Şimdi Ara

Fizik tedavimi, evimde, kendim yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 78 yaşında çok önemli 2 kronik hastalığım nedeni ile mücadele eden yaşlı bir insanım ve bu nedenle günde onlarca ilaç kullanıyorum.

Bunun yanında uzun yıllar bel fıtığı sorunu yaşadım, her yıl fizik tedavi oldum, son 3 yıldır birde boyun fıtığı, başladı, ama hem bel hem de boyun fıtığı için fizik tedavi takdir edersiniz ki zor oluyor. Ayrıca dizlerimde de sorun var, yaşlılık böyle bir şey işte, nüfus kağıdı ve makine eskidi mi böyle oluyor.

Şimdi birde Colit-19 çıktı, fizik tedaviye gidip o kapalı ortamda başkalarının kullandığı o yataklara yatıp fizik tedavi olmak kronik rahatsızlıklarım nedeni ile çok riskli.

Öncelikle bu bel ağrısınma sorunumu çözmem de gerekiyor, böyle ağrılar içinde yaşamak çok zor. Ben her şeyi göze alarak "Confort Plus DM 3000 dijital masaj/Ems tens cihazı" yani fizik tedavi cihazı satın aldım, uzun yıllar fizik tedavisi olduğum için fizyoterapistin titreşimi nereye kadar yükselttiğini biliyorum. O da zaten her defasında yeterli mi diye bana soruyordu, bu nedenle her ne olursa olsun sonucuna katlanıp bu cihazı kullanacağım.

Bu cihazı evinde kullanan çok fazla kişi olduğunu internette okuyorum, bilinçli kullandıktan sonra sorun yaşamayacağımı da sanıyorum, Fizik tedaviyi evde yapanları duydum, ama bazı fizyoterapistler den de Covit-19 nedeni ile vefat ettiklerini duydum, onları eve almam da riskli, Bu bel fıtığı da öyle duruma geldi ki, evimde dahi bir odadan diğer odaya zorlanarak yürüyorum, "78 yaşında bir insanın artık korkacak bir şeyi kalmıyor, ben her şeyi göze aldım, fakat tek sıkıntım bu cihazın kullanımı hakkında biraz daha bilgi sahibi olabilmek. Bu nedenle bunu kullanmasını bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Diğer konu da:

Bu cihaz 4 adet AAA ince kalem pil ile çalışıyor, normal pilin yeterli olamayacağını düşünerek bir de 4 ince kalem pili ayni anda şarj edebilecek bir şarj cihazı satın almak istiyorum.

Bu 2 konuda tavsiyelerinize ağrılar içinde yaşamaya çalışan bu yaşlı adamın ihtiyacı var. Lütfen güzel tavsiyelerinizle beni sevindirin.

• Gecmis olsun Allah sifa versin ins

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fake sandım ama gerçekmiş. 78 yaşında olup da burada takılmanızı takdir ettim.

• Geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

Fake sandım ama gerçekmiş. 78 yaşında olup da burada takılmanızı takdir ettim.

Teşekkürler, 78 yaşına geldik ama sosyal hayattan vaz geçmedik  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Geçmiş olsun hocam

Çok teşekkürler, inşallah konuyu bilen bir dost çıkar yardım eder diye bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40312742C

Gecmis olsun Allah sifa versin ins

Allah razı olsun; Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cihazlar hakkında bilgi sahibi değilim ama cok da mühim bir mesele gibi yaklaşmayın. Kaç yıldır tedavi alıyosunuz etkisini bir siz düşünün. Egzersizler emin olun daha etkilidir. Cihazın biraz psikolojik etkisi var. Anladığım kadarıyla kronik zaten bel fıtığındanki seviye ilerlemiş cerrahi müdahale şart bana kalırsa, yoksa cihazlar da egzersizler de ağrınızı azaltmaz. Ağrıdan duramıyorsanız dediğiniz gibi zor yürüyorsanız şayet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben fizyoterapistim, dilerseniz özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH YÖNETİMİNİN BU 78 YAŞINDAKİ DEDEMİZE FAHRİ YÖNETİCİLİK VERMESİ GEREKİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Hocam ben fizyoterapistim, dilerseniz özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.

Çok teşekkürler , size mesaj yazdım.

• Dedecigim hala bu forumda ne işiniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dede nabıon ehe

• Hiç yakıştıramadım "dede nabıon ehe" Bir Türk çocuğunun Saygı duyacağına alay etmesi hiç hoş değil, bir diğeri de, "Dedecigim hala bu forumda ne işiniz var" diyor

Sizleri hiç anlamış değilim, bu forum sadece çocuklar büyükleri ile alay etsin diye kurulmadı, biraz saygılı olun.

Bir yaşlı adam gelmiş sorunları ile ilgili yardım dileniyor, siz ise onunla alay ediyorsunuz, Benim ülkemin insanları böyle yetişmiyor, siz gibiler azınlıktasınız, bu ülke gençleri sizden çok farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Hiç yakıştıramadım "dede nabıon ehe" Bir Türk çocuğunun Saygı duyacağına alay etmesi hiç hoş değil, bir diğeri de, "Dedecigim hala bu forumda ne işiniz var" diyor

Sizleri hiç anlamış değilim, bu forum sadece çocuklar büyükleri ile alay etsin diye kurulmadı, biraz saygılı olun.

Bir yaşlı adam gelmiş sorunları ile ilgili yardım dileniyor, siz ise onunla alay ediyorsunuz, Benim ülkemin insanları böyle yetişmiyor, siz gibiler azınlıktasınız, bu ülke gençleri sizden çok farklı.

Hocam trollere aldırış etme

Komiklik yapıyorlar akıllarınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama iyi yapmıyorlar, bunlar azınlıkta, siz de bende görüyoruz ki, bu 2 kişi hariç herkes saygı ile yaklaşıyorlar, kendimi yanlış bir yerde yanlış bir iş yapmış gibi hissettim, Twitter, facebook ve bir çok sosyal medyada ve forumlarda ben yaşta on binler var, Dürüstçe Saygı çerçevesi içinde buraları herkes için olmalı, bence yönetim bu gibilere dur demeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.