçecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Ekim 2015; 3:26:13 >
  • Hocam kargo olayını netleştirirseniz 8 kilo kabuklu fındık almak istiyorum sizden açmış olduğunuz iilanada yorum yazdım.
    Kargo dahil 8 kg fiyatını İzmir olacak şekilde belirtmenizi rica ediyorum.
  • Hocam verdiğiniz link 19.50 başkada bir ilan göremedim özel satışmı açıyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Hocam verdiğiniz link 19.50 başkada bir ilan göremedim özel satışmı açıyor arkadaş.

Evet hocam özel satis seklinde anlastik umarim iyi cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Saat 5-6 gibi cevap yazacagim size tahminen 115 tutar en fazla

• vonaleee kullanıcısına yanıt
    Kabuksuz 25 TL' den kabuklu 12 TL' den olur mu ?
  • Gittigidiyor uzerinden kargo dahil 7 kg 100 tl seklinde anlastim saticiyla almak isteyen faydalansin bence iyi fiyat 20 tl de cek olunca 7 kg kabuklu giresun findigi 80 tl ye geliyor.saticiyla bagim yok ben alacagim soranlar oluyor ozelden o yuzden paylasiyorum .

7 tane sepete ekleyip oduyorsunuz bu kadar

FINDIK_LINK
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Alış fiyatımız arttı hocam...

ordu/terme/fatsa/çarşamba ticaret borsalarının sitesinden takip edebilirsiniz.oradaki fiyatlara 50 kuruş daha ekleyin(randıman farkı)

12.50 bile şuan satmam aslına bakarsanız anlamsız benim için..maksat insanların işi görülsün...
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Herkeste yok galiba 20 tl çek. Bende 5 tl çıkıyor.
  • Merhaba forumdaşlar

pinemil arkadaştan almış olduğum 10 kglık(resimlerinde görüldüğü gibi 2 ayrı 5 kglık naylona bantlanmış şekilde) fındığım geldi(yanında hediyesiyle-sağolsun)
    hemen bir avuç kırıp yedim ,çürük çarık yok lezzet güzel,
    iletişimi, kargosu tarzı,tavrı vb. 4*4 lük arkadaş
    seneye tekrar görüşmek dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

satıcının birinden 7kg giresun fındığı kargo dahil 100 tl şeklinde teklif aldım deneyip yorum yaparim iyi cikarsa bence güzel fiyat . Hatta gittigidiyor üzerinden açacak ilanı 20 tl de hemen hemen herkesin hesabında çek var 80 tl ye 7 kg kargo dahil başarılı gibi.

Ürün_Linki

7 kiloda ben aldım,çek benim hesaptada yoktu,forumda çek satış konusunda 3 liradan satan var.83 liraya 7 kilo fındık iyi bencede

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.