Şimdi Ara

Firewire Girişi Hakkında Lütfen Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar canon eos5d makinem var ve birde macbook prom var laptobta firewire800 girişi var fakat ben 5d aldığımda kutunun içinden sadece bir ucu fotoğraf makinesine diğer ucu usb ye bağlanan bir kablo çıktı firewiredan bağlantı yapmak için ne yapmam gerekli extradan bir kablo mu almak gerekli ya DA firewire kart okuyucu filan mı almak lazım,yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adore06 -- 23 Mart 2010; 15:28:08 >

• quote:

The 5D does not have FireWire

...Diye bir ibare ile karşılaştım arama sonuçlarında.

Ya kart okuyucu alacaksınız ya da usb bağlantısı ile devam. Usb bağlantısı kullanmama sebebiniz nedir?
  • En iyisi card reader dan okutmak/kaydetmek..
  • Usbden çok yavaş atıyor örneğin bir gezi ya da ürün fotoğraf çekimlerinde 100-150 e yakın fotoğraf çektiğimde neredeyse 35-40dk arası bir sürede anca bilgisayara atıyor sürücüler güncel hatta bir sorun mu var diyip silip tekrar yükledim ama sonuç aynı o ibareyi bende nette görmüştüm fakat makinenin menüsüne girince en altta firewire 1.1.1 gibi bir ibare var.
  • İlginiz için teşekkür ederim bende o zaman en kısa zamanda bir kart okuyucu alim önerebileceğiniz herhangi bir kart okuyucu var mı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: babaluga

En iyisi card reader dan okutmak/kaydetmek..
  • firewire mı, yoksa firmware mi var menüde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

firewire mı, yoksa firmware mi var menüde?

Ah evet firmware'mış aklım sürekli firewire da olunca öyle okumuşum,teşekkür ederim uyardığınız için,yoksa ben daha çok arardım bu firewire kablosunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adore06 -- 23 Mart 2010; 17:22:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firmware'iniz de güncel bu arada

-----

USB 2.0 bağlantısı sağlanamıyor anladığım kadarıyla, bu kartınızın okuma hızıyla ya da bilgisayarınızın usb driverlarıyla ilgili olabilir. O kadar uzun sürmesi imkansız, ben de direkt makineden usb bağlantısı kullanıyorum ve 2GB yaklaşık 15 ila 25sn sürüyor.
  • Teşekkür ederim hocam.
    quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Firmware'iniz de güncel bu arada

-----

USB 2.0 bağlantısı sağlanamıyor anladığım kadarıyla, bu kartınızın okuma hızıyla ya da bilgisayarınızın usb driverlarıyla ilgili olabilir. O kadar uzun sürmesi imkansız, ben de direkt makineden usb bağlantısı kullanıyorum ve 2GB yaklaşık 15 ila 25sn sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adore06

İlginiz için teşekkür ederim bende o zaman en kısa zamanda bir kart okuyucu alim önerebileceğiniz herhangi bir kart okuyucu var mı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: babaluga

En iyisi card reader dan okutmak/kaydetmek..

Farketmez hemen hepsi makinadan daha hızlı kaydeder program falan da yüklemek zorunda kalmazsın...
  • Makinada USB 2.0 çalışmıyorsa kart okuyucu da taksanız değişen birşey olmaz...Daha beter bile olabilir yani sık sık makina kartı da kart okuyucuyu da tanımaz...Önce hız sorununu gidermeniz lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.