Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirbayke

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar, gün içerisinde yada dün sipariş veripte, kargo bilgisi girilen var mı ?

08/10/2015 16:43:05 de ürününüz bugün kargolanacaktır diye mesaj atmış ya yetiştiremedi yada takip nolarını girmedi. trabzondayım bana bu sabah gelmesi lazım eğer kargoya verdiyse.

hocam geldimi fındık. Kargo bilgilerini hala girmemiş de arkadaş.

Adam hic bir cevap yazmadan aciklama yapmadan benim siparisi iptal etmis para iade olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, gün içerisinde yada dün sipariş veripte, kargo bilgisi girilen var mı ?

08/10/2015 16:43:05 de ürününüz bugün kargolanacaktır diye mesaj atmış ya yetiştiremedi yada takip nolarını girmedi. trabzondayım bana bu sabah gelmesi lazım eğer kargoya verdiyse.

Adam hic bir cevap yazmadan aciklama yapmadan benim siparisi iptal etmis para iade olmus.

o zaman bizim siparişi de iptal eder. En baştan söyleseydi göndermeyeceğini keşke çekler güme gitmezdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman bizim siparişi de iptal eder. En baştan söyleseydi göndermeyeceğini keşke çekler güme gitmezdi.

Ćeklere birsey olmazda zamana yazik oldu. Gg ye yazinca ceki geri veriyorlar

• ben size satayım :D o kadar fındığımız var
  • Satıcılardan makul gittigidiyor ilanı bekliyoruz, hemen sipariş geçilecek.

• gittigidiyor üzerinden 1. kalite 7 kilosuna 100 TL kargo dahil olarak ilan açın forumcak alalım.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Benim fındıklar bu gün geldi. Hemen 10-15 tane yedim.
    İlk dikkatimi çeken. Paket içeriğindeki fındıklar büyüklü küçüklü idi. Yani karışık.Standart bir oran yok. İçinde çok küçük fındıklar da var, büyükler de var. Tadı tuzu yerinde, onda sıkıntı yok ancak fındıkların karışık olarak gelmesi canımı sıktı. v
  • pinemil kullanıcısına yanıt
    2 kiloda bana lazım,pttkargoyla yollarsanız alabilirim..kargo indirimi de var..gg de varsa linkiniz alıyım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Ekim 2015; 17:21:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

2 kiloda bana lazım,pttkargoyla yollarsanız alabilirim..kargo indirimi de var..gg de varsa linkiniz alıyım lütfen

mrba hocam..cuma günü itibari ile elimdeki fazla fındığı bitirdim..Artık kalmadı maalesef..saygılar.
  • arkadaşlar salı günü fındığın merkezi giresuna geçeceğim. fındıkla ilgili taleplerinizi oradan karşılayabilirim. siparişinizi şimdiden verebilirsiniz

kabuklu fındık
    natural iç fındık
    kavrulmuş fındık
    pikola fındık
    Fındık Ezmesi gibi ürünlerde yardımcı olabilirim.

daha kalitesi yoktur emin olabilirsiniz.
  • arkadaşlar fındık olarak değil artık fındık ezmesi olarak satan kişileri görmek istiyorum konuda piyasada oldukça pahalandı fındık ezmesi.
  • Fiyatlar her gün artıyor bilginize...yakında 20ye dayanır satış fyatları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: santarose

arkadaşlar fındık olarak değil artık fındık ezmesi olarak satan kişileri görmek istiyorum konuda piyasada oldukça pahalandı fındık ezmesi.

hocam fındık ezmesini üretici yapamazki...yapsa bile hadi yaptı diyelim astarı boyunu geçer

fiskomar ın ürünlerini öneriririm sana ordu yada giresundan varsa tanıdıkların onlar aracılığıyla siparişe debilirsin

belki kendi sitelerinmdende alabilirsin
  • izmir ve düzce de fındık satışı yapıyorum. fiyat 15 tldir.

f. altay dayım, üçkuyular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

izmir ve düzce de fındık satışı yapıyorum. fiyat 15 tldir.

HOCAM KABUKLUMU KURUTULMUŞMU BENDE İZMİR DEYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 11 Ekim 2015; 20:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

HOCAM KABUKLUMU KURUTULMUŞMU BENDE İZMİR YEŞİLDEREDEY,M

kabuklu kuru fındık.

yeşildere yi bilmem, benim elime safi 15 lira geçmeli. kargo veya gg komisyonu veya ulaşım veya herhangi her şeyi de üstüne eklerim.

elden alırsanız 15 diğer herşey üstüne eklenip ilan açılır.

(hocam diğer arkadaşlar mesaj atıyor bu mesaj onlara, izmir içinde olanlar için 15 lira elden halen.)

f altay a geleceksiniz ama, zira kilo başı 2-3 lira kalıcak, onun içinde hamallık yapmaya niyetim yok günde 20 lira sigaraya veriyorum zaten.

iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

kabuklu kuru fındık.

yeşildere yi bilmem, benim elime safi 15 lira geçmeli. kargo veya gg komisyonu veya ulaşım veya herhangi her şeyi de üstüne eklerim.

(hocam diğer arkadaşlar mesaj atıyor bu mesaj onlara, izmir içinde olanlar için 15 lira elden halen.)

f altay a geleceksiniz ama, zira kilo başı 2-3 lira kalıcak, onun içinde hamallık yapmaya niyetim yok günde 20 lira sigaraya veriyorum zaten.

iyi forumlar.

FOTO VARMI NERENİN FINDIGI 20 TL SİGARA parasımı veriyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

kabuklu kuru fındık.

iyi forumlar.

FOTO VARMI NERENİN FINDIGI 20 TL SİGARA parasımı veriyorsunuz

foto moto çekemem bildiğin fındık, ayrıca anlamadımda fındığı görünce boş dolu veya randımanını herkes anlayamaz. 52 randıman fındık, büyük fındık diye tutturuyorsun ama kabuğu kalın mı ince mi bunu da düşünün biraz.

mühim alan 100 gr kırdınız mı ne kadar iç çıkacağıdır. fındıklarım 9-11 elektir. yok iri olsun kabuğu ince kalın farketmez derseniz biraz fındık kabuğuda katabilirim.

• Yağlı Çerezlik giresun fındığı kilosu 15den gonderebilirim. Kargo aliciya ait. Özelden iletebilirisnz

• giresunluyum şirkette isteyenlere 15 den sattım kendi bahçemizin fındıkları, fiyat konusunda bilgi olması açısından yazıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.