Şimdi Ara

fiyatlara ne oldu böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tam 1 sene önce pc toplayacaktım 4x2=8 gb ram 140tl idi şuan 270 lira noldu bu fiyatlara düşer mi ? yahu fx8350 1 sene önce 420 lira idi şu an 500 ün üstünde düşmesi gerekir iken fiyatlar yükselmiş laptop almıştım 1 sene önce şimdi onu satp yerine hep istediğim gamer pc yi toplucam fiyatlar uçmuş tavsiyeniz ne bekleyeyim mi yaz tatilini ? bir de bu fiyat yükselmesinin sebebi ne ?

• Dolar bi çıktı mı kolay kolay inmez. Daha da artacaktır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cribbins

Dolar kuru siyasi meselelere çok sıkı bağlı.

30 Mart sonrası düşecek diye tahmin ediyorum, zira AK Parti dağıtacak yine.

Kilo almak gibi dolar çıktı mı inmiyor arkadaş :D seçimlerden sonra düşmeye başlar diye düşünüyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ağzınızdan bal damlıyor şu dolar bir düşse 2 seviyelerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda Seçimlerden sonra düşeceğini Söylüyor :) Bende pc toplayacağım yaz tatilini bekliyelim Bence zaten 2000 -2500 Tl arası alıcaksan mutlaka beklemelisin r9 280x'ler gelecek

he doların Çıkma sebebide şudur !.
    Ağacın yeşilini Değil doların yeşilini sevenlerdir . Ne zaman birilerini birşeyleri bahane edip ülkede kaos çıkarsa bilki O zaman dolar yükselişte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

+1.Ahh ulan bi düşse
  • BLueCapolo B kullanıcısına yanıt
    ram fabrikası yandı dediler bi geçirdiler bi de dolar geçirdi son gelinen nokta bu yapacak birşey yok walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Bu kira fiyatları ne böyle ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yorumun manidar. Hipnotize olmuş gibi dinliyorsunuz hırsızları, bir de inanıyorsunuz körü körüne. Hayır mantığın mı yok, kafan mı çalışmıyor anlamış değilim... Düşeceği falan yok. Aksine artacaktır seçimden sonra. Şu anda AKP son olaylardan sonra iyice sıçtı sıvadı. Ne Avrupa'nın ne ABD nin hem politik hem de yatırım ve ekonomik olarak Türkiye'ye zerre güveni kalmadı. Şu anda Hükumet acil durum freni olarak görülen Banka Faizi Arttırma yöntemiyle doları baskılıyor. 2 ay önce 9.0 olan banka faizi şu anda 12.3 olarak seyrediyor. Bu ne demek? Doları zor tutuyoruz demek. Seçimden sonra rahatlayınca salıveririz gider demek. Yani düşeceği falan yok, seçimden sonraki 3 aylık süreçte dolar 2.40 a kadar gelir. Demedi demeyin. AKP de anca cebine doldurduğu milyonları dağıtır güzel kardeşim.

İnsanlara bu kadar sert cıkmana gerek yok adam kendi düşüncesini söyledi diye beynini kullanamayan mahluk olmuş aptal olmuş yorumlarına dikkat et biraz.

Merkez bankası faiz artısı olmasa dolar bugün 2.30lara 35lere kadar cıkabilirdi arkadasın basit(!) ve dogru yorumu da zaten geçmis yıllarda olan şeyler secimlerde akp birinci cıkamazsa sen asıl doları o zaman gör kimsenin dolar bir lira olacak diye bir vaadi yok ;)

Aksi de olabilir bu da seni haklı çıkarır ateşle yaklaşmaya lüzum yok :)

• Gazisletme kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:58:0 >
    dolar + üreticiler de zam yaptı gecen sene bu zamanlar anakart işlemci 850 tl iken suan 1100 tl
  • dolar 1.9 2 yi görse sistem kurucaz

• ram fabrikası yandı mı ? çok saçma değil mi arkadaşlar bir sürü firma var hepsininki yanmadı ya allah aşkına :D dolar kuruda %10 fark ediyor yani şöyle diyeyim geçen sene 2500 liralık bi sistem toplamayı planlıyordum şu an o sistemi 2500 tl ye toplamam imkansız :D hadi kur yükseldi 2750 tl olsun abi o sistemi şu an 3000 den aşağı topyalamıyorum yahu + amd r serisi ekran kartı çıkarmış biraz bilgi verir misiniz ? vatanda HD ekran kartı serisi kalmamış resmen niye bi anda piyasadan sildiler bu kartları anlamış değilim
  • GIGABYTE
    990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart 185,00 USD 444,24 TL *310,97 TL
    XIGMATEK
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 199,00 USD 477,86 TL *334,50 TL
    AMD
    FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci 263,00 USD 631,54 TL *442,08 TL
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 115,00 USD 276,15 TL *193,30 TL
    SAMSUNG
    840 Pro 128GB SATA 3.0 (Okuma 530MB / Yazma 390MB) SSD 195,00 USD 468,25 TL *327,78 TL

28 eylülde vatandan almıştım bu fiyatlarla şimdi bu paraya böyle sistem imkansız toplayamam..
  • Kur yükseldi, her şey pahalı şu anda
  • quote:

quote:

Vay be dolar 2 ₺ olsa sevinecek hale gelmişiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Ne yapalım,birkaç sene önce bunu yazsam millet gülerdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Ne yapalım,birkaç sene önce bunu yazsam millet gülerdi

Doların 350.000 - 400.000 TL olduğu zamanları hatırlıyorum

• düşeceğine artıryormuş gitti güzelim planlar inşallah düşer birde şu gümrük sınırı bi 50 $ daha yükselse daha iyi olacak
    fx6300 270 liraya aldım daha kutusu açılmadı faturası var 300 liraya satıyorum almak isteyenlere duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yorumun manidar. Hipnotize olmuş gibi dinliyorsunuz hırsızları, bir de inanıyorsunuz körü körüne. Hayır mantığın mı yok, kafan mı çalışmıyor anlamış değilim... Düşeceği falan yok. Aksine artacaktır seçimden sonra. Şu anda AKP son olaylardan sonra iyice sıçtı sıvadı. Ne Avrupa'nın ne ABD nin hem politik hem de yatırım ve ekonomik olarak Türkiye'ye zerre güveni kalmadı. Şu anda Hükumet acil durum freni olarak görülen Banka Faizi Arttırma yöntemiyle doları baskılıyor. 2 ay önce 9.0 olan banka faizi şu anda 12.3 olarak seyrediyor. Bu ne demek? Doları zor tutuyoruz demek. Seçimden sonra rahatlayınca salıveririz gider demek. Yani düşeceği falan yok, seçimden sonraki 3 aylık süreçte dolar 2.40 a kadar gelir. Demedi demeyin. AKP de anca cebine doldurduğu milyonları dağıtır güzel kardeşim.

İnsanlara bu kadar sert cıkmana gerek yok adam kendi düşüncesini söyledi diye beynini kullanamayan mahluk olmuş aptal olmuş yorumlarına dikkat et biraz.

Merkez bankası faiz artısı olmasa dolar bugün 2.30lara 35lere kadar cıkabilirdi arkadasın basit(!) ve dogru yorumu da zaten geçmis yıllarda olan şeyler secimlerde akp birinci cıkamazsa sen asıl doları o zaman gör kimsenin dolar bir lira olacak diye bir vaadi yok ;)

Aksi de olabilir bu da seni haklı çıkarır ateşle yaklaşmaya lüzum yok :)

Yani döviz AKP sayesinde düşük AKP kazansın diyorsun doğru mudur ?

AKP ve yandaşları ülkenin fabrikalarını, ihalelerini, devletin öz değeri olarak geçen ve satılamaz hükmü bulunan toprak ve sit alanlarını yandaşlarını rantı haline getiren ve ayakkabı kutularını milyon dolarlarla dolduran AKP den mi bahsediyorsun ?

Sen bunları yazarken hiç düşünüyor musun ?

Dövizin artmasının en büyük sebebi iktidar partisinin 17 Aralık ve sonrasında ortaya çıkan rezil para aklama olayı ve piyasaların hükümete olan güveninin azalmasıdır.

Hırsıza kim güvenir ?

Sen bunları yazarken hiç düşün müyor musun? Nedir ya.. Herif memlekette bi tek kendinin dusunebildigini zannediyo :D kusura bakma tartışılacak bir insan değilsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.