Şimdi Ara

Fiorino çalışmıyor ... (Video Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
13.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

ee düzeldi mi?

evet şu anda canavar gibi çalışıyor sorun kalmadı . bi tek direksiyon çevirince ciyaklama yapıyor oda sanırım kayıştan yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizdeki araç immobilizerden dolayı yapmıştı, sorunu çözmenize sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

ayrıca bosch servisinde aracı bilgisayara yakıt püskürtme mi yok yakıt ateslemesi çok uzun diye bir hata verdi. sanırım kaptör yüzünden bu hatayı veriyordu.

internette değişdiği parça volan sensörü diye geçiyor. sanırım manyetik kaptörle aynı parça .

Evet aynı parça. Aküyü araç marş basıyorsa değiştirmenize gerek yoktu. Fiyatlar normal.

üstündeki akü 2008 yılında fabrikadan çıktığı akuydu . sensöru değiştirince biraz geç marş aldığını fark ettim . aküyü değiştirince normal marş süresine geri geldi.

2008 ise yılı gelmiş zaten bir kışı çıkarırmı bilinmez, değişmeniz iyi olmuş. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

bizdeki araç immobilizerden dolayı yapmıştı, sorunu çözmenize sevindim :)

şaşmazdaki bosch serviside ilk olarak immodan şüphelendi ivedikteki fiat servisine yönlendirdi. orda immo kontak vs kontrol edildi herşey sağlam gözüktü.

sonra tekrar bosch servise götürdüm.

adama abi ilk olarak kaptöre bakın büyük ihtimal onda hata dediğim halde boşu boşuna 1 saat beklettiler. 1 saat sonra evet kaptördenmiş sen gel bizde işe başla diye labali labali konuşmaya başladı . boşu boşuna beklettiler beni.
  • Aynı sorun bende de var fakat marşa o kadar uzun süre basmama gerek kalmadan 3 saniye civarında sürüyor ve 2. denemede çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Aynı sorun bende de var fakat marşa o kadar uzun süre basmama gerek kalmadan 3 saniye civarında sürüyor ve 2. denemede çalışıyor.

Detaylı açıklamışlar oku baştan sonra ki okumuşsundur da ilerde bu hale gelebilir muhtemelen
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Sorunu tam bulsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krank sensoru ekzantril sensoru
    Yada anahtar problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozn.Onl kullanıcısına yanıt
    ben olaya farklı bi bakış açısı sunayım... marşa basınca aracın gösterge ışıklarının sönmesi garip.... sanki sönmemesi gerekiyor .... bu da benim aklıma stop mekanizmasının devreden çıkmadığı gibi bi kanı uyandırıyor... aynı arıza connect de olmuştu ustalar stop mekanizmasında buldular hatayı... sonra bitti tabi ki..... stop mekanizması dizel araçlarda kontağı kapattığınızda mazot pompası üzerinde elektronik olarak yakıtı kesme işlemi yapan bi parçadır... belki başka isimleri de vardır ama bilemiyorum..... ara sıra yapması da bunu aklıma getirdi... bi baktırın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

ben olaya farklı bi bakış açısı sunayım... marşa basınca aracın gösterge ışıklarının sönmesi garip.... sanki sönmemesi gerekiyor .... bu da benim aklıma stop mekanizmasının devreden çıkmadığı gibi bi kanı uyandırıyor... aynı arıza connect de olmuştu ustalar stop mekanizmasında buldular hatayı... sonra bitti tabi ki..... stop mekanizması dizel araçlarda kontağı kapattığınızda mazot pompası üzerinde elektronik olarak yakıtı kesme işlemi yapan bi parçadır... belki başka isimleri de vardır ama bilemiyorum..... ara sıra yapması da bunu aklıma getirdi... bi baktırın isterseniz

hocam video nerden baksan 1 yıllık :D sorunda manyetik kaptördenmiş . diğer ismi ise krank sensörü
  • Ozn.Onl kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam..amman dikkat... siz ne kadar iyi bakarsanız aracınıza o da o kadar iyi bakar size
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.