Şimdi Ara

FİYAT OLARAK ÇOKMU PAHALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar abime bir araba bakıyoruz bi arkadaşı satıyormuş 32.750 ye son bırakırım demişhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-1.6-stylance-65.000-km-de-plus-lpg-li-plus-full-106052817/detay araç bu en fazla 35.000'e kadar çıkabilir kaliteli bir araç almak istiyor bir aldımı uzun süre satmıcak dizel pek düşünmüyor daha çok lpg'li modellere bakıyor sizin önerileriniz nelerdir 2007 ve üzeri temizliğe göre 2006 da olabilir...

C SINIFI B SINIFI OLARAKTA EN AZ 2010 MODEL C SINIFI 2007'DE BAŞLAYABİLİR...

Edit:İMLA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-42.000-km-full-paket-ilk-sahibinden-anl-motors-106536334/detay# ABİM BUGÜN ŞU ARACI GÖSTERDİ BANA YORUMUNUZ NEDİR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *.BLackLine.* -- 28 Kasım 2012; 12:29:15 >

• İlandaki araç pahalı. 30.000 TL'den fazla etmez bana göre.

Şu 2. el fiyatları biraz rayına girse 2009-2010 Honda Civic 1.6 Premium veya Elegance tavsiye ederdim ama şuanda bu araca sahip olanlar bir yanımsamanın içerisinde araçlarının çok kıymete bindiğini düşünerek uçuk fiyatlar çekiyorlar.

Alternatif olarak; 2009 sonrası Ford Focus 1.6 115 HP Titanium tavsiye ederim.
  • Leon'un piyasasını hiç bilmiyorum maalesef ama ilandaki araba çok güzelmiş.Piyasasını bilenler fiyat iyi derse alınır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Leon'un piyasasını hiç bilmiyorum maalesef ama ilandaki araba çok güzelmiş.Piyasasını bilenler fiyat iyi derse alınır bence
    2007 Leon
    2007-2008 Astra HB (Piyasası iyidir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

2007 Leon
    2007-2008 Astra HB (Piyasası iyidir)

Alıntıları Göster
    35e B Sınıfı Araba Alınabilir. Bence Bunu Düşünün 2. Elle Uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

Alıntıları Göster
    Evet çok pahalıdır. Aracın ederi 31- 31.500 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

Alıntıları Göster
    2.el alacaksa biraz daha arkadaşından indirim isteyip ilandaki aracı alabilir, tabi aracın geçmişini iyi biliyorsa. tanıdıktan araba almak mantıklı olsa da dost kazığı diye bir tabir var, unutmamak lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

2.el alacaksa biraz daha arkadaşından indirim isteyip ilandaki aracı alabilir, tabi aracın geçmişini iyi biliyorsa. tanıdıktan araba almak mantıklı olsa da dost kazığı diye bir tabir var, unutmamak lazım...

Alıntıları Göster
    1.000 TL daha kırsa fiyattan kaçırılacak araç değil.

Yalnız bagajın düzenine bayıldım.

Titiz kullanıcı olduğu belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

1.000 TL daha kırsa fiyattan kaçırılacak araç değil.

Yalnız bagajın düzenine bayıldım.

Titiz kullanıcı olduğu belli.

Alıntıları Göster
    35 bin B sınıfı araca bağlayanlara şaşırıyorum. 3000 daha veririm 38.000 e A3 1.16 vb alırım. Lpg işletir ucuza kaliteyi ve konforu yaşarım.
  • dün sattı komşum 2 yıllık arabalarını, 2009 1.4 TSI Style 60.000km, 32.500TL'ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

dün sattı komşum 2 yıllık arabalarını, 2009 1.4 TSI Style 60.000km, 32.500TL'ye...
    35 bine 2010-2011 model 1.4 tsi fr lar varken çok aşırı pahalı. İlandaki aracın ederi en fazla 27-28bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

35 bine 2010-2011 model 1.4 tsi fr lar varken çok aşırı pahalı. İlandaki aracın ederi en fazla 27-28bin

Alıntıları Göster
    Aynı aracın 2009 modelini 32 bin Tl ye sattım. İlandaki araçta güzel bir araca benziyor fakat modeline göre biraz pahalı geldi bana...
  • Tüp = Canlı Bomba

Hiç güvenmemişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Tüp = Canlı Bomba

Hiç güvenmemişimdir.
    fiyat çok. Sİzi etikileyen body kit. Onu da en çok 1000 TL'ye boya dahil yaptırırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Tüp = Canlı Bomba

Hiç güvenmemişimdir.
    en fazla 30 degeri var o aracın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

en fazla 30 degeri var o aracın

Alıntıları Göster
    Güncel.
  • Eski kasalarda esp olup da makyajı kasada esp'nin olmamasına sinir oluyorum her gördüğümde!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Eski kasalarda esp olup da makyajı kasada esp'nin olmamasına sinir oluyorum her gördüğümde!!!
    ben olsam 30bin tl ve üzeri rakamları benzinli araçlara bağlamazdım. o rakamlara çok güzel dizel araçlarda bulunabiliyor, focus , corolla vs. gibi araçlar alınabiliyor...
    35 bine kadar çıkabiliriz demişsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-servis-bakimli-2009-focus-1.6-tdci-hb-titanium-106607684/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

ben olsam 30bin tl ve üzeri rakamları benzinli araçlara bağlamazdım. o rakamlara çok güzel dizel araçlarda bulunabiliyor, focus , corolla vs. gibi araçlar alınabiliyor...
    35 bine kadar çıkabiliriz demişsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-servis-bakimli-2009-focus-1.6-tdci-hb-titanium-106607684/detay

Alıntıları Göster
    mazda süper bir seçim. kullanan tavsiyelerine bak memnun olmayan göremezsin. sorunsuz da bir araba sanırım ilandaki full bir araç. çok mantıklı ayrıca tasarım olarak da farklı ve güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: *.BLackLine.*

Öncelikle merhaba arkadaşlar abime bir araba bakıyoruz bi arkadaşı satıyormuş 32.750 ye son bırakırım demişhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-1.6-stylance-65.000-km-de-plus-lpg-li-plus-full-106052817/detay araç bu en fazla 35.000'e kadar çıkabilir kaliteli bir araç almak istiyor bir aldımı uzun süre satmıcak dizel pek düşünmüyor daha çok lpg'li modellere bakıyor sizin önerileriniz nelerdir 2007 ve üzeri temizliğe göre 2006 da olabilir...

C SINIFI B SINIFI OLARAKTA EN AZ 2010 MODEL C SINIFI 2007'DE BAŞLAYABİLİR...

Edit:İMLA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-42.000-km-full-paket-ilk-sahibinden-anl-motors-106536334/detay# ABİM BUGÜN ŞU ARACI GÖSTERDİ BANA YORUMUNUZ NEDİR ?

Bir kere işi leon mu mazda mı olayına sokacaksan kesinlikle mazda alınır.
    Arada 4 yaş fark var.
    Vatandaşın leonu gereğinden fazla pahalı.
    Böyle buyur:
    http://www.sahibinden.com/seat-leon/benzin-lpg?price_min=30000&price_max=35000

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.