Şimdi Ara

Fındık alma zamanı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece canım fenaa çekti
  • Yok mu gittigidiyor veya diğer siteler üzerinden kampanya yaparak satan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

quote:

quote:

izmir ve düzce de fındık satışı yapıyorum. fiyat 15 tldir.

f. altay dayım, üçkuyular.

HOCAM KABUKLUMU KURUTULMUŞMU BENDE İZMİR YEŞİLDEREDEY,M

kabuklu kuru fındık.

yeşildere yi bilmem, benim elime safi 15 lira geçmeli. kargo veya gg komisyonu veya ulaşım veya herhangi her şeyi de üstüne eklerim.

elden alırsanız 15 diğer herşey üstüne eklenip ilan açılır.

(hocam diğer arkadaşlar mesaj atıyor bu mesaj onlara, izmir içinde olanlar için 15 lira elden halen.)

f altay a geleceksiniz ama, zira kilo başı 2-3 lira kalıcak, onun içinde hamallık yapmaya niyetim yok günde 20 lira sigaraya veriyorum zaten.

iyi forumlar.

FOTO VARMI NERENİN FINDIGI 20 TL SİGARA parasımı veriyorsunuz

foto moto çekemem bildiğin fındık, ayrıca anlamadımda fındığı görünce boş dolu veya randımanını herkes anlayamaz. 52 randıman fındık, büyük fındık diye tutturuyorsun ama kabuğu kalın mı ince mi bunu da düşünün biraz.

mühim alan 100 gr kırdınız mı ne kadar iç çıkacağıdır. fındıklarım 9-11 elektir. yok iri olsun kabuğu ince kalın farketmez derseniz biraz fındık kabuğuda katabilirim.

Ne kadar laubali mesaj yazıyorsunuz. Daha önce esnaflık yaptınız mı? Veya birşey sattınız mı? Ben böyle konuşan birisinden kilosuna 15 lira vereceğim birşey almayı bırak, kürdan satsa almam. Sanki insanlar size mecbur.

Edit: pinemil nickli arkadaştan aldığım fındıklar ulaştı. Fındıklar gayet taze ve lezzetli. Ama boyutları pek birbirini tutmuyor irili ufaklı fındıklar. Minik fındıklar da var pakette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 14 Ekim 2015; 15:14:15 >

• Kestane verelim kebab yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izmir ve düzce de fındık satışı yapıyorum. fiyat 15 tldir.

f. altay dayım, üçkuyular.

HOCAM KABUKLUMU KURUTULMUŞMU BENDE İZMİR YEŞİLDEREDEY,M

kabuklu kuru fındık.

yeşildere yi bilmem, benim elime safi 15 lira geçmeli. kargo veya gg komisyonu veya ulaşım veya herhangi her şeyi de üstüne eklerim.

elden alırsanız 15 diğer herşey üstüne eklenip ilan açılır.

(hocam diğer arkadaşlar mesaj atıyor bu mesaj onlara, izmir içinde olanlar için 15 lira elden halen.)

f altay a geleceksiniz ama, zira kilo başı 2-3 lira kalıcak, onun içinde hamallık yapmaya niyetim yok günde 20 lira sigaraya veriyorum zaten.

iyi forumlar.

FOTO VARMI NERENİN FINDIGI 20 TL SİGARA parasımı veriyorsunuz

foto moto çekemem bildiğin fındık, ayrıca anlamadımda fındığı görünce boş dolu veya randımanını herkes anlayamaz. 52 randıman fındık, büyük fındık diye tutturuyorsun ama kabuğu kalın mı ince mi bunu da düşünün biraz.

mühim alan 100 gr kırdınız mı ne kadar iç çıkacağıdır. fındıklarım 9-11 elektir. yok iri olsun kabuğu ince kalın farketmez derseniz biraz fındık kabuğuda katabilirim.

Ne kadar laubali mesaj yazıyorsunuz. Daha önce esnaflık yaptınız mı? Veya birşey sattınız mı? Ben böyle konuşan birisinden kilosuna 15 lira vereceğim birşey almayı bırak, kürdan satsa almam. Sanki insanlar size mecbur.

Edit: pinemil nickli arkadaştan aldığım fındıklar ulaştı. Fındıklar gayet taze ve lezzetli. Ama boyutları pek birbirini tutmuyor irili ufaklı fındıklar. Minik fındıklar da var pakette.

esnaf bir aileden geliyorum, bi fiil kendimde yaptım. evde boş boş duruyor 5-6 kilo arkadaşlara verdim yesinler diye daha 10 dk önce. insanlar bana mecbur değil, sadece ben satmaya mecbur değilim. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları görünce verdiğim tepkidir. alma zorunluluğunuz yok. 78 den beri, yaklaşık, 37 yıldır fındıkla ilgileniyoruz. doğduğumdan beri içindeyim fakat bizzati 4 yıldır kendim çeviriyorum, herkeste esnaflığımdan memnundur. yüzlerce kez zararına fındık almışımdır. pek çok kezde kafa kafaya, alış fiyatına satmışımdır.

fakat insanların bu kadar şüpheci ve bilmedikleri konulardan profesör kesilmeleri canımı sıkıyor.

yüz yüze olsak daha da detaya inerdim.

hayırlı forumlar.

• İyi günler arkadaşlar nickden anlaşılacağı üzere ordudan yazmaktayim.

Sizler ve kendim icin piyasa araştırması yapmis olup.

1 kg kırılmış iyi kalite fındığı 35 TL te kargo size ait

3 kg kırılmış iyi kalite fındığı 105 tlye kargo bedava sanal pazar ve gg uzerinden satış yapabilirim.

Fındık iyi kalite jüt ipi çuvalla paketlenmiş olacak.

3 kg kırılmış fındık yaklasik 6 kilo kabuklu fındığa denk gelmekte olup kırma derdiniz olmayacaktır. Talep olması ilan açarak sizlere gonderebirilim.

İstenirse kabuklu fındıkta ayarlayabilirim ancak kabuklu fındık bu foruma satmak tehlikeli. Çünkü herşeyi baya didikliyoruz. Randımanı düşük olur fındık küçük çıkar içerisinden bos kabuk tas çıkar vs bunlar itibarimizi zedeler

Jüt cuval suna benzemektedir.
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBQfRDLJul_codIcbfvCYMsTbLeKX0NzuvZTTjc0a-7fGURbHx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 15 Ekim 2015; 16:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

İyi günler arkadaşlar nickden anlaşılacağı üzere ordudan yazmaktayim.

Sizler ve kendim icin piyasa araştırması yapmis olup.

1 kg kırılmış iyi kalite fındığı 35 TL te kargo size ait

3 kg kırılmış iyi kalite fındığı 105 tlye kargo bedava sanal pazar ve gg uzerinden satış yapabilirim.

Fındık iyi kalite jüt ipi çuvalla paketlenmiş olacak.

3 kg kırılmış fındık yaklasik 6 kilo kabuklu fındığa denk gelmekte olup kırma derdiniz olmayacaktır. Talep olması ilan açarak sizlere gonderebirilim.

İstenirse kabuklu fındıkta ayarlayabilirim ancak kabuklu fındık bu foruma satmak tehlikeli. Çünkü herşeyi baya didikliyoruz. Randımanı düşük olur fındık küçük çıkar içerisinden bos kabuk tas çıkar vs bunlar itibarimizi zedeler

Jüt cuval suna benzemektedir.
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBQfRDLJul_codIcbfvCYMsTbLeKX0NzuvZTTjc0a-7fGURbHx

İlan actiniz mi hocam sanalpazara? Link atarsaniz ilgilenebilirim

• yokmu güzel fındık satacak olan?
  • fındık satan arkadaş var mı şu anda ?
  • buda iptal oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle reklam filan değil öyle söyliyim. bizim köydeki tüccar ( biz de fındığı kendisine veriyoruz ) facebook üzeriden fındık satıyor. fiyatı fındık kuruna göre değişkenlik gösteriyor. şu an 13,5 tl + her kilo için 1 tl kargo parası. giresun fındığı olduğu için ordu fındığına göre daha lezzetli.

https://www.facebook.com/FINDIK-TOPTAN-ALIM-SATIM-AYCI-GIDA-182817401763119/?fref=ts
  • damienn kullanıcısına yanıt
    teşekkürleri,ama kavrulmuş yok gibi.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    kavrulmuş ve paketlenmiş fındık görmüştüm geçen sene dükkanında. fiyatı ya da şu an elinde var mı konusunda bilgim yok tabi. üşenmezsen ara sor. yorumlarda numarası filan var. ya da duvarına yaz istersen.
  • damienn kullanıcısına yanıt
    Sizin köydeki tüccarı aradan çıkarıp direk sizden alsak olmazmı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Sizin köydeki tüccarı aradan çıkarıp direk sizden alsak olmazmı hocam?

hocam bizde bu sene fındık azdı. olanı da sattık zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

düşecek gibi.
    http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/findik-fiyati-soke-etti/112077

Verdiğiniz linkin son cümlesi dikkatimi çekti.

"Soydan, üreticilerin 15 lira beklentilerinin halen devam ettiğini, 13-14 liraya fındık satmayan üreticilerin kesinlikle 10-11 liradan fındık satmayacağını kaydetti."

Çocukca bir cümle olmuş. Satmayıp ne yapacaklarını düşünüyor acaba. Eğer bir yılın mahsulünü inat için çöp yapacak kadar zenginlerse orasını bilemem tabi.

Bu tip haberler bence gerçekçi değil.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.