Şimdi Ara

Fiyatı indirdim! Satılık AGP MSI GeForce 4 Ti 4200 8X 128 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ekran Kartı: Sapphire x800gto (AGP, 256 MB, 256 Bit, DDR3) Sapphire x800 gto HasCengawer'e satıldı.
    Ekran Kartı: MSI Ge Force 4 Ti 4200 8X AGP 128 MB 128 Bit DDR Orjinal Kutusu ve içeriğiyle(Yanında hediye verilen oyunlar hariç) Sıfır gibi tertemiz. Kart Cango34 'e satıldı.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=898&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=

Detaylı bilgi için yukarıdaki linke tıklayın lütfen. Kart yukarıdakiyle tamamen aynıdır.

Fiyatı indirdim! Satılık AGP MSI GeForce 4 Ti 4200 8X 128 MB

İstanbul bostancı da oturuyorum. Pazarlık söz konusu değildir. Elden satış tercihim ama eğer pttden veya banka hesabıma para yollarsanız ödetmeli olarak istediğiniz herhangi bir kargo şirketiyle para ulaşır ulaşmaz elime parçayı size yollarım. Eski sistemimdeki sattığım diğer parçaları donanımhaber dükkanımda bulabilirsiniz. Eğer bilgisayarımdaki diğer parçalar satılmadıysa ürünü bizzat evimdeki makinamda test edebilirsiniz. Veya kendi makinanızı getiripte test edebilirsiiz.

0555 491 65 16 Jankat HURMA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 19 Aralık 2007; 0:26:10 >

• kutu yada kartın resmi linki falan var mıdır? 12 mi 16 pipe'lı mı? Fireblade olma ihitmali vs.?
  • Sapphire x800gto 12 pipelines. agp 8x. resim isitiyorsan msne beklerim. resimleri yarın eklerim :)
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

Ekran Kartı: MSI Ge Force 4 Ti 4200 8X AGP 128 MB 128 Bit DDR Orjinal Kutusu ve içeriğiyle(Yanında hediye verilen oyunlar hariç) Sıfır gibi tertemiz. 30 YTL

Efsane. Alabilmek için ne taklalar atmıştım da alamamıştım. Kadir kıymet bilen biri alsa bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atahualpa -- 10 Aralık 2007; 1:09:59 >
  • aynen arkadaşım şu ana kadar beni en çok tatmin eden kart bu olmuştur ilk aldığım zamana göre :) en uzun süre kullandığım kartta bu oldu ve hala aslanlar gibi çalışıyor :)
  • vay be Ti 4200 ve ardılları !! tüm zamanların en iyileri yapılsa kesinlikle ilk 5e girecek kart! ben bununla far cry oynamıştım be ötesi var mı yaa, nostalji oldum vallah ya

hayırlı satışlar arkadaşım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bugün aldım kartı.

Diğer kartı alcak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Çok hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Ayrıca full kutu içeriğiyle göndermiş arkadaşım. Problemsiz bir satıcıdır. Herkese tavsiye ederim
  • HasCengawer dostum çok teşekkürler güle güle kullan kartı hayırlı olsun :)

bu arada ge force 4 ti 4200 hala satışta yanlış anlaşılma olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 11 Aralık 2007; 13:07:41 >
  • TITANIUM serisi GeForce4 serisinin en baba modellerinden biridir. Hayırlı satışlar arkadaşım. Güzel fiyat
    Geçmişte 200 kusur $ verdiğimi düşünerek bunları söyledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

HasCengawer dostum çok teşekkürler güle güle kullan kartı hayırlı olsun :)

bu arada ge force 4 ti 4200 hala satışta yanlış anlaşılma olmasın :)

bu fear oyununu bi bu kartla denedim bide fx5200 le denedim 4200 ün fx5200ü nasıl ikeye katladıgını görmeliydinz

iyi satışlar
  • teşekkürler arkadaşlar :)
  • Walla ben de bu arkadaştan 2x512 Twinmos ddr ram aldım ; acaip memnunum bu alışverişten..

Yaw bi insan kutusuna, faturasına kadar saklar mı? Toz yoktu walla ramlerde.. bugüne dek kullandığım sistemler ve onları nasıl kullandığım aklıma geldi utandım ..

Kesinlikle iyi niyetli ve temiz kullanan bir arkadaşım ;)
  • ben de kullandım bu karttan, süper bişey. 9600xt ile kapışıyordu yanlış hatırlamıyorsam, agp sistemim ya da bi arkadaşımda olsa pat alıcam wallahi
  • +1 güzel karttır sana katılıyorum kardiş.

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

ben de kullandım bu karttan, süper bişey. 9600xt ile kapışıyordu yanlış hatırlamıyorsam, agp sistemim ya da bi arkadaşımda olsa pat alıcam wallahi

EDIT: Bugün biri foruma 2 defa farklı FAKE niklerle (ultra8800 ve haggard1983) girip elindeki GIGABYTE 8800ULTRA kartları satmaya çalıştı, tanesine önce 750$ sonra 750ytl dedi. Kullanılmamış ve Amerikadan gelmişmiş. Dikkatli olunuz. KONUNUN BU İLANLA VE BU ARKADAŞLA İLGİSİ YOK, GENEL UYARIDIR

Örnek FAKE mesaj: http://forum.donanimhaber.com/m_19572428/mpage_1/key_//tm.htm#19629480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 13 Aralık 2007; 2:14:53 >

• iyide arkadaşm bunu benim topicime neden yazıyorsun? şu ana kadar sattığım tüm ürünler sorunsuz ulaştı. kartımın satışı devam etmekte...
  • yok dostum, uyarının senle ilgisi yok, öyle sandıysan özür dilerim. İlk önce hiickimse nin yorumuyla alakalı onay yazdım. Sonra önemli gördüğüm bi şeyi ekledim.

UYARI MESAJI senle alakalı değil. Adamın biri ısrarla elindeki GIGABYTE 8800ULTRA kartları satmaya çalışıyordu. O yüzden arkadaşları uyarayım dedim ve ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 13 Aralık 2007; 2:14:30 >
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoshop -- 18 Aralık 2007; 15:21:50 >
  • kartın satışı devam etmekte
  • Elinizdeki Ti 4200 AGP 2X olarak çalışabiliyor mu? TV-out var mı? Ürünün resmini ekleyebilir misiniz?

BX yongasetli bir HTPC'im varda güzel bir ekran kartı arıyordum, ilanınız ilgimi çekti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.