Şimdi Ara

Fiorino 2016 Yarı Otomatik Aracım Zor Kalkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıldır 2010 yarı otomatik fiorino kullanıyordum ve bu yüzden 2016 yarı otomatik olanını aldım. Ancak araçta şöyle bir problem var yani bence problem. Kalkışlarda vs. Araba çok geç devirde kalkıyor yani gazı veriyorum baya sonra hareket ediyor. Ayrıca çok yakıyor, ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Servise götürdüm onlarda normal birşeyi yok dedi ama benim 2010 bile bundan daha atik idi. Bu olayı yaşayan çözüme dair fikri olup paylaşan olursa memnun olurum.

• gaza basınca kavrama olayında titreme oluyor mu? veya kavrarken devir 3-4 e kadar yükselip yavaş yavaş indikten sonra mı araç kalkıyor? yoksa çok agır sekılde 1-2 diye mi ilerliyor.?

• Gaza basınca kavrarken titreme gibi oluyor yani çok ağır kalkıyor geç devirde kalkıyor. Arabayı sanki kalkarken bişey tutuyor gibi kalkıyor anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavrama değişecek sanki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti nedir bilginiz varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Fiorino Debriyaj Seti olarak aratın tahmini fiyat bilgisi almanıza yardımcı olur.

Ayrıca debriyaj ve triger malzeme fiyatı kadar işçilik çıkarabilen parçalardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.