Şimdi Ara

Fitness Salonu Üyeliği mi, Yoksa Eve Malzemeler Almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fitness salonu mantıklı geliyor başta fakat ben reelde sosyal bir insan değilim, 1 yıllık üyeliğimde toplasan 2 ay anca gitmişimdir, param yandı yani. Fakat malzemeler çok pahalı olduğu için fitness salonu üyeliği mantıklı geliyor. Sizce eve sistem kurmak mı mantıklı, yoksa salon üyeliği mi? Artılar eksiler nelerdir, genel olarak özet fikriniz nedir?

• Hocam bu en iyi senin bileceğin iş.

Evinizin büyüklüğü, yakın zamanda taşınıp taşınmama durumu, hadi aldın diyelim motivasyon durumunuz vs.

Sonra koşu bandı alıp , çamaşır asmak için kullanmayın

Hangi malzemeleri alacağına da bağlı.

Squat rock, Bench Press , sehpası ağırlıklar falan derken 8-10 bin tutar diye düşünüyorum.

Bana cezbedici gelmiyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben evde 5 litrelik bidonlari doldurup yapmaya basladim bi ise yaramayacagini bildigim halde yapmak eglenceli geliyor

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Koşu bandı almam hocam normalde zaten, 5 dakikalık egzersiz hareketleri yapıp ağırlık kaldırmaya başlarım..

Fakat bahsettiğiniz fiyat bandı çok yüksek, sanki konu başlığı "ufak bir fitness salonu açmak için ne kadar sermaye gerekli" gibi yani, 8-10 bin TL fiyatları eve spor malzemeleri için fazla, benim bütçemi hayli hayli aşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erarayn

Ben evde 5 litrelik bidonlari doldurup yapmaya basladim bi ise yaramayacagini bildigim halde yapmak eglenceli geliyor
    Yok hocam, ben bütün kasları çalıştırmak için malzemelere para vermek zorundayım, yoksa evde iki tane dumbell var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Koşu bandı almam hocam normalde zaten, 5 dakikalık egzersiz hareketleri yapıp ağırlık kaldırmaya başlarım..

Fakat bahsettiğiniz fiyat bandı çok yüksek, sanki konu başlığı "ufak bir fitness salonu açmak için ne kadar sermaye gerekli" gibi yani, 8-10 bin TL fiyatları eve spor malzemeleri için fazla, benim bütçemi hayli hayli aşıyor
    O zaman dambell seti + z bar bunlara ek barfiks barı vs yeterli olur diye düşünüyorum.

Fit yemek kanalı var, onun Home gym başlıklı videosu vardı, izlemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi

O zaman dambell seti + z bar bunlara ek barfiks barı vs yeterli olur diye düşünüyorum.

Fit yemek kanalı var, onun Home gym başlıklı videosu vardı, izlemenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    Benim evdeki kapılar barfiks barına uygun değil hocam, sanırım birkaç bin TL bayılıp istasyon almam gerekecek eğer fitnessa yazılmazsam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Koridor barfiksleri var ( ben de hem koridor, hem de kapı barfiksi var )

Hocam bir de uzun vadeli düşünmek lazım.

Ama aklınızda dambıl seti varsa o rahat. Ama Squat rock iyi düşünmek lazım israf olmaması için

• evde yer varsa ve para varsa ne ala. düzgün bir dumbell set ve bench. daha sonra workstation alınacaksa zaten senelerce yeter de artar. zaten daha ne isteyeceksin. kardio işini dışarıda veya homefitness(insanity) şeklinde yapsan mükemmele yakın vücut yaparsın. tabi bunlar amatör düzeyde. profesyonel olacaksan o iş başka. zaten türkiye'de ne profesyoneli olacaksın.
  • azimli olmak aslında , evde vücut yapan da var salona gidip hiç bir şey yapamayanda
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Evde yapmaya karar vermiştim de fiyatlara nolmuş öyle, eve fitness kurmanın bedeliyle ikinci el eski model bir araba alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Evde yapmaya karar vermiştim de fiyatlara nolmuş öyle, eve fitness kurmanın bedeliyle ikinci el eski model bir araba alınabilir.
    dambıl ile başla gerisi zamanla
  • Ben de evde yapmayı düşünüyorum. 2 bin yıllık vereceğime salona evimde yaparım daha iyi.
    Max. 1000-1500 e gereken araçları almayı planlıyorum.
    Duş zaten evde. Her gün de yarım saat koşu yapmayı planlıyorum parkta.
    Adam akıllı beslenip zinciri kırmadıktan sonra bir yıla estetik bir vücut kazanırım diye düşünüyorum. Öyle oküz gibi bir vücut tercih etmem.

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Başıboş sokak köpekleri yüzünden ısınmayı da evde yapmak zorundayım hocam, geçmişte saldırılara uğradım çünkü...
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Toplayacaksın o köpekleri o sözde hayvan severcilerin sokaklarına salacaksın. Ondan sonra beraberce geçinsinler bakalım. Onların yüzünden hem o hayvanlar hem de sizin gibi insanlar mağdur oluyor

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Oturduğum mahalle elit mahalle sayılır hocam, güvenlikli siteler hep, araba var herkeste, belirli saatlerde yaşanan köpek saldırılarını hissetmiyorlardır, benim gibi motosiklet ve spor hobisi olanlar yaşıyor maalesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.