Şimdi Ara

Fiyatlar yükseldi. Superonline 5i 1 yerde kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hız, Fiyat, AKK Hepsi güncellenmiş durumda.

örneğin

Turbo 4 GB
    4GB
    500DK HY
    1000SMS
    +
    TURKCELL TV+ AİLE PAKETİ​
    +
    ​100 Mbps Limitsiz
    Fiber 125GB AKK*

Sabah saatlerinde Fiyatlar yükseldi. Superonline 5i 1 yerde kampanyası109TL iken şimdiki fiyatı 129TL üstelik artan fiyat da AKK 125GB dan 100GB a düşmüş.
    http://www.superonline.net/kampanyalar/5i-1-yerde-kampanyalari/5i-1-yerde-turbo-ekstra-4-gb-kampanyasiFiyatlar yükseldi. Superonline 5i 1 yerde kampanyası

• 99 TL'ye 100 mbs 75 gb alıyorum o 75 gb 100 gb yapmışlar 30 TL fark koymuşlar. %30 zam

Ekonomi iyiye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 6 Mart 2017; 23:19:12 >
  • 3 haneli rakamlar konuşmaya başlamış
  • Böyle bir zam geleceği belliydi zaten. Geçiş yapmaya çalıştığımda fiyatların artacağından bahsediyorlardı müşteri hizmetleri. Sonunda yansıtmışlar fiyatlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 4lük tarifenin fiyatları artınca nasıl balon gibi söndüyse bu da öyle sönecek. bu fiyatların hiç bir avantajı yok, hele hele bu AKN ler ile.

kalan son kale apple tv kampanyası sanırım
  • hem en yüksek kotayı 125 gb dan 100 e indirmişler hem de 20-30 tl zam yapmışlar, bende alacaktım vazgeçtim artık.
    Eyyy superonline yörü git
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

4 4lük tarifenin fiyatları artınca nasıl balon gibi söndüyse bu da öyle sönecek. bu fiyatların hiç bir avantajı yok, hele hele bu AKN ler ile.

Aynen öyle şuan bu kampanyanın bir avantajı kalmadı zam yapılmadan önce ki fiyatlar uygundu şimdi çöp olmuş.

Apple tv 100-175 kampanyası şuan alınabilecek en iyi kampanya heralde 3 yıl taahhüt olması sıkıntı sadece.
  • Ben tam olarak bu tarifeye 109'dan üye oldum ve şu an 129tl'ye çıktığı için üye olun dediğim arkadaşlar dövünüyorlar.

Superonline genel olarak tüm AKN'leri kıstı. Daha önceden bende 100mbps 175GB tarife vardı ama artık öyle bir tarife yok. Büyük olasılıkla AKN sonrası hızların artmasına ayak uydurmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

4 4lük tarifenin fiyatları artınca nasıl balon gibi söndüyse bu da öyle sönecek. bu fiyatların hiç bir avantajı yok, hele hele bu AKN ler ile.

Aynen öyle şuan bu kampanyanın bir avantajı kalmadı zam yapılmadan önce ki fiyatlar uygundu şimdi çöp olmuş.

Apple tv 100-175 kampanyası şuan alınabilecek en iyi kampanya heralde 3 yıl taahhüt olması sıkıntı sadece.

apple tv nin içinde ulusal, belgesel,film,dizi kanalları vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

apple tv nin içinde ulusal, belgesel,film,dizi kanalları vs. var mı?

Ulusal kanallar var sadece diğerleri kapalıymış.

• Sanırım insanlar türk telekom'a geçiş yapsın diye fiyatları 30 40 tl arttırdılar
  • şaşırmadım türk telekomdan bekliyorum ben bi atak turkcell çabuk davranmış
  • Saka gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense hiç şaşırmadım kaç aydır o kadar uğraşa rağmen geçirmedikleri tarifeye fiyatları geçirmişler.

Enflasyon % 10 yersen
  • Bir işe girişelim dedik iş yandı bitti kül oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.