Şimdi Ara

Firmware Yüklerken Yarıda kesilen işlem Telefon recorvy modda kaldı (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi olayı en başından anlatayım dün gece sim free olan kardeşimin iphone na 5.0.1 yükleyip jailbreak yaptım sorunsuz herşey oldu daha sonra şeytan dürttü kendime ait olan iphone sim lock lu gevey li telefonu 4.2.1 den custom fw ile 5.0.1 geçirmeye karar verdim saat 02.00 civarında neyse başladım çnce custom fw yi hazırladım itunesle her denememde hata verdi bi ara uykulu gözlerle orjinal 5.0.1 ipsw seçmişim neyse tam yükle yaparken yarıda kestim telefonu usb kablosundan çıkardım kaparesetlermiş gibi home +power basarak kapattım evet olay bundan sonra başladı telefon recorvry modda kalıdı custom fw 5.0.1 yüklemeye çalıştığımda yine (3194) hatasını veriyor orjinal 4.2.1 versiyonu yüklemeye çalıştığımda ise tüm itunes üstünde tüm adımları geçerek firmware yükleniyor diyor telefon ekranında ise elmanın altında yükleme çubuğu sona yaklaştığında bitmesine çok az kala itunes de şöyle bir hata çıkıyor "iphone adlı iphone geri yüklenemedi.Bilinmeyen bir hata oluştu (1)" ve telefon recorvry moda geçiyor.
    telefonda shsh kaydı cydia üstünden alınmıştı fakat tinyumbrella-5.10.03 versiyonun kullanmama rağmen itunes telefonu görüyor tinyumrella telefonu görmüyor.
    itunes hatalarına karşı host dosyasında değişilik yaparakta denedim yine hata veriyor.
    telefonu dfu moda geçiyor bu şekilde yüklemelerde aynı hatayı veriyor
    itunes veriyonu 10.5.2.11
    tinyumbrella telefonu görmedii için cydia dan shsh kaydımı bilgisayarıma indiremiyorum.

evet sizden yardım bekliyorum uykusuzken bu işe kalkışmamalıydım ki bu konudada oldukça bilgliyim dünyada iphone ilk satışı çıktıktan 5 ay sonra iphen sahibiydim tüm sürümlerini kullandım ama işte böle saçma şeyler yapabiliyor insan

önerilerinizi bekliyorum yardımcı olan olamayan fikir veren veremeyen herkese eşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen -- 29 Aralık 2011; 23:41:57 >

• basband yükselmişmi yükselmemiş nasıl öğrenirim bi fikir vereilecek yokmu
  • ireb r4 ile recorvy moddan çıkarabilirsin
  • denedim elmadan sonra meşhur kablo resmi tekrar geliyor ireb 4 ün ikinci sekmesinde bulunan set auto-boot true seçeneği ile diyorsan olmadı ama bildiğin başka bir şekli varsa denerim hemen veya irebde şöyle yap dersen onuda yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

denedim elmadan sonra meşhur kablo resmi tekrar geliyor ireb 4 ün ikinci sekmesinde bulunan set auto-boot true seçeneği ile diyorsan olmadı ama bildiğin başka bir şekli varsa denerim hemen veya irebde şöyle yap dersen onuda yaparım

redsnow la extras/justboot dene istersen
  • ananasta kaldı power+home yaptıktan sonra yeniden başladı ve kablo+itunes resmi tekrar geldi
  • düşük versiyon itunes tede denendi aynı sorunu veriyor yok bir fikir verecek olan en son orjinal 5.0.1 yükleyeceğim bari ipodum olsun bir tane :D baseband dande emin değilimki yükseldimi yükselmedimi ben mi bir şeyleri ters yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parlak bir fikir çıkmıycak galiba gece yarısına kadar bekleyip orjinal fw yükleyceğim en azından ipodum olsun bir tane napalım :(
  • varya çok şanslı adamım ben sorunumu çözdüm :D canavar gibi çalışıyo 5.0.1 yüklü hemde :D hehehehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

varya çok şanslı adamım ben sorunumu çözdüm :D canavar gibi çalışıyo 5.0.1 yüklü hemde :D hehehehehe

Nasil yaptigini anlatta bazilarina fikir versin..
  • kusura bakmayın gecikmeli oldu biraz ama sorunu şu şekilde çözdüm akaşm 5-6 kere üst üste 4.2.1 ve custom 4.0.1 yüklmeye çalıştım tabiki hata almaya devam ettim bende yeni itunes yükledim son sürüm host dosyasını sitede bulduğum sadece sayfanın sonuna bir satır eklenen değil tüm sayfayı verdikleri bir yazı var ordan aldığım yazıyı hosta kopyaladım daha önceki denemelerimde sadece son satırı değiştirmiştim ve yeni bir custom 5.0.1 fw oluşturdum otomatik masaüstüne atıyor daha önceki seferlerde bu fw yi ben başka bir klasöre taşıyordum bu sefer yerinde bıraktım umutsuzca denedğim için birden yüklemeye başladığında gerçekten çok sevindim artık umudumu o kadar kaybetmiştimki sabah alacağım telefonu araştırıp kararını vermiştim :D sonuç bu özel bişi yapmadım ama sonuçta anlattığım şekilde çözdüm olayı
  • Aynı sorun bende vardı servise dahi verdim çöp dediler ama benden kaçarmi yaptığım tek şey bataryanin oturduğu tırnaklar var tabanda küçücük onlara cimbizla sürtme yaptım sonra bi baktım firmware yükledi kod 29 hatası halledildi suan 8.4 güncel yardım isteyen arkadaşlar bana ulaşın NOT : oluşabilecek sorunlar size ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.