Şimdi Ara

Firefox'tan vazgeçmenin zamanı gelmişde geçiyor heralde...ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox kullanıyordum eklentilerden memnundum ama sistemi çok fazla yormaya başladı şu an takılmış haldeyken resmini aldım ama facebook'u kapatınca düzeldi.Sanırım facebook ile firefox anlaşamıyor. Facebook'u kapatınca düzeldi biraz ama genede Sistem belleğini fazla kullanıyor. Sürüm 9.0.1

• Sorunun nedeni benim anladığım kadarıyla java tabanlı reklamlar,çok fazla şey var bunlar da kasıntıya sebep oluyor.eklentiler çok olunca kasıyor diyorlar da abartmamak lazım.ben mesela video download helper,zoom eklentisi,forecast falan bunları kullanıyordum.ama yine de 3 eklentiye rağmen kasması durumları var.evvelinde sırf denemek için çok da önemli olmayan özelliklere sahip eklentiler vs de yüklüydü her ikisiyle de denedim.10 tane falan eklenti oldu mu bariz belli oluyor.eklentiden ziyade,java kasıyor.jdownloader keza,yarım gb ram'den yiyiyor yeir gelip.işte o zaman mesela benim bilgisayar kasılmıştı.ram'den vs'den ziyade,onlarca sekme açmayacaksın.ama ben de de son zamanlarda 2-3 sekmede bile hatta bazı sayfaları açarken bilhassa yanıt vermiyor moduna giriyordu doğrudan.firefox'un muadili wyzo tarayıcısı var.bir de onu dene derim.sadece eklenti için diyorsan.firefox'taki eklentilerin hepsi onda da çalışıyor.
    ama ben onu da kurdum fark etmedi bende.yine de bir dene derim.silverlight falan,adobe bileşenelri bunlar da güncel olsun,java'sı vs hepsi güncel olsun yeniden bak bi.

• Firefox kendinden vazgeçenleri affetmez :))

Sistemde 1GB Ram var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 11 Ocak 2012; 10:48:22 >

• İlginç ya benim kullandığım eklentiler çok fazla sanırım.
  • Bence de eklentilerde çok fazlalık olabilir hocam, ben de Firefox'u yıllardır 9-10 sekme ile kullanıyorum ama hiç o kadar kullanmadı Ram'den

• http://www.tomshardware.com/reviews/macbook-air-chrome-16-firefox-9-benchmark,3108.html

Bu site onlarca test yaparak karşılaştırır tarayıcıları birkaç ayda bir. Benim gördüğüm en güvenilir testtir. Sonuç ortada En ilginç sonuçlar ise Google ana sayfasını en hızlı açan tarayıcı Firefox, en hızlı açılan tarayıcı sıralamasında da Safari'nin ardından ikinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeborn1 -- 14 Ocak 2012; 23:17:53 >

• Tamam sanırım sorunu çözdüm bu kadar kasmasına neden olan şey eklentiler ve geçmiş...Temizlik yapmanın zamanı geldide geçiyor bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chrome Gel Dostum
  • Firefox un 4 gb ram imi yediğini bilirim ben , Chrome dan vazgeçilmemeli
  • Bu Konuya Bakın Ve Aklınızı Başınıza Alın
  • düne kadar bende firefox kullanıyordum. 2 gb ram var. bu forumda popüler konulara tıklayınca bile kasıyordu görev yöneticisini açıp anca oradan kapatabiliyordum.haber sitelerinden birine girdiğimde bile kasıyordu bu olay durup dururken bir anda oldu normalde böyle bir şey yoktu çok iyiydi. dün bir şeyler oldu herhalde..sürümünü güncelledim 9.1 e yinede kasması devam ediyordu bende s*kt*r ettim indirdim chrome u onu kullanıyorum artık.fakat buda çok iyi değil tarayıcının sağ üstünde ara butonu yok buda çok zorluk çektiriyor laptopta. ben ctrl+k yapıp oraya geçip istediğimi araştırıyordum şimdi chrome da google ye gircen ordan arattırcan uzun iş.birde üstte adres kısmına ctrl+l ile gelince oraya örneğim forum yazınca alta direkt forum.donanimhaber.com gelirdi bende hmn girerdim siteye fakat chrome da böyle değil siteyi bir türlü bulamıyorum. yine google dan girmek zorunda kalıyorum.şu firefox taki sorunu bir çözsem onunla devam edeceğim ama yok kasmasının nedenini anlayamadım.kullandığım 2 eklenti var bunlar ie de olsa lastpass ve idm , idm var ama lastpass yok o yüzden ie yide kullanamıyorum. şimdi bir opera ya bakayım o nasıl

• Yeni bilgisayar aldım bende artık kasmıyor ama kastığı zamanlarda bile bırakamadım Firefox'u ya, her ne kadar kassa da hepsinden konforlu program, KuuuL78 arkadaşıma katılıyorum bu konuda.
  • Firefox bırakılı mı ya akıyor mubarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Firefox bırakılı mı ya akıyor mubarek

Abem Bırak Gel Chrome a Bak Mutlu Olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

düne kadar bende firefox kullanıyordum.
    sağ üstünde ara butonu yok buda çok zorluk çektiriyor laptopta. ben ctrl+k yapıp oraya geçip istediğimi araştırıyordum şimdi chrome da google ye gircen ordan arattırcan uzun iş.birde üstte adres kısmına ctrl+l ile gelince oraya örneğim forum yazınca alta direkt forum

Artık tarayıcılarda google arama kutusuna gerek yok.
    Arayacağın kelimeyi link kutusuna yazınca otomatik Google'de arıyor.

Ben Maxthon 3 kullanıyorum.
    Çok memnunum.
    En çok özeleştilerbilen tarayıcı Maxthon.
    Eskisi gibi internet expolerer tabanını kullanmıyor.
    Bir foxfire, crome kadar hızlı.
    Her ikisini de kullandım oradan biliyorum.
  • Avant Browser dene
  • chrome deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.