Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir husus var. Şimdi benim elimde 2015 model Fiat Fiorino 1.3 Multijet Emotion var. 1 sene önce 45.000 TL'ye almıştım. Şu an elime biraz nakit gerektiği için ve aracın piyasa değeri 50.000 TL olduğu için aracımı satıp bunun yerine 43-45.000 TL civarına 2006 model Wolkswagen Passat almak istiyorum. Bu şekilde elime 5.000 TL civarı nakit geçmiş olucak. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı olur mu?
2006 passat sorun cikarmaya mahkumdur 5000 tl de masrafa gider
Kredi çek daha az masrafın olur 5bin TL için
O kadar büyük hasarlar çıkarttığını bilmiyordum bu aracın. Modelsel bir sıkıntı var o zaman.
passat ama hangi motoru ile
1.6 mpi hitler motor birşey çıkarmaz ama elektronik ve yürürü bilemem
Model olarak 1.6 FSİ ComfortLine düşünüyordum.
Hocam fsi sıkıntı yaratır size dizel fiorinodan sonra binemezsiniz araç tüpe uyumlu değil , tüp takan gördüm ancak onlar da oldukça pahalı. Hitler motorlu yani 1.6 MPI alırsanız bir nebze binebilirsiniz bence.
LPG takılı olanlarından almayı düşünüyordum. Ama şu görünüşe göre değiştirmemek dediklerinize göre daha mantıklı gözüktü. En güzeli aracım durduğu yerde dursun. Teşekkürler yardımlarınız için :)
LPG takılı olanlarından almayı düşünüyordum. Ama şu görünüşe göre değiştirmemek dediklerinize göre daha mantıklı gözüktü. En güzeli aracım durduğu yerde dursun. Teşekkürler yardımlarınız için :)
Dertsiz başınıza dert açarsınız.
Fsi sorunlu diye biliyim
Hocam yeni her zaman yenidir pişman eder eski pas at.
Siz Fiorino ile defansta durmaya devam edin.
neden fsi düşünüyorsunuz ki ? mis gibi 1.6 hitler motorda var b6 kasa passatta.
Temiz B4 kasa 1.8T alırdım ben olsam.
quote:
Orijinalden alıntı: KontMontes
O kadar büyük hasarlar çıkarttığını bilmiyordum bu aracın. Modelsel bir sıkıntı var o zaman.
2006 bir araç alacaksın. Ne bekliyorsun? Fiorino da olsa 2015.
Hocam 2006 Paassat yerine daha modelli 40-45 arasında c segment araç tercih ederdim motora lpg maalesef olmuyor takılı olanı bile alsan sıkıntı çıkartır elindeki nakit oraya gider. Bence lpg ye uyumlu focus,fluence,megane2,accent baksan daha iyi olur senin için