Şimdi Ara

Fiorino ve MTV HESAPLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiorino bir araç bakıyoruz genişlikten dolayı , yalnız 3 tane modeli var tam anlayamadım paketlerini biliyorum ama bu türleri ne oluyor sonradan açma falan mı oluyor ?

Fiorino Combi 1.3

Fiorino Combi Mix 1.3

Fiorino Panorama 1.3

2) Mtv hesapla bakıyorum kg olarak hangisine giriyor ?

Azami Toplam Ağırlık (Net Ağırlık+İstiap Haddi)

0-1500 kg (923₺ ) mi yoksa

1501-3.000 : (1867 ₺)

3.) Sonradan açılma oluyormu oluyorsa nasıl anlayabilirim

İlk defa üye olup konu acıyorum yanlış veya imla hatası olduysa özür dilerim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AracMeraklisi -- 18 Mart 2019; 13:38:52 >

• Güncel
  • AracMeraklisi A kullanıcısına yanıt
    yokmu bilen
  • Panorama modelleri otomobil ruhsatıyla satılır hız limitleri otomobil gibi yüksektir ancak fiyatları da vergisi farklı olduğu için fiyatı ticariye göre yüksektir.Dİğer modeller panelvan kamyonet türü olduğu için ticari geçer ve hız limiti düşüktür.Fiyatı da düşüktür, ayrıca hız limiti de düşüktür.Her yıl muayeneye girer...
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    Öncelikle verdiğiniz fikir için teşekkür ederim asıl kafama takılan

- Mtv hesapla bakıyorum kg olarak hangisine giriyor ?

Azami Toplam Ağırlık (Net Ağırlık+İstiap Haddi)

0-1500 kg (923₺ ) mi yoksa

1501-3.000 : (1867 ₺)
  • AracMeraklisi A kullanıcısına yanıt
    Teknik verilerde 1257 boş ağırlık+4 kişi+ 388 kg yük yazıyr.Sanırım 1867 tl olacak...
  • senin söylediğin kamyonet sınıfı oluyor ama fiorino doblo kangoo gibi araçlar panelvan olarak geçer yük haddine göre değil motor hacmine göre (0-1900 cc ve yukarısı) vergisi hesaplanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiorino Combi 1.3

Bu şuanda satılan normal binek tipli fiorino. Kamyonet olarak geçer ticaridir.

Fiorino Combi Mix 1.3

Bu arada bir modeldir. Güncel olarak üretilmiyor. Zamanında yan bagaj camları olmadan (3. Sıra) üretilmiş 4 koltuklu Fiorinodur. Yine ticaridir.

Fiorino Panorama 1.3

Combi ile aynı olup otomobil ruhsatlıdır. Herşeyi 1.3 egea ile aynıdır. İlave olarak güncel nesli 5 kişiliktir. Combiler 4 kişiliktir.

Mtv için bi bakam ne kadar vermişiz yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracının ruhsatında otomobil yazmıyorsa,mtv hesaplamada panelvan katogorisine bakacaksınız,connect'im var hep böyle hesapladım.Ayrıca panelvan vergisi0-1900 c.c ve 1900 üstü olarak ikiye ayrılır.
  • benim de hep aklıma takılan soruydu konu için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.