Bildirim
FİZİK KOLAYDI DİYENLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
30da 30 yaptım -
qolaydı be 0lum hiç çalışmadan 28 tane yaptım. zor diyen yaşamasın bu fizik sınavına qeLmi$ qEcmi+ en Qolay fizigti bhence ;) ;9 -
Fazladan soru yazıp cözdüm bende kabul olur inş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapsül apotemi kendi dershane denemeleri derken 100e yakın deneme çözmüşümdür yani yaklaşık 5-6 kitap
Bana kolaydı gençler çünkü her ayrıntıyı bilerek girdim sınava
100e yakin deneme diyosun kaarşim
Bi zahmet kolay olsun sana
Çok kolaydı hepsini 5 dakikada cozdum 30 sorudan 80 işaretledim 100 tanesi doğru gelir herhalde inşallah çok fazla yığılmadan geri atmaz
ben kitapçığı kontrol ederken 15 soruyu gözümle çözünce sinirden ''hahahahaha bu nasıl sınav laaan'' diye bağırdığım için gözetmenle kavga edip sınavdan atıldım.
böyle kolay bir fizik yok! [yersen (yemedi) ] -
Sınavlar açıklaninca bakalım kolay diyebilecek misiniz onu merak ediyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10.sınıftayken falan düzenli çalışmaya başlamış tipler var E onlara kolaydı tabi... Senenin başında fizikle kimyayla daha yeni tanışmış benim gibi insanlara iyi girdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X