Bildirim
fixnet mi goonet mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fixnette 129
Goonette 125 tl nasıl fixnet ucuz oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Fixnet kullanıyorum. Fiyatları aynı sanıyordum.. Aynı olsa bile Goonet derdim. Nede olsa donanımhaberci yarbay var. Her an forumdan bile görüşebilirsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
fixnette 129
Goonette 125 tl nasıl fixnet ucuz oluyor?
ben goonet i 139 lira gördüm
Fixnet i de 129
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_alp
Ben Fixnet kullanıyorum. Fiyatları aynı sanıyordum.. Aynı olsa bile Goonet derdim. Nede olsa donanımhaberci yarbay var. Her an forumdan bile görüşebilirsin..
Benim kafamı karıştıran forumda nerdeyse kimsenin ben kullanıyorum dememesi bu da tereddütte bırakıyor beni
site fiyatları öyle gözükebilir benim herzaman yazdıgım fiyatlar geçerlidir.Farklı gelirse özel indirim uygularım.İmzamdaki konu günceldir
faststyla94 ve fiyatdan dolayı Goonet. -
valla goonete daha geçeli 1 hafta olmadı ama fiziksel olarak alabileceğim en son hızı bana sundu adsl2+'de
şuan için vdsl2 bulunduğum bölgede desteklenmiyor. eğer gelirse akn'siz 32 mbit tarifesi 2 kişi almak daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 1 Şubat 2015; 22:14:04 > -
Kesinlikle fixnet derdim senin yerinde olsam. Goonet geçmişi kötü olan bir firma diye biliyorum sürekli el değiştiriyor. Goonet Telekom du goonet iletişim adında bir şirket oldu. Boşuna yazmam gerekirse ispatlarım. -
forumdan furkan arkadaşımız aracılığıyla goonete başvuru yaptım. ttnet'ten taşıma yoluyla hattımın geçişini 3 iş gününde tamamladılar. taahhüt almadan hizmet vermeleri tüketici açısından bir avantaj bence çünkü memnun kalmama gibi bir durum olsa iptal ederken başınız ağırmaz. 2005'ten beri ttnet kullanan biri olarak söylüyorum firma adı aynı kaldıda ne oldu? her yıl zam bindirimi. 1 sene taahüd almasalar kendi müşterisine kampanya sunmuyor. yani kurumsallık yerlerde. yani firma adına takılmıyorum sizin gibi çünkü adsl/vdsl hepsi türk telekomun altyapısıyla erişim sağlıyor. vodafone net, goonet, fixnet, binet telekım, netgalaksi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 1 Şubat 2015; 23:21:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Promets
Kesinlikle fixnet derdim senin yerinde olsam. Goonet geçmişi kötü olan bir firma diye biliyorum sürekli el değiştiriyor. Goonet Telekom du goonet iletişim adında bir şirket oldu. Boşuna yazmam gerekirse ispatlarım.
fixnet evraklari kargoyla gondermemi istedi goonet te mail atmam yeterliymis bu yuzden goonet almaya karar verdim 1 ay kullanip kapattiracagim zaten kargoyla ugrasmak istemedim cevabin icin tesekkur ederim zaten koskoca forumda ben kullaniyorum diyen nerdeyse kimse cikmadi ama bi sans vereyim dedim -
bende goonet kullanıyorum 32mbit 5-6 ay olmuştur. herhangi bir sıkıntımız olmadı. rahatlıkla önerebilirim. ama faststyla94(furkan) nickli üye neden banlandı şuan çok merak ediyorum. yöneticilerden biri açıklama yapabilir mi neden banlandı siteden. -
2 Aydır fixnet 32 mb vdsl kullanıyorum hiç sorunum yok çok şükür neticede turk telekom alt yapısı kullanıyor altyapının iyi oldugu yerlerde çok iyi ama alt yapısı bozuk olan yerler var ise bu diğer servis sağlayıcılarından ziyade Turk telekom a iletilecek bir sorun diye düşünüyorum...
http://www.speedtest.net/my-result/4149751679 -
quote:
Orijinalden alıntı: ikipac
bende goonet kullanıyorum 32mbit 5-6 ay olmuştur. herhangi bir sıkıntımız olmadı. rahatlıkla önerebilirim. ama faststyla94(furkan) nickli üye neden banlandı şuan çok merak ediyorum. yöneticilerden biri açıklama yapabilir mi neden banlandı siteden.
Reklam neseniyle banlanmış.yeni hesabı var
quote:
Orijinalden alıntı: speedyrazor
quote:
Orijinalden alıntı: ikipac
bende goonet kullanıyorum 32mbit 5-6 ay olmuştur. herhangi bir sıkıntımız olmadı. rahatlıkla önerebilirim. ama faststyla94(furkan) nickli üye neden banlandı şuan çok merak ediyorum. yöneticilerden biri açıklama yapabilir mi neden banlandı siteden.
Reklam neseniyle banlanmış.yeni hesabı var
o hesapta banlanmış. -
reklam yapıyormuşum,Ben yeri geldiğinde diğer firmalarada yönlendiriyordum ne spamlama nede flood gibi girişimim oldu
Konu altlarına yorum yapamaz ve paylasamazmısım.Ancak aylık 100$+kdv ödersem 1 adet konu acabilir ve sadece o konuya birileri mesaj yazarsa onu cevaplayabilirmişim.O ücreti karşılamaya benim gücüm yetmez beyler üzgünüm.Zorla uzaklastırıyolar yani.2.hesapta bu sebeple banlanmış. -
Buna bende katılıyorum ama yapacak bişey yok. Heryerde süperonline yok -
fixneti kullanmadım ama gooneti kullandımhttp://forum.donanimhaber.com/m_111878737/tm.htm
gooneti tavsiye etmem. vodafona geçeceğim hayırlısıysa.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
reklam yapıyormuşum,Ben yeri geldiğinde diğer firmalarada yönlendiriyordum ne spamlama nede flood gibi girişimim oldu
Konu altlarına yorum yapamaz ve paylasamazmısım.Ancak aylık 100$+kdv ödersem 1 adet konu acabilir ve sadece o konuya birileri mesaj yazarsa onu cevaplayabilirmişim.O ücreti karşılamaya benim gücüm yetmez beyler üzgünüm.Zorla uzaklastırıyolar yani.2.hesapta bu sebeple banlanmış. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X