Şimdi Ara

firmware nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • firmware diye birsey okudum yuksltle linkleri var dı. firmware nedir nasıl yüklenir yardımcı olurmusunuz. bende gt i 8552 var ona uygun rom veya firmware bulurmuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: mememin

firmware diye birsey okudum yuksltle linkleri var dı. firmware nedir nasıl yüklenir yardımcı olurmusunuz. bende gt i 8552 var ona uygun rom veya firmware bulurmuyum

Firmware yazilim demektir rom da bir yazilimdir telefonunun yazilimini arttirmak icin ota kullanilir ama ota dan guncelleme beklemek istemiyorusan sammobile.com adresinden firmware kismina girip telefonunun kodunu dogru yazarak en guncel romu odinden flashlayabilirsin eger bu isleri bilmiyorsan bulasmamani tavsiye ederim telefonun brick (tugla ) olabilir garanti disina cikabilir

Edit :Ota telefonun yazilimlarinin update oldugu yerdir Telefonunun ayarlar /yazilim guncellestirme sekmesinden ulasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evt bu işlerde yeniyim ama telefonuma bişiler yapmak istiyorum ama formxda da sammobilde arastırıyorum bir turlü istediğim rom yada firmwareyi bulamıyorum

bulduklarım ya wifi acılmıyor yada hafıza kartı calıştırmıyor. BANA ROM BULMADA YARDIMCI OLURMUSUN TELEFON GALAXY WİN GT-İ 8552 TŞK.
  • mememin M kullanıcısına yanıt
    sammobiledeki romlar resmi rom. eger ota dan guncelliyorsan sammobileden indirecegin romda buyuk ihtimal guncelledigin veya guncellemeden bir önceki romdur. resmi romu genelde telefon brick olunca veya root işlemini geri almak için veya da costum romdan geri dönmek için kuruyoruz. bide şu var tahhudlü operator teli almısısndır içi cok doludur. gereksiz uygulamalardan kurtulmak için aynısı ama piyasaya normal şekilde sunulan telefonun romunu kurabilirsin. baska rom arama bence
  • arkadaş root uygulmaları denerken birdrn kapanı ve açır gibi samsung galaxy win yaz dı ve böyle kalakaldı. yardım edermisiniz stoc rom firmwares yüklesem olurmu lütfen yardım
    ses açma+home+power aynı anda basarak telefonu aç. iki wipeyi de yap. yalnız hersey silinir. recovery menude ses tuslarıyla hareket ediyorsun. home tusu seçim. power tusu geri işlevi görüyor. iki işlemi yapınca reboot ile telefonu ac. duzelmesse stock(resmi) rom kur düzelir. alttaki linkte detaylı bir sekilde nasıl kuracagın yazıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_99364832/f_//tm.htm#99364832

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 31 Ocak 2015; 23:34:22 >
  • bu arada konuyu sen actıgın için kendi konuna cevap yazınca kimse bildirim almaz. haftalarca cevap bekleyebilirsin. o yuzden mesajına konundaki kişileri ekleyerek yada birine cevap olarak yazarak göderirsen daha iyi olur.
    bende tesadüfen baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 31 Ocak 2015; 23:40:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    hangi firmware?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99582476/f_//tm.htm#99582476

kingo rootla yapsaydın. yanlış dosya yukleme olayı nerdeyse sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 31 Ocak 2015; 23:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukba_1

ses açma+home+power aynı anda basarak telefonu aç. iki wipeyi de yap. yalnız hersey silinir. recovery menude ses tuslarıyla hareket ediyorsun. home tusu seçim. power tusu geri işlevi görüyor. iki işlemi yapınca reboot ile telefonu ac. duzelmesse stock(resmi) rom kur düzelir. alttaki linkte detaylı bir sekilde nasıl kuracagın yazıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_99364832/f_//tm.htm#99364832

sağlolun yeniden eski haline çevirdim ama ben yinede telefonumda yenilik istiyorum bunu rom la yapamıyorum cunku yeteri kadar rom yok farklı yollarla yapabiirmiyim

http://forum.donanimhaber.com/m_99504832/f_//tm.htm#99504832 Framework işini görür
  • ukba_1 U kullanıcısına yanıt
    sağol bir ara onu da denerim ama arştırıken rom ları gördüm ve 7 farklı rom buldum en iyiyi sini seçtim şimdide kernel yüklemek istiyorum kernel duyduğuma göre telefonunun hızını donanımını ve ramini gibi işlere yarıyormuş. bende kernel yüklemek için internete bakdığımda romla uyumlu olmalı yazıyor bunu nasıl bilicem ve cwm den rom gibimi yükleniyor
    valla ben önermem cwm ile rom yuklemeni. cunku zaten şuan kullandıgın romun modifiye edilmiş hali. uyumlu olup olmadıgını kurarak ögrenirsin. cwm ile yukleme yaparken önce kernel sonra rom kuruluyor. rom kernelle uyumsuzsa kurulmaz kurulanda acılmaz. kurulup acılanda mutlaka bi yerlerinde hata verir. sonuc da sen yine resmi romuna dönersin. ben en son cm7 kurdum wifi çalışmadı. kendi resmi romuma döndüm. yok ben illade denemek merakımı gidermek istiyorum diyorsan. önce twrp ile full yedek al. çünkü resmi romunda resmi kernelinde siliniyor. hatta imein de silinebilir. twrp cwm gibi recovery dosyası. cwm ile yaparsan onla da yedek al. ama twrp yi öneririm yedek konusunda daha iyi.
    yüklemeyide cwm recovey acıp iki wipeyi yapıyorsun. önce kerneli sonra romu kuruyorsun. googlede cwm ile rom kurma diye aratırsan nasıl yapıldıgına dair bir sürü yazı bulabilirsin. munuleri tek tek yazmam için cwm kurmam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 1 Şubat 2015; 15:54:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.